Нашата сватба през 2015 - тема 6

• 28 656
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Аз малко се по изгубих ,но с тия апартаменти вече се хващам за главата  smile3511

Алечка роклята ти много ми харесва - поздравления за избора newsm74

Оне - и твоята рокля е хубава Simple Smile

Алейди -чашките са изчистени и елегантни  Rolling Eyes

Аз  по-скоро няма да имам втора рокля а ще направя булчинската така , че да ми е удобно през целия ден  Praynig
 Силвушка - и поканите и халките са много стилни - харесват ми   bouquet

Скрит текст:
ЗА малко да забравя да ви кажа - Помните ли дето ви казах за бабата на Азис , че уж говорила на майка ми някакви неща .... Е исках да отида лично при нея , за да се уверя , че е тя ... и познайте ... Бабата е починала ... Аман от шарлатани  ignore2

# 631
  • София
Аз малко се по изгубих ,но с тия апартаменти вече се хващам за главата  smile3511

Алечка роклята ти много ми харесва - поздравления за избора newsm74

Оне - и твоята рокля е хубава Simple Smile

Алейди -чашките са изчистени и елегантни  Rolling Eyes

Аз  по-скоро няма да имам втора рокля а ще направя булчинската така , че да ми е удобно през целия ден  Praynig
 Силвушка - и поканите и халките са много стилни - харесват ми   bouquet

Скрит текст:
ЗА малко да забравя да ви кажа - Помните ли дето ви казах за бабата на Азис , че уж говорила на майка ми някакви неща .... Е исках да отида лично при нея , за да се уверя , че е тя ... и познайте ... Бабата е починала ... Аман от шарлатани  ignore2

Скрит текст:
Kато го беше написала това за бабата на Азис много се колебаех да ли да ти пиша,но реших да не те тревожа излишно,защото жената явно наистина е имала дарба,на мой познат е познала неща преди години,които той дори не е подозирал,че са можели да му се случат,но сега щом си разбрала,че онази жена,която ви е притеснявала не е същата,изобщо няма за какво да се трвожиш  Laughing

# 632
Исках да ви питам , някой знае ли сайт с дългосрочни и сравнително верни прогнози за времето . Преди ми бяха споменавали за някакъв руски , но така и не го намерих , вие знаете ли някой подобен сайт ?

# 633
Alady, gismeteo.ru  Peace

# 634
# 635
Този руския знам че е с месец напред. Ще го следя да видим зо август какво ще покаже. Леле ще умра от яд на 22 ако се изсипе некой дъжд... че няма и къде да се снимам при такива условия 😟

# 636
То хубаво се разбира 1 месец предварително, ама агенцията по украсата като иска да знае дали ще е закрит или открит изнесения ритуал от по-рано? Освен да подбера стандартно масичка, арка , пътека и да ги местят по спешност, че както исках ритуал в зала, нещо взех да си представям на плочките покрай тревата на хотела #Crazy
Значииии това никога не съм се чудела за нещо така или иначе. А сега за тази сватба за 90% от нещата го правя! Banghead

# 637
ей това съм се чудила нали само ги обличат тия арки в платове те са им готжви все едно им трябват 2 месецо за тая пуста арка...много се дразня така или нещо  като не тш хареса и да го смениш и то доста време предш сватбата почва една олелия....

# 638
Пробвай да договориш нещо по-разумно акто срок с агенцията. Моята агенция казва, че до 2 часа преди ритуала могат да реагират къде да бъде той. 2 месеца по-рано е твърде твърде рано

# 639
silvushka, много ми харесват халките ви. А поканите са в много хубав цвят. Страхотни са!  Hug
За роклята не знам какво да те посъветвам. Ако смяташ, че така няма да ти е удобна я скъси още. Все пак удобството е най-важно.  Simple Smile

One11, всичко което описваш звучи прекрасно. Много искам да видя как изглеждат.  Simple Smile

Alady, чудесна украса. Изчистена, без излишни панделки и глупости. На мен ми харесва.  Simple Smile

Зая, чашите са много красиви.  Simple Smile

# 640
  • София
Тъй като стана въпрос за моминското  парти, моята кума от сега го е измислила и аз разчитам на нея. Мисля обаче и аз да изненадам момичетата и да им подаря по една такава чаша за спомен:
http://olx.bg/chashi-za-mominsko-parti-rchna-izrabotka-i60542264
Много ми харесват и не са скъпи, мисля че ще стане много сладко

# 641
Момичета, трябват ли ми свещи? Няма да имаме църковен, само граждански ритуал.

# 642
Аз вече си имам рокля, обувки, було, чанта, бельо Simple Smile .
Мим и Веси вие защо напускате работа?
Сивушка не съм видяла роклята ти, но е важно да ти е удобно.
Аз напуснох,защото след сватбата имаме намерение да заминаваме и ние при мм в Кувейт и заради това.Можех да си работя още 1месец,но няма смисъл.По-добре малко почивка а и да си се отдам на мм и детето Simple Smile.
Tи как така нямаш паролата и албумче? newsm78 Все пак си още от първата тема Simple Smile

# 643
Здравейте и от мен Simple Smile
и аз да се присъединя , ако може към вашата групичка на бъдещи булки Simple Smile

# 644
Алечка, свещи до колкото знам са необходими за църковния ритуал. В различните краища на страната обаче ритуала по гражданския брак е различен. Във Варна, от където съм не са необходими свещи, но за брака в Монтана където ще е подписването ни искат 2 свещи. Иначе църковен брак няма да имаме. Попитай в ритуалната зала.

Чашите за моминско парти са страхотна идея!  Wink

Привет, Нати!  Hug

Момичета, не знам дали знаете, но по закон ни се полагат 2 дни отпуск за граждански брак по чл.157 а.1 т.1 от Кодекс на труда. Работодателят няма да право да откаже такъв отпуск и той се заплаща, пише се молба и се прилага после копие от свидетелството за сключен брак- попитайте какво иска работодателя ви като "доказателство"  Joy  Имайте го предвид, когато пускате молбите си за отпуск за сватбите!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт