Отговори
# 300

Колко са големи децата ти за да можеш да работиш две работи и да имаш време и за тях  Wink

3,7 годишни. Когато ги прибера от училище се занимавам само и изцяло с тях. Втората работа я върша посред нощите

# 301
И каква е разликата с нея? Тя също е била така - 2 деца + работа на 2 места, просто сега има бебе на годинка.

Само че при вас мъжът ти не пише всичко на негово име, нали?

# 302
варианти има бол ...
ток , вода , наем .. все нещо трябва да е плащала ..
ако не е плащала нищо обаче .. и не е имала никакви доходи ..  е тогава вече е проблем  tooth

Не съм сигурна, че водата и тока ще се признаят, то и наемателите плащат такива. Трябва да е вноска по ипотеката или подобрения.
Но той удобно е наредил за какво да ходят нейните плащания, така че да не може да претендира след това.

Защото ако тези 460 лв. отиваха по ипотеката, а той даваше същите 460 за текущите разходи, трябваше да я включи като собственик. А той не ще  Wink

П.П. Не мога да си представя да се води, че съм семейство с един човек и да не мога примерно да му дам парите да иде да ги внесе, защото аз гледам бебе, а да се налага да ида аз до банката, за да си запазя фактурата после. Тъжна работа.

тъжна весела .. всичко е до акъл .
плюс .. всичко се доказва .. свиделите фактури извлечения всякакви ..
ама трябва да имаш реален принос за да се надяваш на нещо ..
ако цял живот лежиш на гърба на "милуту" .. ше фанеш на моро коро  tooth

# 303
  • Tам през Атлантическия океан

Колко са големи децата ти за да можеш да работиш две работи и да имаш време и за тях  Wink

3,7 годишни. Когато ги прибера от училище се занимавам само и изцяло с тях. Втората работа я върша посред нощите

Сори ама товоето пъчене не ми е за пример  Mr. Green децата ти виждат ли таткото щом работи в друг град и казваш че си абсолютно сама  Crazy
Е , па нЕма що  ooooh!

# 304
Desss виж сега. Също живея в чужбина и гледам две деца, от които едното е малко. По стечения на обстоятелствата, съпруга ми работи в друг град и аз съм ама абсолютно чисто сама. Работя две работи. На едната, докато са на детска и училище, другата от вкъщи. Всеки божи ден, до посред нощите. Не мрънкам и не се тръшкам във форумите, че видиш ли родила съм три деца и край няма да работя повече. Искам да съм кипра, да си купувам гримчета и да ме гледат като писано яйце. Аз пък отново подозирам, че истината е съвсем ама съвсем различна. Няма да се учудя ако авторката си е развявала коня преди време и мъжо лекинко я е хванал. От там да се е изпарило доверието в него към нея и в момента да я сържи изкъсо само за да има достъп до децата си. И не, не ми казвайте, че няма време. И с пет деца да е, ако има желание може да кръшне. Плюс това говоря за времето, когато не е била с три, а с две деца. Виждам, че този човек и няма никакво доверие, което едва ли е ей така от само себе си се е изпарило. Също виждам, че все пак има имоти, които ще останат за децата им. На авторката и е криво, че конкретно нея никой не я подсигурява..

ЕЕее,не стига моля ти се...Как по-точно стигна до това заключение,че кръшкам!?!
За твое сведение аз го хванах преди време,не мене той и пак му простих-от глупост разбира се...
И никъде,никъде не съм писала ,че не искам да работя,а той да ме гледа.Исках да съв вечер до децата си ,а не да ме няма по 15ч.на ден при положение,че таткото със 100лв няма да обеднее. Много далеч съм от този образ,който си си създала за мен. Аз също никъде не претендирам за имотите му.Знам ,че всичко е в негова полза ,но на мен не ми пречи-важното е за децата един ден да има нещо.
Цялата тема имаше друго значение,а ти до къде стигна направо ме изуми....

Зарекох се да не пиша повече,но това твое изказване мина всякаква граница.Той ми няма доверие,защото сам на себе си не вярва...

# 305
марсо, тя принос има, и то не малък, а грубо казано половината, просто той е планирал така нещата, че да ходи по текущи нужди, за да не може след това да каже нищо.

# 306

Отглеждането на 3 деца какво е? При делба на брачни партньори се взимат предвид и грижи, положени за децата и за дома, за семейни начала не съм запозната.

