Нашата сватба през 2015 - тема 6

• 28 638
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Някой да е бъдеща булка около Несебър или да е била? А това за отпуската наистина ли го имаме като право. Ще е много добре поне за мен  Simple Smile

# 646
Да, аз днес го проверих, говорих с HR отдела и ще попълня молба, придружена с копие от свидетелството за граждански брак, когато му дойде времето. Понеже стартираме сватбения сезон- обсъдете го с работодателя и се възползвайте- по закон няма право да ви се откаже и се заплаща, тъй като 2 дни отпуск за брак е равнопоставен с 2 дни при смърт на роднина, кръводаряване и т.н!

# 647
АКо може малко мнения за такъв вид декорация на покана? Приемам предложения, че сама до тук стигам.
http://svatbata2015.snimka.bg/wedding/shokoladche.857999.35257475
Това е хартиения пръстен лепен с тиксо, че нямам сега силикон:
http://svatbata2015.snimka.bg/wedding/shokoladche.857999.35257436

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 17:19 от *Шоколадче*

# 648
Здравейте и от мен! Ние ще подписваме на 06.06.2015г. само с роднините, а след това поканихме нашите приятели в едно заведение, което запазихме цялото. Ще съм много благодарна на всякакви идеи, т.к. от другата седмица започвам с организацията. До сега единствено разпратихме поканите и за наше учудване нямаме отказ. Гостите ни се заформят около 70 и вече взех да се притеснявам...
Идеята за поканата ми е като филмова клапа, ще я кача в албума по-нататък. Искам да поръчам да ми направят на картон едно дърво и вместо листа всеки участник на партито да си слага отпечатъка- нещо като това:http://www.svatbenprint.com/%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BA%D0%B0
От картон ще направя 2 надписа с панделки: I am his mrs, I am her mr и така всички двойки могат да се снимат с тези надписи, а иначе те ще стоят на нашите столове. Исках да направим танц от различни стилове на мм отказа-щял да бъдел много смешен.
Идеята ни е да се получи парти, а не типична сватба.
Ако имате идеи ще се радвам да ми помогнете..

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 17:34 от ninkata1010

# 649
Аз също приемам всякъви предложения понеже съвсем скоро ще почваме с огранизацията сега още се ослушвам. Сега по прзниците мислим да запазваме дата за  26.09 (ако някой не ни я заеме) в Несебър.

# 650
Честито, Нинка и Нати!
Нинка, защо се чудиш на потвържденията? Нали щом са ви в списъка с гости, искате да присъстват всички? Дано така по вода да ви върви всичко с подготовката!
Нати, ако избереш 26ти ще сме на една дата, ще "сверяваме часовниците"  Simple Smile Имаш достатъчно време, засега единствено съм капарирала дата, ресторант, фото, музика. ОБщата част. Измислих оформлението на поканата, остава кумовата и да измисля панделките.  В горния пост сложих линк, ще чакам мнения. Другия месец ще си избирам рокля и така по реда Simple Smile

# 651
*Шоколадче* Супер нямам търпение да я запазя  и да не ми я вземе някой стискайте палци.

# 652
Нати, не вярвам, повечето се бутат сега за юни до септември. Краят на септември е по-спокойно. Всъщност зависи от града, зависи от ресторанта и професионалистите, които ще наемаш. Прецени кое ти е приоритет - датата, мястото, дж или друг от този род. Да не твоя близка да се жени тогава. Тук има подобен случай споделян, конфузно е. Аз например исках само един единствен ресторант и понеже бяха заети на първоначалната желана дата си я нагодихме по него....

# 653
Момичета взехме си халките!Качих ги в албумчето,за да ги видите.Ох, много си ги харесвам и нямам търпение да си ги носим.А и ни излязоха много, много изгодни. И са точно такива, каквито искахме.
nati_toteva,  ninkata1010 добре дошли!
Алъди нежни и семпли чаши.Харесват ми.
ЗАЯ и твоята чаша е супер.Това за брака и двата дни е абсобютно вярно. Аз съм предупредила още на интеврюто, малко трудно ще се нагласят отпуските ни с колежките, малко ще ги прецакам, ама няма как, сватбата си е сватба. 10 дни ще си ги искам и съм си предупредила от много, много рано.Надявам се да няма изненади.
а тези чашки за моминското са много сладки и са чудесна идея.  Simple Smile

# 654
  • София
Miss много са ви хубави халките

Mimi_pld Защо толкова рано до гражданското,на нас ни казаха понеделника или вторника преди сватбата да си занесем документите,даже са ни написали точните дати,вие нямате ли такива  newsm78

Много започвам да се притеснявам за времето и аз,хич не го дават хубаво за сега,дано да не познаят  Cry Confused

# 655

Mimi_pld Защо толкова рано до гражданското,на нас ни казаха понеделника или вторника преди сватбата да си занесем документите,даже са ни написали точните дати,вие нямате ли такива  newsm78

Много започвам да се притеснявам за времето и аз,хич не го дават хубаво за сега,дано да не познаят  Cry Confused
Да напшсаха ни 26,27.Но така или иначе утре ни е ден за задачки и ще минем от там.Мисля,че не е проблем по-рано.А и да знам,че и товя съм зачеркнала вече от списака със задачи Simple Smile.

# 656
  • София

Да напшсаха ни 26,27.Но така или иначе утре ни е ден за задачки и ще минем от там.Мисля,че не е проблем по-рано.А и да знам,че и товя съм зачеркнала вече от списака със задачи Simple Smile.

Пиши после да кажеш какво е станало,дали може по-рано и т.н,а между другото вие в централния обреден дом ли ще се жените :p

# 657
Miss - много да хубави халките Simple Smile
 Зая и чашите и обувките чак сега ги виждам , супер са

# 658
Добро утро момичета,

Напоследък имах някои проблеми и хич не ми беше до сватбата, но вече всичко е наред и пак с пълна сила Simple Smile

Радвам се за всички, които са отметнали важни задачки. Не помня много, че ви изчетох на един дъх.

Искам да се похваля, че ни пристигна албумът за снимки, уникален е  Heart Eyes  книгата за пожелания и тя дойде, но ще подлежи малко на украса, готови са ни и халките.

ПП: Забравих да честитя на новите булки  bouquet

# 659

Пиши после да кажеш какво е станало,дали може по-рано и т.н,а между другото вие в централния обреден дом ли ще се жените :p
Не.С изнесен ритуал ще сме

Общи условия

Активация на акаунт