Новите ни козметични похождения 67

• 95 639
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
  • в 1001-та нощ
Извинявам се ако не е подходяща темата за въпроса ми, но нямам представа къде да търся козметиката на Гош и Лумене в София?  Rolling Eyes Някой може ли да помогне с идеи? И също така Пупа дали случайно се продава в някой магазин в Парадайз мол? Днес имам път натам, а рядко имам възможност да пообикалям и за това задавам всички въпроси наведнъж   bouquet

Пупа в Блий.
Гош в Мория.

В Парадайз - няма  Peace

# 511
Два лака от China Glaze:

Скрит текст:

И черен.
(даваха с всеки лак по един топ - China glaze patent leather top coat и China Glaze – No Chip Top Coat, да не мина и аз... Laughing)
И един от OPI - Lucerne-tainly Look Marvelous:
Скрит текст:
gadamer, този крем на ЕЛ и на мен ми го дадоха като подарък, но още не съм стигнала до него.
Подтикваш ме да го пусна в употреба.
Сега съм с този-DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15
Скрит текст:
Нещо обаче много парфюмиран...

# 512
  • Отвъд алеята зад шкафа
Имам и DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15, взимала съм си и с 25 фактор, но по-рядко го ползвам, защото розовият ми харесва повече.
Розовият мирише различно, повече на билки, макар че също е силно ароматизиран. Ползвам го само вечер, т.к е мазен и не бих го сложила за през деня под ФДТ. Единственият недостатък на тези кремове е, че са по-мазни и гъсти, съответно загребвам повече количество и свършват много бързо. Никак не са икономични. По същото време си взех и Женифик на Ланком, още ми стои почти пълен. Той също е ужасно напарфюмиран, но с лека текстура и се маже много лесно. Но никак не ми допада, ще се мъча да го свърша.

# 513
  • София
Скрит текст:
Извинявам се ако не е подходяща темата за въпроса ми, но нямам представа къде да търся козметиката на Гош и Лумене в София?  Rolling Eyes Някой може ли да помогне с идеи? И също така Пупа дали случайно се продава в някой магазин в Парадайз мол? Днес имам път натам, а рядко имам възможност да пообикалям и за това задавам всички въпроси наведнъж   bouquet

Пупа в Блий.
Гош в Мория.

В Парадайз - няма  Peace

Благодаря ти много, Аленка!   bouquet

# 514
По същото време си взех и Женифик на Ланком, още ми стои почти пълен. Той също е ужасно напарфюмиран, но с лека текстура и се маже много лесно. Но никак не ми допада, ще се мъча да го свърша.

Напоследък нищо от Ланком не ми харесва.

От кремовете загребвам с малка шпатулка, така е и по-хигиенично, нали уж влизали разни микроби с пръстите.
Огледай се по МАС, Шанел, Диор имат такива шпатулки за пробване на кремове и си поискай.
Или пък от тези дървените, които са разбъркване на кафе. Те пък може като еднократни да се използват.

# 515
  • гр. София
YSL mascara volume effet faux cils burgundy

Най-накрая е в ръцете ми след 5-6 месеца чакане.  ooooh!

Marc Jacobs Beauty Style Eye-Con No.3 - Plush Shadow The Shoe Gazer 110

# 516
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз я имам тази спирала, но не е подходяща за моите мигли - ако има спирала, която да ги прави по-къси и рехави, това е тя. Иначе цветът е хубав.

# 517
  • Пловдив
 Tise Vendome

Много, много ми харесват!!!
Благодаря на Алена, че ме насочи към тях!
Също и
Adrienne

# 518
  • в 1001-та нощ
Светна ми пред очите  Heart Eyes Много любими  newsm76

Ще ползваш ли база за палитрата?

# 519
  • Пловдив
   Имам HD на NYX.
За сега нямам оплаквания.
Ползвах и без база и пак съм доволна.
Благодаря, че ме насочи!

Нищо общо с "трудната" за мен палитра на Диор.

# 520
  • в 1001-та нощ
Със здраве да ги ползваш  Hug Радвам се, че си ги пробвала  Heart Eyes

# 521
Момичета, незнам дали е мястото тук, но искам да ви питам нещо. Някой ползвал ли е маска с подобно действие като мезо-маската на Филорга? Да почиства, да избелва и да озарява лицето? Търся подобна маска, но да има видим ефект! Peace

# 522
  • гр. София
Аз и Жаки сме доволни от Бъбъл маската на Сефора. Тя има точно такова действие. Струва 25 лева.

# 523
Аз и Жаки сме доволни от Бъбъл маската на Сефора. Тя има точно такова действие. Струва 25 лева.
И аз много при това. Peace

# 524
То и аз се сетих за bubble маската, обаче сравнена с тази на Филорга нямат много общо.
Много различни продукти са.

Общи условия

Активация на акаунт