# 307
  • София
Нищо не може да се докаже с касови бележки за храна, дрехи и лекарства.

# 308
Desss виж сега. Също живея в чужбина и гледам две деца, от които едното е малко. По стечения на обстоятелствата, съпруга ми работи в друг град и аз съм ама абсолютно чисто сама. Работя две работи. На едната, докато са на детска и училище, другата от вкъщи. Всеки божи ден, до посред нощите. Не мрънкам и не се тръшкам във форумите, че видиш ли родила съм три деца и край няма да работя повече. Искам да съм кипра, да си купувам гримчета и да ме гледат като писано яйце. Аз пък отново подозирам, че истината е съвсем ама съвсем различна. Няма да се учудя ако авторката си е развявала коня преди време и мъжо лекинко я е хванал. От там да се е изпарило доверието в него към нея и в момента да я сържи изкъсо само за да има достъп до децата си.
Ма какъв достъп до децата си?!
Той не ги вижда-дори в неделя се изпарява от сутринта, не се интересува какво и дали имат какво да ядат, докато неговата манджа от кръчмата е сигурна, не му пречи, че докато той реди коли и мотори, те износват стари дрехи от приятели и познати, дава й НАЗАЕМ 50 лв, за да има тя с какво да им купи храна до изплащане на майчинството, пък да бъдел близо до децата си.....
Дреме му на него за децата.....

# 309

Отглеждането на 3 деца какво е? При делба на брачни партньори се взимат предвид и грижи, положени за децата и за дома, за семейни начала не съм запозната.
цЪт ,  не е ли бачкала и редом стова тя не е правила Н-И-Щ-О по бг. стандарти  Mr. Green

# 310

цЪт ,  не е ли бачкала и редом стова тя не е правила Н-И-Щ-О по бг. стандарти  Mr. Green

В сервиза и тя предлагам да се труди, редом с трите деца, та да се учат от невръстни на занаят.  Party

# 311
марсо, тя принос има, и то не малък, а грубо казано половината, просто той е планирал така нещата, че да ходи по текущи нужди, за да не може след това да каже нищо.

половината ?  newsm62
и как го изчисли ?
то да не е на две магарета слама да разделиш  tooth

половината не е дажи ми .. ако питат вас .. той нищо не прави ..
и да има начин него да го изритат на улицата .. вас да ви дадат жилището ..
децата .. и издръжка да плаща .. по възможност издръжката да е минимум 4 цифрено число ..
да има за сенки и гримове , че то така живее ли се  tooth

вземат се , вярно , но колко точно ше изкяри от цялата работа една жена .. не се знае .
особено ако .. както в случая той е плащал всичко ..

# 312
Сметни колко струва детегледачката на бебето, водене/прибиране на двете големи деца от градина/училище, + майчинството й, + детските и ще получиш сумата.

За преди бебето - същото, но със заплатата от двете й работи.

Отделно от това как ще коментираш пълния отказ да бъде баща? Само за малкото хвърля някаква сума. Другите кучета ги яли. Освен това финансово участие иначе нищо. Никакъв контакт с тях, даже гледа и за вечеря да не се прибере, като заспят явно - тогава.

# 313
Скрит текст:

В сервиза и тя предлагам да се труди, редом с трите деца, та да се учат от невръстни на занаят.  Party

Цът , така ще има поглед относно финансите , пак не става.
Дай друго  Laughing

# 314
При делба на брачни партньори се взимат предвид и грижи, положени за децата и за дома, за семейни начала не съм запозната.
   Нищо не може да направи без брак. Една издръжка ще получи и е до там. Ако е плащала част от ипотеката, може да го осъди за неоснователно обогатяване, но само до размера на вноските. Не може да претендира за никаква част от жилището, нито да остане в него с децата до 18 годишна възраст, както би могло да се случи, ако имат брак, жилището е негова лична собственост, но децата остават с майката след развода.    
     марсо, ако историята е изцяло вярна, Катнис има повече от половината принос за семейството,  защото освен всички свои доходи, полага и грижите за децата. Мъжът и какъв принос има? Че си купил жилище и благоволил да допусне децата му и майка им да живеят в него? Едва ли ще е щастлив, ако реши да ги "повери" на грижите му. Нима не може да каже, че е съвсем млада, ще си бачка за нея си, а пък той да поостане да ги погледа вкъщи. И ще му дава по 50 лева на заем, като закъса. Щото нали, никой никъде не е споменавал, че грижите за децата са задължително от майката.  Но доколкото познавам лесно ранимата психика на такива мъже, ще я изгони.

Общи условия

Активация на акаунт