Новите ни козметични похождения 67

• 95 046
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора

# 631
И аз се отчитам със същото кремче от преди някоя седмица. Харесва ми, понася ми добре, ароматът е много приятен. Не ми пречи трудното разнасяне, то не е неочаквано, предвид състава. Единствено имам проблем с помпата, която трудно хваща от крема, но сякаш намерих заобиколен начин за справяне с това.

# 632
  • София
И аз се отчитам със същото кремче от преди някоя седмица. Харесва ми, понася ми добре, ароматът е много приятен. Не ми пречи трудното разнасяне, то не е неочаквано, предвид състава. Единствено имам проблем с помпата, която трудно хваща от крема, но сякаш намерих заобиколен начин за справяне с това.
Би ли споделила с какъв тип кожа си? Много му се чудя напоследък, но съм със смесена, предразположена към акне кожа и затова малко ме притесняват маслата в него Praynig

# 633
Идвам да споделя за синята спирала, която най-много ме спечели и да благодаря на момичетата, коитодадоха мнения и съвети. Представям ви :

Стои точно по начина, по който исках. Ако успея да заснема ще кача и снимки. Сваля се изключително лесно с мицеларната вода на Авен - без търкане и размазване. За около 10 часа носене нямаше и разтичане или ронене. Днес ще пробвам и лилавата  Crazy

# 634
  • в 1001-та нощ
А цената?  Blush

# 635
Скрит текст:
Би ли споделила с какъв тип кожа си? Много му се чудя напоследък, но съм със смесена, предразположена към акне кожа и затова малко ме притесняват маслата в него Praynig
Смесена, със силно омазняване в Т-зоната, но без други проблеми. Възможно е да имат тестери в магазина в София, най-добре първо да пробваш, ако има такава възможност Peace

# 636
  • София
Аз постига такива сини мигли с Голдън Роуз за 3,50лв.

Слагам база за мигли отдолу задължително за да постигна обема и извиването, понеже синята спирала не дава ни едно от двете. Само цвят. Peace
И за да покажа: https://docs.google.com/file/d/0B6uPzMNQtHy-N0J5QjE4QmhRV0k/edit?usp=docslist_api
Не можах да кача нещо линк от телефона от албума ми. newsm78

# 637
# 638
  • Berlin
Shiseido Ibuki multi action gel
http://m.sephora.com/product/P393013

Glamglow Powercleanse daily dual cleanser
http://m.sephora.com/product/P394925

И за двете сега ще разучавам как се ползват. Simple Smile

# 639
  • Belgium
abs, дай после отзиви за почистващия продукт на Glamglow  Praynig

kopche, чудесен ефект, при мен грам не стоеше така  Crossing Arms

# 640
  • София
Лу, пак казвам -заради базата за мигли е. Много бях доволна от нея миналото лято! Hug От Морията я бях купувала, специално за цветна спирала да нося.
Ето я и нея:

# 641
  • Belgium
А това обяснява нещата  Laughing

Аз винаги слагам Максимайзера на Диор, защото оцветява миглите бели, но при спиралата на GR нямаше ефект за съжаление.

# 642
# 643

Ооооо, извинявам се - 16.95 лв  в Дебенамс. Пробвах и лилавата - не ми хареса - цвета на туша на четката изглежда много ярък и светъл, но на миглите е тъмен и прозрачен. Прави и топчета по миглите.

Копче - и тази я купих, просто не съм пробвала. Купих и два молива, които тествах и не стават за нищо - един лилав и един син - за по-малко от 3 часа така се бяха разтекли, че направо не ми се гледаше  ooooh!  Crazy Спиралата за цената от 3.50 лв леко ми е притеснителна, но ще пробвам, нямам основа / максимайзер де, ама ще я пробвам така . На тази марка преди съм купувала само лакове, не съм купувала козметика  Peace

# 644
Погледни тези

Общи условия

Активация на акаунт