„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 14

• 60 065
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Силистра   високата ти температура ниско долу ли е?! Joy

Добре дошли на всички нови момичета. Колкото повече  толкова по добре - казал Алакурт и избягал Joy

Сезонче как позна, точно там е . Като видя агата така ми се покачва температурата ниско долу , че не знам за термометър ли съм или за грехомер  Joy Joy Joy Joy Joy

# 436
Цитат
Докторът гинеколог ли е, че не разбрах  newsm12 smile3534

Не , общо практикуващ... Най добре мерел температура, със специалния си термометър...

Ох, само за мен е. Болна съм, с мнооооооооого висока температура. Трябва ми специален термометър  newsm62 newsm62 doctor
Ти си спешен случай и трябва да ползваш предимство... Joy Joy Joy

За останалите съветвам профилактично да я измерват - два- три пъти седмично... doctor

Ако не могат да се доредят до д-р Боран ага/известен като Мехмет Акиф Алакурт/, защото имал специални претенции към пациентките си,  да ползват най-близкия до себе си доФтур- все пак разполага и той с някакъв термометър....е може и да не е 46 номер, ама каквото Бог дал...

Да ,да , да, аз наистина съм спешен случай и трябва да съм с предимство. doctor doctor doctor
А термометъра който Бог дал му се наситих, искам промяна, колкото по млад термометър толкова по добре. Белким оздравея  Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 15:39 от Silistra_SS

# 437
Въх Силистра   казвай на мъжа си да те води при комшията....там  ти е лека Grinning

Аз реших да изпитам моят мъж и му викам - Ще ме пуснеш ли с дружки на екскурзия в Турция?!
Той - кажи им че си неразположена Simple Smile
Аз - Ама аз не отивам на секс туризъм Simple Smile
Той - ми на какъв Simple Smile
Аз - На женски туризъм Simple Smile

( пп. Той подозира увлечението ми по аркадаша )

# 438
Въх Силистра  казвай на мъжа си да те води при комшията....там  ти е лека Grinning

Аз реших да изпитам моят мъж и му викам - Ще ме пуснеш ли с дружки на екскурзия в Турция?!
Той - кажи им че си неразположена Simple Smile
Аз - Ама аз не отивам на секс туризъм Simple Smile
Той - ми на какъв Simple Smile
Аз - На женски туризъм Simple Smile

( пп. Той подозира увлечението ми по аркадаша )

Сезонче лошоооооооооо, много лошо , че си се издала. Моя нищо не подозира , аз си мълча и той мисли че гледам само заради сериала hahaha hahaha hahaha
А комшията не става, неговия термометър още по стар  Joy Joy Joy Joy Joy

# 439
Цитат
Докторът гинеколог ли е, че не разбрах  newsm12 smile3534

Не , общо практикуващ... Най добре мерел температура, със специалния си термометър...

Ох, само за мен е. Болна съм, с мнооооооооого висока температура. Трябва ми специален термометър  newsm62 newsm62 doctor
Ти си спешен случай и трябва да ползваш предимство... Joy Joy Joy

За останалите съветвам профилактично да я измерват - два- три пъти седмично... doctor

Ако не могат да се доредят до д-р Боран ага/известен като Мехмет Акиф Алакурт/, защото имал специални претенции към пациентките си,  да ползват най-близкия до себе си доФтур- все пак разполага и той с някакъв термометър....е може и да не е 46 номер, ама каквото Бог дал...

Да ,да , да, аз наистина съм спешен случай и трябва да съм с предимство. doctor doctor doctor
А термометъра който Бог дал му се наситих, искам промяна, колкото по млад термометър толкова по добре. Белким оздравея  Joy Joy Joy Joy Joy

За младите едно е вярно може и да не знаят точно как  smile3534 , но го могат по цяла нощ  smile3534 luvbed

# 440
Ах, Силистра Ах,
Комшията е един!
И е АГА!  

И аз се опитах да скрия , ама не стана.... Видя  пущината какво зяпам по цяла вечер  Joy
Ама и какво да крия.....нищо лошо не правя.....поне все още.....държа се на положение  и пост Laughing

Той и моят мъж не е много праведен.... Всеки ден Втора страница на Телеграф Зяпа в захлас Joy

# 441
Момичета wavey Hug...доФторът приема ли още Thinking...има ли свободен час...за мен... bowuu

Joy Joy Joy

# 442
Свет
Приема, приема....... Влизай.. Hug
Всички сме вътре Laughing

Не ме ли виждаш.... виж махам ти ..... на леглото в дясно.......чакам да ме преслуша с неговите слушалки... Grinning
Дишам... Издишам..Дишам..Припадам newsm62

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 16:03 от This_season

# 443
Ееех момичета, лек за невярната Боранова болест е само термометър 46-ти номер- стар модел- млад модел няма значение, само да е работещ, останалото го върши въображението....
Господ прощава греховните помисли Joy Joy Joy, а пък и ние се радваме на мъжката красота която Той е сътворил....

# 444
Аз продължавам да мисля, че Докторът е гинеколог  smile3521  smile3503
При Джипи не се ходи с такъв мерак като вашия/нашия.  smile3534

# 445
Мар Мил
Той Господ ще ни прости..
Ама е по важно ние на себе си да простим този Непростим Агински грях smile3521.....че той голям грях.Цял 46 номер Joy

# 446
Момичета wavey Hug...доФторът приема ли още Thinking...има ли свободен час...за мен... bowuu

Joy Joy Joy

Свет , така,  както си се затичала, дофтура ще припадне мари....
Кой ще свестява Сезончето... нуждае се от дишане уста в уста, мерене на температура, сърдечен масаж - двустранен...

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 16:16 от Mar-Mil

# 447
Свет
Приема, приема....... Влизай.. Hug
Всички сме вътре Laughing

Не ме ли виждаш.... виж махам ти ..... на леглото в дясно.......чакам да ме преслуша с неговите слушалки... Grinning
Дишам... Издишам..Дишам..Припадам newsm62

Сега ще те свестя,миличка... Joy Joy Joy

# 448
Аз продължавам да мисля, че Докторът е гинеколог  smile3521  smile3503
При Джипи не се ходи с такъв мерак като вашия/нашия.  smile3534

Ееееееееееее, в такъв случай се хваля. Аз съм се уредила с млад гинеколог. Ох, ама пък той не иска да мери температура  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Сезонче права си, пак на комшията ще се надявам  Joy Joy Joy

# 449
Аааа Свет не искам твоята огромна инжекция...искам друга... newsm45 smile3511

Опаа сега  видях че си Едрогърдестата жена в ляво, той май към теб ще се насочи първо.....
 rotfImbo newsm20

Общи условия

Активация на акаунт