Отговори
# 240
  • София
axel, не ти се връзва, щото не четеш.
Не дава той пари у дома, освен сега по малко за бебето.
Децата са си по градини, тя си е работила винаги.

Айде, ако ще обвинявате пак горката жена, вземете прочетете първо пък после, нали .. с пръстчето напред.

# 241
ronaldd, той държи всичко да се пише на негово име. Остави ти данъци и други неща.

А като оставим парите настрана - отказът да бъде баща е много сериозен проблем. Не на 1, не на 2, а за 3 деца.

# 242
Въпрос към авторката. Мъжа ти припознал ли е децата?

# 243
Въпрос към авторката. Мъжа ти припознал ли е децата?

Да, и трите.

axel_chiara2430  на повечето неща, за които казваш съм дала отговор....
Не съм казвала никъде ,че ходи по ресторанти с приятели.
Взима си храната от обедното меню на ресторанта в тарелки и се храни в сервиза....
Така...темата стана прекалено дълга и вече едва ли някой ще тръгне да чете по-задълбочено отначало до край. Смятам въпроса за изчерпан...
Както и по-рано днес написах-Благодаря на всеки, който реши да се включи по темата. Дали с критика или с поощрение, изводите и решенията оттук ще си ги взема сама....
Няма смисъл повече от обсъждане....все пак няма да преразказвам живото си от сутрин до вечер какво правим и как го правим.
Който искаше и можа ,ме разбра какво искам да кажа!

# 244
Не излизаме. Още не съм си върнала килограмите след раждането и него го било срам едва ли не да ходим някъде-мязала съм на "трикрилен гардероб"  Laughing

След кое раждане? Защото ако след всяко са ти оставали по 10-15 кг отгоре...  Thinking
Може би вместо в "Семейни отношения" трябва да понадникнеш в "Диети и отслабване" и "Спортуващи".

Твърде много неща не се връзват в цялата история, пълна е с противоречия и абсурди. Подкрепям мнението на ronaldd, особено в частта за "ресторанта".
И други хора са задали резонни въпроси, но разбира се, отговор има само на тези, които подкрепят тезата на авторката...

Сигурна съм, че ако можеше да прочетем мнението на другата страна, картинката нямаше да е точно такава. То много неща прозират и между редовете, де. Не мога да съчувствам на авторката. Съчувствам на децата. И на мъжа. Донякъде.

# 245
  • София
axel_chiara2430  на повечето неща, за които казваш съм дала отговор....

Който искаше и можа ,ме разбра какво искам да кажа!
Да се пооплачеш с други думи и да помрънкаш, нали така? По-добра терапия от бг мама, сред доста дами, едва ли има: )) Среща повече разбиране, отколкото неразбиране, но по-същественото е, че не успя - дори и у някои жени, да оставиш безпротиворечиви впечатления за твоя.... скръндзав (май не съвсем) или не знам как да го наречем мъж?

# 246
axel_chiara2430, от същото такова уважение към участниците във форума, ще помоля да спазваш правилата за писане в българският език! Доста трудно се следи логиката ти, без да разделяш правилно изреченията и като ги скъсиш малко, ще направиш четенето на постовете ти доста по-лесно...
Относно темата: на мен също не ми харесва липсата на уточняващи фактори, както и липсата на развръзка! Ние май си говорим тук, но авторката май продължава да се държи, като робиня, без да води необходимите диалози в къщи!
Относно плащането на ипотеки и тем подобни-ако не е на нейно име и имайки предвид особеното му държане, и аз да съм-няма да плащам нищо на чужди апартаменти. С една дума, с единият крак си е навън, плюс челядта...
Последният въпрос, който прочетох тук и започна да ме гложди: любовница... newsm78 С описаното държане на въпросният, не е за подценяване такава вероятност, но пък имайки предвид, че бил стиснат, а знаем какво означава една любовница в днешно време...Така че аз поне отхвърлям тази версия! Един Господ знае всъщност...

# 247
Мъжът и плаща ипотека (не знаем какви са вноските, а и не знаем какъв му е дохода)

Само че нямат брак, така че ипотеката е за негов собствен имот, а не общ.

# 248
  • София
Не излизаме. Още не съм си върнала килограмите след раждането и него го било срам едва ли не да ходим някъде-мязала съм на "трикрилен гардероб"  Laughing

След кое раждане? Защото ако след всяко са ти оставали по 10-15 кг отгоре...  Thinking
Може би вместо в "Семейни отношения" трябва да понадникнеш в "Диети и отслабване" и "Спортуващи".

И като отслабне, парите ще им станат общи  Laughing

# 249
Мъжът и плаща ипотека (не знаем какви са вноските, а и не знаем какъв му е дохода)

общ ще е ако са заедно ..
ако са разделени ще е негов ..
няма как той да блъска 15 годин от сутрин до вечер ..
тя за тия 15 годин да е одила да учи , курсове да кара за маникюр ..
и да не бачка .. и жилището да е на двамта  tooth

темата е партенка .. не се вживявайте толкова ,
но е добър повод да се кажат някой неща , кой как мисли и какво

# 250
  • София

И въобще като се разделят, всичко ще си остане за него.
То и без да се разделят си е така де.

Бърди! Mr. Green

# 251
  • София
Аз всъщност много ще се радвам, ако темата наистина е партенка, честна дума.

# 252
Ипотеката може да е 300-400 лв., колкото тя дава за храна, деца и т.н. Но второто не се зачита за участие явно, затова я няма в акта за собственост.

# 253
Аз всъщност много ще се радвам, ако темата наистина е партенка, честна дума.

това че темата е партенка ,
съвсем не значи, че няма такива семейства ..
или че са изключение .. и даже и по зле ..

# 254
  • София
Абе да си го кажем с думи прости - след като не я е включил документално никъде, за него тя е никоя.

Общи условия

Активация на акаунт