А коя книга четат в момента децата ви? - 5

• 66 698
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • у дома
"Пингвини в паника" как е, че мислех и аз да я поръчвам?

Дребен я прочете за нула време,аз не съм  Embarassed Ако я има в библиотеката я вземете,според мен не е нещо супер заслужаващо и запомнящо се,ама аз книга никога не отказвам на децата,после подарявам на библиотеката тези,които преценя че няма нужда да се трупат у нас,за което са ми много благодарни хората ,работещи там...Като ми се махне съвсем лудницата от главата до седмица две ще й хвърля едно око и ще ти напиша отзиви-ама дребен си я хареса де и я прочете на един дъх...Шрифта е едър,като за начално четене,сигурно на малкото ти дете ще допадне  Peace

# 91
Мерси, Светле. Дa, зa мaлкия ще е по-нaтaм, той е още нa 5 и не чете. A инaче Ентусиaст съм ги зaбелязaлa, че държaт еднaкви цени нa детските книги, незaвисимо от обемa.

# 92
  • Sofia
Щерката (7г.) остави 6-7 писма от патиланските за по-нататък, малко в повече ѝ дойдоха.  Wink
Започва:

# 93
  • Велико Търново
Чудесна книжка Simple Smile дъщеря ми- 8 год. я прочете миналият месец.
Дори изтеглихме и филмчето след това Wink

# 94
  • Sofia
О, да, приготвила съм и филма (всички по книги и не само...) разбира се.
Аз книгата не съм чела, но филма съм гледала и много ми харесва.  Simple Smile

# 95
Моята чете ''Рамона Куимби на 8 г.'' от Бевърли Клиъри .Всъщност, я препрочита, защото ѝ е една от любимите книжки.

# 96
Започна (9 г.):

# 97
  • Sofia
Щерката (7г.) вчера приключи "Матилда" (питаше за още книги за Матилда... ) и днес започва:

# 98
Сега е с (9 г.):

И също по малко чете от:

# 99
  • у дома
Бъдещият третокласник прочете Алиса и сега чете тази
Шестокласникът чете някакво ново фентъзи от библиотеката...

# 100
  • Велико Търново
Дъщеря ми - 8 год. и половина, в момента чете

# 101
  • Sofia
Бисквитка, и моята може би щеше да е на същата (подарихме я за завършването на 1 клас, заедно с други книжки) сега, ако не бяхме ходили до библиотеката онзи дени и не беше взела Туне Глимердал от там.  Simple Smile

Светле, записвам си ориентир за "Това се случи на 35 май", щерката неотдавна се запозна с Кестнер с  неговите "Приказки"  и много го хареса. Simple Smile  Следващото мисля да е "Дойната Лотхен".

# 102
  • Варна

Благодарности на svetlaem, че ми каза за книгата!

# 103
Solar Wind, предполагам знаеш, че това е продължението на "Тим Талер или продадения смях".  Hug Макар че аз не съм ги взела още, имаме на автора само "Моят прадядо и аз", "Моят прадядо героите и аз" и "Флорентина" (нея я има и електронно), но нищо не е чела още от него дъщеря ми, надявам се скоро..

# 104
  • Варна
Знам Сиси ♥♥ , по този повод и svetlaem ми каза и за продължението, за което не знаех  Wink . Сега ми е интересно дали продължението ще му е толкова интересно като първата част Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт