Отговори
# 615

vasilissa1, съгласна с теб за CAM. Столът ни за хранене е CAM. Купих от фирмения им магазин в Италия и съм адски доволна. В София се оказа, че го продават със 150лв. по-скъпо. Количките също изглеждат супер и в Италия много ги ползват. Надявам се и те да са качествени като стола за хранене. По принцип италианците залагат най-вече на дизайна и дано количките са издръжливи за условията в милата ни родина. Laughing Laughing Laughing

# 616
  • София
Като сме захванали количките, да попитам за мнения за Mountain Buggy COSMOPOLITAN. Видях я в един магазин и я разгледахме подробно и ми направи много добро впечатление, ама....все пак 5 мин в магазина не са показателни  Simple Smile Като цена беше около средното май. И аз искам количка, която, дай Боже, да ми свърши работа за още едно детенце  Simple Smile
САМ и аз съм им хвърлила око, но на живо не съм ги виждала.

# 617
  • Terra incognita
Не знам защо в Бг са толкова скъпи нещата на CAM, сигурно заради онова пошло подобие на жена НиЛо Laughing тук една приятелка си взе количка на cam от три части плюс чанта на промоция за 200 евро. Аз обаче забелязвам друго по италианските улици- хич не държат на дизайна,колкото на удобството и практичността. Наистина всяка втора количка е сам или чико и то от най- обикновените модели и често дори са втора-трета употреба-поочукани и поизмърляни. Колички като стоки са истинска рядкост. За качеството на Сам гарантирам

# 618
Аз смятам, че е рано да купуваме количка, но пък взех да се оглеждам. За сега съм си харесала Abdor S-line или Zippy. Но не съм ги виждала в нашия град. А и като че ли ми се вижда скъпичко 700 лв. за количка, но ще умуваме и ще видим каква ще вземем.

# 619
Ох и аз съм в голяма въпросителна с количките този път Sad Мамите,които ще са с породени,гледали ли сте вече нещо на живо?Аз само из интернет разглеждам и се чудя как ще се придвижа изобщо с това нещо из моя град постоянно в ремонти  Crazy
За САМ ,нямам лични впечатления,но една от мамите в парка беше временно с такава и много се оплакваше от нея.Не мога да кажа колко е права,защото не съм я бутала,само споделям  Peace

# 620
И аз вече се оглеждам за количка LaughingПреди си мислех,че ще ми бъде по-лесно да я избера,а сега колкото повече гледам толкова повече се чудя дали тази,която харесам ще бъде добър избор. newsm78Мисля скоро да посетя някой магазин и вече на живо предполагам ще добия по-добра представа за количката!

# 621
  • ВАРНА
Здравейте момичета!   bouquet
Честито на мамите, които вече знаят пола на бебчетата си.   bouquet
Честно казано ми се струва много рано да мисля за количка от сега. Смятам, че има достатъчно време. Имам Cosatto от сина ми, от която съм супер доволна. Но сега се надявам да сме с момиче, та вероятно ще трябва да я сменям тъй като е черно и синьо  Laughing
Плажът не мисля да го пропускам. През първата бременност ходих без проблем, но бях в първите 3-4 месеца.
Утре съм на преглед и така ми се иска вече да видим пол. Струва ми се, че е малко рано  Rolling Eyes, но пък ако позата е удобна  Laughing
Хубав ден от мен  Wink

# 622
Аз имам количка на Мутси- със зимен кош ( както му казват в Бг) , има отделно чувалче за зимата. Дадоха ми я със столче за кола на Макси коузи всичко с доставката беше по-малко от 400 евро. Гумите й са големи, не са надуваеми, но аз и не исках такива. Върви много добре, с един пръст, даже с детето вътре мога да я управлявам. Минус багажника е малко ниско и детето гледа напред, което си мислех, че ще ми пречи, но не ми пречи. Карала съм я и в България, не съм имала проблем. Както каза човека в магазина- високопроходима количка.
За домашните любимци- ние имаме голямо куче- бултириер. Драми не е имало. Може би ревнува понякога, даже два пъти беше изял играчка ня малкия от ревност, но не посяга на малкия , гледа да го заобикаля. Малкият не го тормози, и да опита не му позволявам. Вън го води за каишката и кучо се съобразява и не дърпа. Два пъти си е позволил да вземе нещо от ръката на малкия, но веднага му стана много ясно, че товя не е позволено. По- често трябва да стои в клетката, докато малкият се храни например, защото му хвърля храна. Абе аз се притеснявах как ще е , въпреки че си познавам много добре животното, но всичко е наред. Само разходките понякога са ми трудни , с него и детето а после с две деца....

# 623
Малък зъл киборг, аз гледах колички за породени. Е направо се отчаях...не искам да е като за близнаци или влакче, защото няма винаги да съм с двете деца. Гледах варианти втората седалка отдолу - всичките си имат слаби места. Една беше идеална, но идва към 1800 лв, а аз съм сложила лимит 1000 лв. Micralite twofold ако нямате ценови лимит. Накрая реших, че ще се мъча да уча сина си да слуша навън  Crazy Имам време, дано ми се получи. Иначе и на мен ми е мноооого рано за купуване на каквото и да е, но понеже избора на количка е труден (пък и ми е страст) от рано започнах да гледам. Ако се спра на някоя мога да следя за намаления, ама избора е толкова голям, че скоро няма да се спра.

# 624
Шикер S Line съм я виждала на живо няколко пъти и съм доста впечатлена Simple Smile Много са кипри и красиви , а и отзивите за тях са много добри. На същата марка гледах също количка за близнаци , която също харесах , но е 530лв и се притеснявам малко да не би качеството да е за сметка на цената Simple Smile 

# 625
Аз мисля за баткото да сложа едно специално стъпало на количката. Така да го водя и взимам от градината, ако съм сама с двете деца. И той не е от най-послушните вън ама съм започнала дресурата с хващането на ръка, дано до октомври успея. За големите разходки и ходене по магазините трябва да сме с таткото и баткото за е в лятното бъги. Само зимата да избутаме .... Гледам майките с по две деца, едното на около две, другото бебе най-често малкото лежи в нещо като кош отдолу под седалката на голямото. То хубаво докато е малко ама около шест месеца искат да си се оглеждат.... Но определено няма да купувам количка за две деца.

# 626
Niana, още повече ме убеждаваш за нея  Laughing

# 627
...сега и аз се разрових за колички...  и имам въпрос за количките 3 в 1. Столчето за кола, не се ли ползва само за колата, а не и за разходки, тъй като детето не е напълно легнало? А оставам с впечатление, че първите месеци ползват основно и само столчето за кола!

# 628
Столчето за кола си е столче за кола. Хубаво е да не се използва за дълги разходки особено в първите месеци. Гледам тук в нашия парк има доста мами, които идват отдалече с кола и правят разходки на бебетата направо в коша за кола, но предполагам, че не е за повече от час.

Момичета, сигурно знаете, щом сте разглеждали колички за породени, че Phil & Teds имат доста модели за породени дечица.

# 629
Здравейте Simple Smile От няколко дни не съм ви чела, колко много сте изписали  Grinning При мен нищо ново, освен това,че вчера минах на ЛКК комисия и интерниста ми даде 30 дни болничен. На бременни въобще не правят проблем за болничните и направо питат колко дни  Laughing Моята лична лекарка ме изпрати с направление при председателя на ЛКК, който издава болничните и днес следобед ще  е готов.АГ ми изписа Полижинакс за инфекцията, но ме е страх и още не съм почнала лечението. Някоя от вас да е слагала такива глобули? Курсът на лечение е 12 дни.

Общи условия

Активация на акаунт