Отговори
# 60
tooth
Не може 70% от хората да страдат от подобна психопатия.
Срещат се, но не толкова често. tooth
Не проектирайте своите тегоби върху бг населението. Mr. Green

цели 30 % съм оставил за вас .. ще се избиете да се наврете в тях  tooth
да аз наистина смятам, че болшинството и повече даже .. имат такива отношения .
не изключвам да греша, но това са моите впечатления от семействата в бг .

нещата не седят така там където няма големи амплитуди в доходите между мъжа и жената ..
и е основателно да не стоят така , но само в тези случаи и изключително рядко в други .. а тези случаи не са толкова много колкото си мислите

# 61
Марсо както винаги се прояви. Имам чувството, че си изключително беден духовно, нагъл и безочен тип с ниско самочувстиве, куп комплекси и прочие. Нищожен мъж с една дума!!! Дано авторката не чува глупостите ти, че те край нямат!!! Я и кажи направо да го удари на живот и изневери, нали ти така правиш, щото си бил нещастен и недоразбран...  Mr. Green Heart Eyes

# 62
Марсо както винаги се прояви. Имам чувството, че си изключително беден духовно, нагъл и безочен тип с ниско самочувстиве, куп комплекси и прочие. Нищожен мъж с една дума!!! Дано авторката не чува глупостите ти, че те край нямат!!! Я и кажи направо да го удари на живот и изневери, нали ти така правиш, щото си бил нещастен и недоразбран...  Mr. Green Heart Eyes

абе що пак за мен почна да говориш ? тема няма ли ? tooth

остави ме мен , аз съм комплексар , но и комплексарите имат право на мнение по някоя тема , нали ?

# 63
Дразни ме вечната ти "компетентност" по житейските въпроси и начина, по който я пробутваш в почти всяка тема, изтъквайки колко си прав и колко живота едва ли не е подчинен на твоята философия и всички, осмелили се да се отклонят от пътя, сиреч от философията ти, са толкова много объркани, като загубени от овчара си овчици!  Sick #Crazy

# 64
Дразни ме вечната ти "компетентност" по житейските въпроси и начина, по който я пробутваш в почти всяка тема, изтъквайки колко си прав и колко живота едва ли не е подчинен на твоята философия и всички, осмелили се да се отклонят от пътя, сиреч от философията ти, са толкова много объркани, като загубени от овчара си овчици!  Sick #Crazy

имаш право да се дразниш колкото поискаш ..
просто се изказвай по темата .. не ми прави психопрофил , защото не ти се отдава ..
и няма да ти хареса ако аз почна да правя на теб такъв  newsm53

# 65
нещата не седят така там където няма големи амплитуди в доходите между мъжа и жената ...

Не е вярно. Седят точно така, ако мисленето на мъжа е такова. В други случаи не седят така, въпреки амплитудата.
Не опира въпросът до финанси, а само и единствено до разбирания. Не са един и двама готованците, които по цял ден седят вкъщи и чакат жена им да се върне да ги изпере и нахрани, и пак се държат като този.

Но каквото и да е мисленето му спрямо жените, то поне можеше да си гледа децата. За това да правиш деца и да ги захвърляш оправдание няма.

И стига с тези весели подхвърляния по сериозните теми. Грозно е.

# 66
нещата не седят така там където няма големи амплитуди в доходите между мъжа и жената ...

Не е вярно. Седят точно така, ако мисленето на мъжа е такова. В други случаи не седят така, въпреки амплитудата.
Не опира въпросът до финанси, а само и единствено до разбирания. Не са един и двама готованците, които по цял ден седят вкъщи и чакат жена им да се върне да ги изпере и нахрани, и пак се държат като този.

Но каквото и да е мисленето му спрямо жените, то поне можеше да си гледа децата. За това да правиш деца и да ги захвърляш оправдание няма.

И стига с тези весели подхвърляния по сериозните теми. Грозно е.

