Отговори
# 285
  • Ню Йорк
На мен обаче ужасно впечатление ми направи това, че той отказвал да излезе с нея, "защото не била си върнала формата отпреди раждането". Моляяяяяяяя????!!!!! Такава дива селяния само в БГ има, някой да те оценява по тегло. Тоя верно е много див селянин. И вече се съгласявам на 100% към групата твърдяща, че тоя има любовница. А не се лъжете по това, че е стиснат към жена си. Случки много в които мъж не дава нищо на жена, а пръска огромни суми по любовницата си.

# 286
То за това няма за жената и децата точно.

# 287
Чакайте малко. Ако бащата е припознал децата, то този апартамент няма ли един ден да стане тяхна собственост, както и сервиза?
     Ако не ги продаде приживе. Няма такова нещо като "длъжен съм каквото придобия, да го оставя в наследство на децата ми".

# 288
глупости ! права има след като са живели на семейни начела .
ако жилището е придобито по време на съвместното им съжителство ..
но първо трябва да стане тяхно .

Хубаво е първо да се четат законите, после да се коментират. Вариантът е имотът да е бил записан на двамата, въпреки че нямат брак.
ем ти си го написала де ..
право да предяви претенция за обезщетение някакво има ..
но ще трябва да докаже принос към цялата работа .

# 289
глупости ! права има след като са живели на семейни начела .
ако жилището е придобито по време на съвместното им съжителство ..
но първо трябва да стане тяхно .

Хубаво е първо да се четат законите, после да се коментират. Вариантът е имотът да е бил записан на двамата, въпреки че нямат брак.
Т.е., викаш, тя трябва да събира всяка касова бележка, за всяко кисело мляко, което е купила на децата, за всяко чорапче или сироп за кашлица, та след 20-на години да доказва, че е имала принос към семейството, докато той е изплащал ипотеката?
По принцип съм си наложила игнор на простотиите, които пишеш, но извинявай, дори търпението към безпределната глупост си има граници.Защо не идеш да сееш "бисерите си" там, където хващат дикиш?Ако изобщо някой те бръсне за нещо в реала......
Извинявай  за грубостта, ама наглостта ти вече НАДскочи и ненадминаемата граница.

# 290
  • Tам през Атлантическия океан
Krasi * , не само той пише простотии , виж колко жени споделят този мироглед  Tired

# 291
  • Сф
На мен обаче ужасно впечатление ми направи това, че той отказвал да излезе с нея, "защото не била си върнала формата отпреди раждането."
Това е върха просто, не мисля, че авторката има нужда отсъвети- тя просто "не е в час"!

# 292

Как да докаже принос като той й нарежда, че нейната сума ще отива за децата и къщата, не за апартамента?
Ако същата тази сума отиваше по ипотеката, тогава ще докаже. Но той си е планирал всичко предварително.

# 293

Как да докаже принос като той й нарежда, че нейната сума ще отива за децата и къщата, не за апартамента?
Ако същата тази сума отиваше по ипотеката, тогава ще докаже. Но той си е планирал всичко предварително.

варианти има бол ...
ток , вода , наем .. все нещо трябва да е плащала ..
ако не е плащала нищо обаче .. и не е имала никакви доходи ..  е тогава вече е проблем  tooth

# 294
Desss виж сега. Също живея в чужбина и гледам две деца, от които едното е малко. По стечения на обстоятелствата, съпруга ми работи в друг град и аз съм ама абсолютно чисто сама. Работя две работи. На едната, докато са на детска и училище, другата от вкъщи. Всеки божи ден, до посред нощите. Не мрънкам и не се тръшкам във форумите, че видиш ли родила съм три деца и край няма да работя повече. Искам да съм кипра, да си купувам гримчета и да ме гледат като писано яйце. Аз пък отново подозирам, че истината е съвсем ама съвсем различна. Няма да се учудя ако авторката си е развявала коня преди време и мъжо лекинко я е хванал. От там да се е изпарило доверието в него към нея и в момента да я сържи изкъсо само за да има достъп до децата си. И не, не ми казвайте, че няма време. И с пет деца да е, ако има желание може да кръшне. Плюс това говоря за времето, когато не е била с три, а с две деца. Виждам, че този човек и няма никакво доверие, което едва ли е ей така от само себе си се е изпарило. Също виждам, че все пак има имоти, които ще останат за децата им. На авторката и е криво, че конкретно нея никой не я подсигурява..

# 295
Дефакто този мъж нищо не е постигнал изцяло  сам , всичко е на гърба на жената , децата , всчко е за сметка на тях  Tired Лишения , стиснатост но не на негов гръб.
Но пък е хитро , всчко е на негово име и труда си цени подобаващо  bowuu

# 296
  • Сф
Desss виж сега. Също живея в чужбина и гледам две деца, от които едното е малко. По стечения на обстоятелствата, съприга ми работи в друг град и аз съм ама абсолютно чисто сама. Работя две работи. На едната, докато са на детска и училище, другата от вкъщи. Всеки божи ден, до посред нощите. Не мрънкам и не се тръшкам във форумите, че видиш ли родила съм три деца и край няма да работя повече. Искам да съм кипра, да си купувам гримчета и да ме гледат като писано яйце. Аз пък отново подозирам, че истината е съвсем ама съвсем различна. Няма да се учудя ако авторката си е развявала коня преди време и мъжо лекинко я е хванал. От там да се е изпарило доверието в него към нея и в момента да я сържи изкъсо само за да има достъп до децата си. И не не ми казвайте, че нямаа време. И с пет деца да е, ако има желание може да кръшне. Плюс това говоря за времето, когато не е била с три, а с две деца. Виждам, че този човек и няма никакво довери, което едва ли е ей така от само себе си. Също виждам, че все пак има имоти, които ще останат за децата им. На авторката и е криво, че конкретно нея никой не я подсигурява..
Ти по звевздите ли ги видя тия неща? Какви имоти общи или за децата, кво кръшкане, кви 5 лв! И не сравнявай чужбина с тук и бачкането и всичко.... ooooh!

# 297
Desss виж сега. Също живея в чужбина и гледам две деца, от които едното е малко. По стечения на обстоятелствата, съприга ми работи в друг град и аз съм ама абсолютно чисто сама. Работя две работи. На едната, докато са на детска и училище, другата от вкъщи. Всеки божи ден, до посред нощите. Не мрънкам и не се тръшкам във форумите, че видиш ли родила съм три деца и край няма да работя повече. Искам да съм кипра, да си купувам гримчета и да ме гледат като писано яйце. Аз пък отново подозирам, че истината е съвсем ама съвсем различна. Няма да се учудя ако авторката си е развявала коня преди време и мъжо лекинко я е хванал. От там да се е изпарило доверието в него към нея и в момента да я сържи изкъсо само за да има достъп до децата си. И не не ми казвайте, че нямаа време. И с пет деца да е, ако има желание може да кръшне. Плюс това говоря за времето, когато не е била с три, а с две деца. Виждам, че този човек и няма никакво довери, което едва ли е ей така от само себе си. Също виждам, че все пак има имоти, които ще останат за децата им. На авторката и е криво, че конкретно нея никой не я подсигурява..

Колко са големи децата ти за да можеш да работиш две работи и да имаш време и за тях  Wink
А и на теб все ти убягва в темата че авторката е работила !?

Сори ама товоето пъчене не ми е за пример  Mr. Green децата ти виждат ли таткото щом работи в друг град и казваш че си абсолютно сама  Crazy
Е , па нЕма що  ooooh!

# 298
варианти има бол ...
ток , вода , наем .. все нещо трябва да е плащала ..
ако не е плащала нищо обаче .. и не е имала никакви доходи ..  е тогава вече е проблем  tooth

Не съм сигурна, че водата и тока ще се признаят, то и наемателите плащат такива. Трябва да е вноска по ипотеката или подобрения.
Но той удобно е наредил за какво да ходят нейните плащания, така че да не може да претендира след това.

Защото ако тези 460 лв. отиваха по ипотеката, а той даваше същите 460 за текущите разходи, трябваше да я включи като собственик. А той не ще  Wink

П.П. Не мога да си представя да се води, че съм семейство с един човек и да не мога примерно да му дам парите да иде да ги внесе, защото аз гледам бебе, а да се налага да ида аз до банката, за да си запазя фактурата после. Тъжна работа.

# 299

Колко са големи децата ти за да можеш да работиш две работи и да имаш време и за тях  Wink

вероятно колкото са били нейните, когато са били две  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт