Отговори
# 360
Ситият на гладния не вярва.
Има много изнемогващи жени, които пишат тук. Дано не ти стига до главата. Точно това едва ли, че такива примирени  жени са рядкост, ама ....

# 361
Оставете времето - откъде пари за компютър и интернет?
Чудна пързалка е темата.
    Нали съпругът плащал сметките, а авторката е в майчинство с последното детенце все още?  Laughing Може и да е пързалка, а може да се е престарала в опитите да покаже колко голяма жертва е.  Peace

# 362
Ситият на гладния не вярва.
Има много изнемогващи жени, които пишат тук. Дано не ти стига до главата. Точно това едва ли, че такива примирени  жени са рядкост, ама ....
Не отричам, че има такива жени. Но те не са много грамотни - и по български, и с компютрите. Изключенията са пренебрежимо редки и имат по-трезва преценка за ситуацията от показаната тук Peace

# 363
има такива , обаче да даваш пример с тях е некоректно .. те са доказано негодни за бащи .
    Ако историята е истинска, на описания кое точно в бащинството му е годното? Че си купил жилище и и се държи с децата си сякаш им дава милостиня? Допускам, че картинката не е точно описаната от Катнис, но ако приемем, че дори наполовина да е вярна, нищо годно у този баща не виждам.
    Честито, намери се смела жена да те вземе.  Peace

аз не съм на това мнение ..
аз не съм казал, че бащата е негоден ..
не казвам и че жената е негодна ,
но жена която краде от мъжа си ..
щото и било неудобно/некомфортно да си поиска ..
за мен е луда ..
мен лично такава постъпка от страна на жена ми .. ще ме отврати .
и съм отвратен само като ги чета тия неща .. камоли друго .
иначе като майка може й да я бива , но като жена е леш ..

разбирам да не дава лев .. нещо да пие да бие ... да се жалва от него ..
той човека бачка кат луд от сутрин до вечер ..
пари дава .. жилище се нагърбил да изплаща ...
тя зела за сенки и пудри да мрънка ..

има ли идея тя колко семейства в бг могат само да мечтаят за това което има тя ?
70-80% от българите живеят под прага на социалния минимум .. а тя пудрички и сенки ..
недоволна че мъжа й се нагърбил жилище да изплаща ..

я да беше попаднала на някой див селянин както тука го наричат някой въпросния ..
да се налива с бира и ставане и на лягане да й чупи по някой зъб .. да видим дали ше се оплаква  tooth

п.с Разговор в Перник:
– Сине, к’во е станало?
– Еми, скарахме се с жената, аз я ударих, тя си събра багажа и се изнесе.
– Сине, пълен провал си… кога си виждал, аз да бия майка ти…… и тя да МОЖЕ да стане, да си събере багажа и да се изнесе?  tooth

# 364
Коментарите на Марсо искренно ме отвращават от човешкия вид.Мълчи си,че се не траеш. Whistling Laughing Laughing Laughing

# 365
И мен искрено ме отвращава навикът на себеподобните ми да лъжат и мажат като за световно, за да изпросят съжаление или някое подаръче на 4 колела... или поне нещо джобно с 4 ядра.

# 366
  • Tам през Атлантическия океан
Марсо кой знае как са му свили сърмите домек и козирува  Mr. Green а тук лае ли лае  Laughing

# 367
  • София
Коментарите на Марсо искренно ме отвращават от човешкия вид.Мълчи си,че се не траеш. Whistling Laughing Laughing Laughing
Виж, мен ме отвращава единствено вица накрая, който е написал. Но все пак е виц!
Другото от постинга му си е самата истина!!

# 368
Аз съм твърдо за авторката.Не може за любовницата си да имаш пари (което сто процентово прави,а и евтини курви няма) а за децата-да ходят раздърпани и лошо облечени.Да си прибира парите и толкоз.Аз такова нещо не бих търпяла никога с моя мъж парите са на едно,няма мое твое.Мъжа на тази жена е адски алчен и няма да се учудя ако къщата дори след време не остави на децата си.

# 369
Ти кога точно й свети на авторката, че да видиш как стоят нещата? Я раздуй?

# 370
А тя любовницата дали ще се хване с него,ако има същото отношение към нея,като с жена си?!

# 371
  • София
Аз съм твърдо за авторката.Не може за любовницата си да имаш пари (което сто процентово прави,а и евтини курви няма) а за децата-да ходят раздърпани и лошо облечени.Да си прибира парите и толкоз.Аз такова нещо не бих търпяла никога с моя мъж парите са на едно,няма мое твое.Мъжа на тази жена е адски алчен и няма да се учудя ако къщата дори след време не остави на децата си.
Вие сте прави. Прави са и едните и другите. Но - сякаш повечето хора разсъждават от камбанарията - "и аз и мъжа ми изкарваме еднакви пари" - единият хиляда, другият хиляда и петстотин, ли единият триста, другият шестстотин и всичко у дома е общо, касата е една. Дотук - така, добре. Само че, представете си сега, вие мили дами, ако изкарвахте на месец по 7 хиляди лева, примерно, дали щеше всичко да е в общата каса? Ама много ме съмнява........ Дали, ако мъжът ви - сервизен техник, ви каже - "абе, трябват ми петстин лева за един тунинг на колата тоя месец, дай да бръкна от общата каса, която с твоите седем хиляди и моите 400 лв на месец е общо 7 400, та дай да взема петстин лева, а".
Какъв ще бъде вашият отговор?
Не знам.
Но тема в бг-татко от мъжа надали ще има...

# 372
  • Ню Йорк
Предполагам, че авторката е решила да пише тук, защото е видяла, че нейната стратегия да му ражда деца и с това да се надява да го промени не работи. Това което и се иска да получи като съвет пускайки тази тема е как да промени 40 годишен мъж. Авторката е очаквала, че тук ще потекат съвети как и какво да направи и как той след като го направи ще тича след нея да и се моли да вземе пари и да си купи нещо. За съжаление тук във форума магьосници няма и желанията на авторката са неизпълними. Никога няма да може да го промени, никога няма да го накара да я обича, никога няма да го накара да се грижи за децата си.

# 373
Вие сте прави. Прави са и едните и другите. Но - сякаш повечето хора разсъждават от камбанарията - "и аз и мъжа ми изкарваме еднакви пари" - единият хиляда, другият хиляда и петстотин, ли единият триста, другият шестстотин и всичко у дома е общо, касата е една. Дотук - така, добре. Само че, представете си сега, вие мили дами, ако изкарвахте на месец по 7 хиляди лева, примерно, дали щеше всичко да е в общата каса? Ама много ме съмнява........ Дали, ако мъжът ви - сервизен техник, ви каже - "абе, трябват ми петстин лева за един тунинг на колата тоя месец, дай да бръкна от общата каса, която с твоите седем хиляди и моите 400 лв на месец е общо 7 400, та дай да взема петстин лева, а".
Какъв ще бъде вашият отговор?
Не знам.
Но тема в бг-татко от мъжа надали ще има...

нали не очакваш да разберат какво им казваш  tooth

# 374
  • Tам през Атлантическия океан
Така де с изневярата и евентуална любовница картинката е пълна  Mr. Green
Гледам мъжете защитават тази позиция.
Така де жената е виновна  Mr. Green

На любовницата не и трябва ключ за касата за да има парите му  Mr. Green
не е нужно да прави деца , един хубав сеХ или свирка са достаъчни  Wink

Общи условия

Активация на акаунт