аз не познавам жени във фертилна възраст , които да са толерантни към мъж, който няма доходи ..
обратния вариант се среща .. но ........... това са моите впечатления .

# 67

имаш право да се дразниш колкото поискаш ..
просто се изказвай по темата .. не ми прави психопрофил , защото не ти се отдава ..
и няма да ти хареса ако аз почна да правя на теб такъв  newsm53
Аз по темата се изказах, ма докато бързаш ти да се изкажеш, няма кой да прочете... А дали ще ми правиш психо или не, познай мен колко ме грее, давай, поне да се посмея!  Laughing

# 68
  • в дяволитите очички на моето тормозче

Мноу куха лейка  си.
Приносът  й бил нищожен.
Абе, оу, ти   знаеш ли  как  се отглеждат  3 / три!!!/ броя  деца???
Знаеш ли  колко    слугинаж  е   "стоенето  вкъщи"   на   една   многодетна  майка?

Абе, много  мога  да ти кажа, че подпалих,  но  си давам сметка, че  си  елементарна  частица и  нищо няма  да вденеш, та  ще   си  спестя  усилията.

# 69
Мъж, създавайки семейство, трябва да е наясно, че може да го издържа!  За какви амплитуди в доходите говориш, когато жената е с 3 деца, т.е. 3х2год майчинство например. През това време няма да може да си купи един крем за лице ли, да смята какви превръзки да си купи, или ???
Прост пример: осигурява се жената на макс праг, взима 1вата година 2 хил майчинство, ама 2рата отива на 300 и кусур лв; и какво правим тогава? Ето, нямало е амплитуди, жената си е работила за хубави пари.
Опитай се да пазаруваш за 1 дете само с 300 лв и да те чака и манджа на масата и теб и партнъора, говоря за храна на месец, давай с тях и джобни на детето, пробвай да го обличаш и да го извеждаш навън, да видим дали ще ти останат за дезодорантче,кремче, белъо нещо, належащи нужди.
По-грозно от Стиснат мъж няма!!!

# 70
  • Tам през Атлантическия океан
Скрит текст:
най добрия съвет си получила от маманет  smile3521

истината е , че в над 70 % от семействата в българия нещата стоят по този или подобен начин ..
дори и при мен нещата са по сходен начин .

ако не ти изнася това положение .. просто си осигури по добро , ... ако можеш .
защото от това, което си казала , да .. действително приноса ти в семейството е нищожен .

единственото което силно не одобрявам от негова страна е , че вместо да те мотивира да направиш нещо със себе си .. той те спира .. там за курсовете дето разправяш ..

но има едно условие .. тези курсове никога не са излишни , ама пък и да ходиш да учиш и да плащаш некви такси , които всъщност очакваш той да плати и накрая да не се реализираш в това .. некси се превръща в неоправдан разход ..

аз не казвам, че неговото поведение спрямо теб е правилно или неправилно ..
вероятно е прекалил .. няма как той да има 3 коли и 3 мотора , а за теб нищо и това да е окей ..
но ..... преди да изразяваш недоволството си пред него .. се замисли действително за това какъв е твоя принос в семейния бюджет .. и ще можеш ли да се справяш сама .

да виждаш че дупето те осрано , ако разчиташ само на себе си и да продължаваш да се пънеш .. некси не е много логично .

това че нямаш пари за тия женските неща .. е кофти .. кофти е и да си хептен без пари .. но пък да гепаш от парите без да му кажеш ...  tooth

напрау си плачеш за бой  tooth

р
Скрит текст:
едно е да поставиш въпроса ребром .. и да кажеш .. разходите на месец са толкова .. аз изкарвам толкова .. трябват още толкова .. и да очакваш всеки месец той да се отчита , като добър съпруг ..
трябва да се разберете някак .. но да го уговорите , а не да гепиш от него !!!
ако искаш нещо да си купиш .. или ще го помолиш .. или ще спестиш от бюджетните някак , но му казвай какво си си купила .. и гледай да не е нещо много скъпо .. съобразявай се с дохода който ти докарваш , а не той .

относно градините .. можеш да го наиграеш, но даже и да вземеш тия пари .. ти гарантирам, че нито ще се чувстваш по добре , нито ще цъфнеш и вържеш сама .
по добре уговори с него .. че очакваш да ти каже той , точно какъв смята че е твоя принос в цялата работа .. и да го измери в цифри .. кажи му че настояваш да ти каже, тъй като искаш да разполагаш с пари така както ти намериш за добре .. ако ти каже ще видим .. не спирай да търсиш конкретните цифри .. ако смяташ , че е зависим в това отношение от теб .. ако се пъне .. се втвърдяваш и казваш , че се отказваш и искаш свой дял или сама ще се пробваш ..

Е , вЕрно ли  Shocked
неговите пари  Crazy

А , това че е прибирал майчинството , това че малкото което е печелила е отивало за разходи по  децата  Crazy
Стига бе  ooooh!
Пълно е с мъже боклуци дори и във форума  Tired

# 71
Недейте да скачате така на Марсо. Ще ги уплашите тези мъже така с бутонките  Laughing. По-нежно. Въпреки льольовското мислене, вярвам че мъжкото присъствие във форума има и положителна страна. И въпреки, че се бият в гърдите и се правят тук на големи мъже, самият факт, че се допитват до женски форум им прави чест. Приемам че държат на семействата си и търсят алтернативни начини да разчупят ограниченото си мислене. Peace

По темата: Виждам, че авторката въпреки всичко обича мъжа си. И да възможно е да обичаш и такъв мъж, колкото и на някои да не им се вярва. Затова не е лесно да го зареже. Впрочем това е най-лесното, но аз преди да прибегне към подобна стъпка, бих я посъветвала друго. Сигурна съм че си го правила, но се налага пак и пак да го правиш. Сядаш с него на масата, слагаш картите и разговаряте. Помисли наистина дали в момента ученето е добър вариант, когато вече имаш нелоша професия в ръцете си. По-скоро се изяснете. Ок разходите за теб нека са си за теб, но за децата нека са общи. Обясни му от какво имат нужда. Искай от него да ти направи карта, на която да ти превежда месечно, за да не се чувстваш унижена да му искаш. Ти го познаваш най-добре и със сигурност знаеш как да подходиш. С три деца е много трудно да се махне. Още повече съм сигурна, че ако се случи нещо лошо малко или много се чувства по-сигурна с него. Без да ми се обиждаш, но ми прави впечатление, че само пари са ти в устата. Изобщо отншения към децата, поведение. Същото каза и когато те попитаха за родителите ти. Те нямат пари. Помисли си дали не си започнала наистина само това да пилиш на мъжката му главица и той още повече да се е отдръпнал. Сигурна съм че има и други начини да поискаш нещо, без да споменеш думата пари. А ако в крайна сметка наистина е такъв егоист, винаги можеш да го зарежеш. Но преди да предприемеш тази крачка. пробвай всичко друго.

Последна редакция: нд, 05 апр 2015, 11:12 от fiolio

# 72
Приемам че държат на семействата си и търсят алтернативни начини да разчупят ограниченото си мислене. Peace

Ако беше прочел "теорията на глупостта", сиреч теорията на марсо за изневерите, не би твърдял/а подобно нещо... А ако ти си потискан 14-15 години точно на тема пари, лични нужди, щеше ли да мислиш за розови облачета? newsm78 Човек се стреми към това, което няма. Ясно е какво няма авторката: уважени, лична свобода и средства, достойнство. За какво говориш тогава? Ако да имаш три деца и не мислиш постоянно за тяхното препитание, ами...имаш сериозен психичен проблем!!! Темата е такава, за пари, разбирателство, та не знам къде точно се опитваш да я пратиш?.. Thinking

