Нашата сватба през 2015 - тема 6

• 28 668
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Гледай да ти е удобно, цял ден ще си с нея. Трябва да си подвижна и да се чувстваш комфортно, не да ти се иска да минат ритуалите и да се преоблечеш. И да е с нормална дължина пак ще е красива роклята  Peace

# 616
  • София
silvushka страхотно е всичко,което си качила,украсата ми хареса страшно много  Peace

алечка Роклята е толкова сладка,направо се влюбих  Two Hearts

# 617
  • На остров
Аз вече си имам рокля, обувки, було, чанта, бельо Simple Smile .
Мим и Веси вие защо напускате работа?
Сивушка не съм видяла роклята ти, но е важно да ти е удобно.

# 618
Алечка тези рокли са много сладки, аз съм ги гледала много и съм им се чудила, но за шаферски.Особено шампанското много ми харесва.
Мим и Веси и аз не разбрах защо напускате работа.Но ви желая успехи и за в бъдеще. Simple Smile
silvushka мила, как ще ходиш с това нещо?изящна рокля, харесва ми много как пада и дантелата, но не виждам как ще ходиш наиситина го обмисли  Simple Smile Бордо поканите са чудни, аз обожавам този цвят и затова съм пристрастна  Wink
Alady много ти благодаря за линка с шампанското, ще се доверя на вкуса ти и ще вземем такова. Само кажи моля те откъде се купува?
]One11 много си бърза, я да казваш какво си взе  Grinning Идеята ти да съчетаеш с нещо ментово е супер.
А аз се чудя с какво да заменя тъпото пиле?!И идеята за шампанското като подарък ми се видя идеална за целта  Mr. Green
искам да измисля и това с ръчиницата,вашите кумове ще играят ли ръченица за торта и пиле?
аз май искам на тях да им играят-брат ми е танцувал народни танци и имам и приятелки, които са завършили такива класове и може да спретнем нещо.Кумата и тя е танцувала 7 години народни танци, но не държи да играе, каза, както кажа аз.Идеи? newsm78
Мим браво на досетливия ти жених за парфюма, аз съм малко маниячка на тая тема.
На какво мирише въпросния аромат? Аз на сватбата сигурно ще съм си с любимия Alien или с Marry me  Simple Smile
Не мога вече да чакам да си поръчвам роклята!!!!
А утре си взимаме халките  Heart Eyes

# 619
One качила сэм я в албумчето преди да я занеса за корекции ☺
дам и на мен много ми харесва как пада дантелата но охределено ще я поскъся откъм горната част за да не губя хубавата дантела отдолу 😅

# 620
  • На остров
silvushka аз нямам парола за албума  Simple Smile .

Роклята е от шифон пада много леко и отпред и отзад е с V образно диколте, има полуръкави много ефирни и прозрачни. Дължината е до под коляното точно както исках. Булото е тюл със сатенен кант по края и идва до средата на гърба, с едно гребенче се прикрепя към косата, самото гребенче е пришито към булото. Роклята имаше като приставки, ако си без сутиен, но аз помолих да ги махнат защото смятам да съм със.
Обувките са класически ментови велур с 10 см ток, чантата е тип малък плик в цвета на обувките и от сатенена материя. Смятам да съм с перлена огърлица и обеци и ментов лак  Simple Smile . Бельото е класически изистен сутиен с повдигаща функция и бикини с бяла дантела, продавачакта в магазина за рокли ме посъветва да си взема с телесен цвят били та вероятно и такива ще си взема .
Мерих и пръстени, но най си ми харесва този, който си бяхме избрали и другата седмица ще го поръчам за една седмица ще е готов.

# 621
Уанче, възбуди ми любопитството доста. Представям си те много изискана и нежна Simple Smile

Пристигнаха ми поканите, кутията и книгата, много съм доволна. Утре почваме с раздаването.

Мис Б. аз роклята си я харесах, защото моята приятелка си поръча такава, но лилава за моята сватба. Аз реших, че една рокля няма да ми е излишна и си поръчах за моминското. Остава да дойде Simple Smile

# 622
One11  звучи стилно и шик  Simple Smile
Алечка аз за моминско още дори и не помислям, но идеята ми е за бяла рокля или може би нещо много пъстро.По-вероятно второто.  Simple Smile хич не смея да поръчвам неща от нета, още повече пък рокли
ето онзи ден си поръчах едни униклани обувки чисто цикламени със висок ток, днес дойдоха в офиса...еми малки, стискат, не мога да вървя.С тоя моя нестандартен крак е ужас, все съм между два номера и сега поръчах по-големия.  Thinking
вие какви моминските искате, като заговорихме за тях?нещо по-скромно, задушевна вечер с приятелки или нещо като по филмите  Mr. Green ав май второто, стриптийз и прочие както си му е реда  Grinning

# 623
Аз още не знам. Стриптизьор искам, но преди време като търсехме за приятелка се оказа, че в Търново няма  ooooh! . Иначе не съм си изчистила концепцията още, но сякаш искам веселба. Може би в пияно бар или някое заведение с жива музика. Не знам, ще го мисля.

# 624
Здравейте, момичета Simple Smile

Силвушка, роклята е много хубава, дантелата е много нежна.

Зая, обувките са прекрасни и съм сигурна, че ще са ти удобни цяла вечер.

One, тези сутиени без презрамки стоят ли си на мястото? Малко ме притеснява да не се свлича.

Аз си купих втора къса рокля за ресторанта, че ми се струва, че с дългата няма да издържа цяла вечер.

Момичета, някой от вас знае ли какви изследвания трябва да се правят?

# 625
  • На остров
Благодаря ви момичета, аз не съм красавица или млада като вас, но мисля, че изглеждам прилчино. Ще ви покажа снимки от сватбата после .
shainis ми стоеше си на място, * ако питаш за сутиена в роклята*, но за моя бюст без сутиен и с голямо диколте не си се представях и затова го махана.

# 626
Влизам набързо  само да се отчета Simple Smile качила съм снимки на чашите и шампанското Simple Smile Ще се раджам да ви чъя мнението .

# 627
  • София
Влизам набързо  само да се отчета Simple Smile качила съм снимки на чашите и шампанското Simple Smile Ще се раджам да ви чъя мнението .

Mного са елегантни,харесват ми  Peace

# 628
Здравейте!

One, нямам търпение да видя на снимка това, което описваш! Звучи ми чудесно!

Silvushka, дантелата на роклята ти много ми харесва. Дано успееш да коригираш дължината така, че да не ти пречи при нормален ход или танци, но да се запази красотата! Бутониери може би ще имам, но няма да са с естествено цвете- за сметка на това ще използвам малко прозрачно листо в цвят шампанско и камъче-ще бъдат съвсем дискретни.Поканите и късметчетата си са много сладки също!

Alady, чашите и украсата на шампанското са много нежни!

Shainis, аз няма да имам втора рокля, но те поздравявам за покупката- една приятелка си беше купила и се чувстваше прекрасно с малка златиста рокля в късните часове, тъй като сватбата започна доста рано през деня.

Алечка, роклята е много сладурска!

Не съм мислила момичета за моминскато парти, много ми е далеч карая на август, но знам че искам веселба и много танци, никакви задушевни разговори искам дивотия!  Hug

Мис Б., не съм измислила още парфюма...имам няколко любими. По въпроса с пилето и танците: може би ще имаме бутилка уиски на мястото на пилето и огромен шоколад на мястото на питката  Joy
Да покажеш халките!

Малко дълго се получи! Накрая и за мен-взехме чашите днес! Направо съм влюбена в тях! На дневна светлина се вижда много по-добре инкрустацията по балона на чашата, затова не съм ги снимала сега, а съм качила снимка от сайта. И аз като Alady ще се радвам да ми кажете какво мислите  Simple Smile

# 629
  • София
ЗАЯ и твоите са много хубави  Peace

Общи условия

Активация на акаунт