Пролет пукна, майно ле, Великден дойде! 156 Американски зайци скокнаха!

• 58 230
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Голям зор ми е като говоря с някой от Оклахома, направо ги карам да ми пишат емейл. Много пеят тея хора, а не е като да не съм южнячка по тукашни и бг.земи.

# 541
  • usa
Та затова като ми каже някой, че...

ники, аз лично съм познавам индивид, който продаде къща в забутано германско село и с парите от нея плюс още малко наследени средства гарантира за заем да си купи луксозен апартамент в елитен чикагски квартал, това около 4-5 месеца след като дойде тук нелегално. после две или три години разнася пици с мерцедес купен с пари от същата тази къща, за да плаща заема за въпросния апартамент. за малко един полицай да го вкара в джейла, защото не му повярвал и се ядосал, че го лъже, че е паркирал мерцедеса на забранено за паркиране място, за да достави пицата - кой разнася пици с мерцедес??? няма да разказвам края на историята, щото има още по-невероятни детайли, ама след такива като нея само замразени зайци пренесени с ферибот от европа до сиатъл ми звучат невероятно...
p.s. и английския език на въпросния пич му беше хумористичен, абсолютна загадка така да се каже...

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 07:10 от миз

# 542
  • Чикаго / София
кой разнася пици с мерцедес???

Как кой - доста българи в Чикаго го правят!!! Даже и бояджийски материали си разнасят с мерцедеси. щото са бояджии нали, и пособията за почистване на домовете също в мерцедес се возят. като ходят да чистят къщи  Joy Joy Joy То това тук си е норма, не е изключение.  Laughing Колко такива случаи знам, ехеее.   Crazy

Фапуа, не се засягай само. Доста са ни пускали по пързалката в тази тема. Свикнали сме да сме мнителни, когато нещо ни се стори невероятно, а твоята история наистина звучи невероятно! Пожелавам ви успех!

# 543
  • usa
Нов е бил сигурно полицаят и не е бил явно запознат още с особеностите на българското пицедоставяне Simple Smile. Ирка, а я кажи, по-вкусна ли е пицата доставена с мерцедес ес класа Simple Smile?

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 20:40 от миз

# 544
Нов е бил сигурно полицаят и не е бил явно запознат още с особеностите на българското пицедоставяне Simple Smile. Ирка, а я кажи, по-вкусна ли е пицата доставена с мерцедес ес класа Simple Smile?
по българските стандарти, ако имаш ес класа, а нямаш шофьор си селянин, като тези дето си слагат газови уредби и си купуват коли на изплащане Laughing за справка темата за селските номера.

# 545
  • usa
Ако освен че разнасяше пици с 'ес класата' имаше и шофьор, полицайчето сигурно щеше да реши, че са от мафията и да ги застреля на място Simple Smile...

# 546
Шарен свят ей, докато диша има какво да научи човек. Сега ме карате да ходя да гледам какъв е мерцедесО на бащата на децата да разбера требе ли ни шофьор или не,пак в разходи ме вкарахте за едната пица Joy
*
Лятото взе да свършва, скул бусове по пътищата,а е точно 40506 градуса Ф,така и няма да свикна че започват у-ще  по средата на седмицата,и баш по средата на лятото
*
имаше преди много години устен тест, като ТОФЕЛ,за влизане в уни. Наконтих се аз,обеци,пола!!,устно ще говоря пред преподавател,така представителност,разбираш ли. Влизам в залата-маси,касетофони,слушалки. Питат те в слушалките-ти отговаряш и настискаш "рекорд". Пффф,викам си,след 54 взети устни изпити в Бг специализирани,тук ме карат да говоря общи приказки на касетофон Shocked

# 547
  • usa
Шарен свят ей, докато диша има какво да научи човек. Сега ме карате да ходя да гледам какъв е мерцедесО на бащата на децата да разбера требе ли ни шофьор или не,пак в разходи ме вкарахте за едната пица Joy

Не, анет, не е заради едната пица, а заради класата! За класа иде реч тук и то не каква да е класа, а ес класа   bouquet!

# 548
Нали искахте абсурдни ситуации? Ето една прясна, от днес.

Скрит текст:
Офисната машина за лед се повреди. Извикахме техници, които дойдоха, работиха с едната ръка, докато другата държеше телефон във ФейсТайм и следователно машината правена-недоправена.

Щракам снимка на недовършената поправка, пращам кадъра по имейл до въпросната фирма и се започва едно чудо на чудесата.

Секретарката заявава, че имало още да работят, а аз казвам, че по документи не изглежда да е така. Просто момчетата не са внимавали достатъчно.

Включва се един от собствениците и аз му обяснявам какво е станало, като целта ми е той да позатегне контрола над работниците си, а офисът ми да получи услугата, за която плащаме (над $1000). Той почва да беснее, че получил глоба за неправилно паркиране и че ако се опитвам да се измъкна от плащане за услугата, няма да го бъде.

Казвам му, че не е това целта. Просто искам поправката да бъде завършена в съответствие със споразумението...

На което тоя тип откача. Явно се е уплашил да не направим така, че да не му платим. Опитал се да изтегли парите от служебната Амекс, която е на формуляр от преди две седмици, но е била подновена междувременно. Естествено, плащането няма как да мине. И получавам следния имейл:

From: Tony Zarra
Date: Wed, Jul 29, 2015 at 12:32 PM
Subject: Proposal from High Performance
To: ...

You better hope your machine will not go down because we are the only warranty company in that area
I will call Manitowoc to tell them what you did
That you  stopped the charge card there will enter it on their computer for further service
I will get paid believe me I will
people like you should die

Tony Zarra
High Performance Cooling/Refrigeration

Вече съм уведомила охраната на жилищния блок, бизнес сградата и Правен отдел в офиса. ЧР ми помогна да подам и жалба в полицията.

Последна редакция: чт, 30 юли 2015, 01:21 от Фея Кръстница

# 549
Фея, какви са тея ненормалници Shocked тоя не е на себе си.

# 550
Леле Фея, това звучи като филм. Даже и в писмен вариант го пратил човека?!

Защо толкова много хора ги мързи да работят, а искат да си получат заплащането веднага, без значение дали си доволен от услугата?   newsm78

# 551
Фея, какви са тея ненормалници Shocked тоя не е на себе си.
Нали? И аз мисля, че е перко.

Мишки, при това бизнес кореспонденция.

# 552
Много си го ядосала човека, Фея...

# 553
Ненормалници!
Сакън да не поискаш някой да си свърши работата.
Много се ядосвам на такива (добре че поне до агресия не сме стигали), а те стават все повече и повече.

# 554

Общи условия

Активация на акаунт