# 73

Е , вЕрно ли  Shocked
неговите пари  Crazy

А , това че е прибирал майчинството , това че малкото което е печелила е отивало за разходи по  децата  Crazy
Стига бе  ooooh!
Пълно е с мъже боклуци дори и във форума  Tired

парете са на тоя който ги изкарва ..
ако не са се разбрали друго ..
аз не знам каква точно е хипотезата в случая ..
не знам майчинството къде е отивало и колко е било т.н.
ако от мен открадне пари жена ми ..
повече с тази жена няма да мога да се чувствам добре
и вероятно ще започна да търся друга .

темата е партенка .. вероятно вдъхновена точно от мен  tooth
и мен конкретно не ме притеснява това че ми скачат с бутонките в кокълчетата ..
но като ме атакуват персонално и лично .. ме вкарват в обяснителен режим ..
и вместо да взема отношение по темата се налага да обяснявам какво и как е при мен ..
и съответно се измества акцента в темата .

Мъж, създавайки семейство, трябва да е наясно, че може да го издържа! За какви амплитуди в доходите говориш, когато жената е с 3 деца, т.е. 3х2год майчинство например. През това време няма да може да си купи един крем за лице ли, да смята какви превръзки да си купи, или ???
Прост пример: осигурява се жената на макс праг, взима 1вата година 2 хил майчинство, ама 2рата отива на 300 и кусур лв; и какво правим тогава? Ето, нямало е амплитуди, жената си е работила за хубави пари.
Опитай се да пазаруваш за 1 дете само с 300 лв и да те чака и манджа на масата и теб и партнъора, говоря за храна на месец, давай с тях и джобни на детето, пробвай да го обличаш и да го извеждаш навън, да видим дали ще ти останат за дезодорантче,кремче, белъо нещо, належащи нужди.
По-грозно от Стиснат мъж няма!!!

защо смяташ , че това се отнася само за мъжа ?

относно това, че видиш ли земала 2 хил. майчинство ..
хипотетично и теоретично мхм .. всичките имате по 2 хил. доход  tooth
как се пееше в песничката .. а дано , ама надали  tooth
никоя жена с такива доходи няма да се остави в такова положение ..
и няма да точи лиги на чужди пари  първо  tooth
а второ това че след първата година биле 300 лева само .. се сърдите на държавата ..
тя е определила толкова .. не мъжете ви .
ако не знаете .. за да мотивираш някой да си размърда прекрасния задник ..
има методи на убеждение има и на принуждение ..
държавата ви принуждава да си размърдате трътките точно по този начин ..
и мъжа не е длъжен да стимулира растежа на дупетата ви, ако държавата очаква друго от вас  smile3521
вие може да си пишете не 3 по 2 години а 3 по 10 и директно да излизате в пенсия после ..
ама държавата не мисли така ..

и накрая .. ако аз трябва да смятам нещата ..
понеже казваш пробвай и т.н.
не съм против жената да си купува кремчета дизодорантчета и т.н.
това са разходи , които не могат да бутнат моя бюджет ..
нито дневните , нито дрешките .. нито нищо ..
но ако крадат от мен .... или не ми казват за какво се харчат парите , които аз печеля и аз давам ..
директно спирам финансирането ... нула .. и всеки да се оправя както може .
т'ва няма толко долна постъпка .. да те краде жена ти
ама било по 20-30 лева .. вие акъл имате ли въобще в тия глави ......

# 74
Не знам колко й е било майчинството, но за 3 деца детегледачката е поне 1500 лв. Приличен принос за бг условията. Разбирам да си седеше и да не искаше нито да работи, нито да отглежда децата им.
В крайна сметка за себе си тя е решила. Въпросът е за децата. Ти би ли правил деца и да отказваш да се грижиш за тях и да чакаш тя да плаща всичко по тях, и това в един дом, те даже не са разделени  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт