А коя книга четат в момента децата ви? - 5

• 66 691
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Щерката (7г.) го мъчи, мъчи този "Туфо рижият пират" и не се спогодиха.
Чете и приключва вече:

Много харесва приказки. Simple Smile

И продължавам аз да ѝ чета за Лиско в гората, много ни е забавно. Laughing  Добре, че имаме всичките му истории на лисичето.

# 76
  • София
Най-после стигна и до втората част на Къщата на тайните... още малко тъжи, че  Мечо пух свърши, пита имало ли още... но аз не намирам други, някой ако знае...

Замислям се дали да не му предложа падингтън, ако толкова се е вдетенил да чете за мечета Laughing Въпреки, че предполагам за лятото щке си има достатъчно книги за четене за у-ще...

# 77
  • Варна
Книгите за Падингтън, бяха много интересни за моя младеж  Peace. Често четеше и на мен смешни случки - да се забавляваме заедно  Mr. Green.
Сега чете книги от поредицата за Агата и Лари.

# 78
Vivi, и аз си представям тази възраст като начало за Джек Лондон.
Много ми се иска да не прави моята грешка да чете всичко по-рано откогато трябва.

Според теб време ли е вече за Карл Май и Жул Верн?

# 79
  • Sofia
Щерката (7г.) вчера започна отново приказки - Белоруски народни приказки за животни

# 80
  • Велико Търново
Щерката (7г.) вчера започна отново приказки - Белоруски народни приказки за животни

Ех, това беше една от любимите ми детски книжки Heart Eyes

# 81
Момичета, всички детски книжки на е-зона са с 28% намаление по случай 1 юни.

# 82
  • София
Ripple, моят син още не е чел нищо от тях. Мисля да му ги предложа това лято.

# 83
  • ГОре на черешата...
Честит 24-май - най-българският празник  bouquet! Нека запазим чисто и свято българското слово, нека предадем обичта си към него на децата си и на децата на нашите деца!
Честит празник на всички колеги и поклон за големия труд, всеотдайността и обичта към децата  bouquet!

# 84
Честит празник!!

mari_eta, страхотни думи! Peace И благодаря за новата тема, някак съм я изпуснала.

Дъщеря ми (9 г.) последно чете "Мери Попинз", "Циркът на Доктор Дулитъл" и "Новите приключения на Крокодила Гена". Сега пак е с книжка на Едуард Успенски:

Само "Гаранционните човечета" не е чела от автора, но я имам в моя стара книжка, която не е стигнала до София, през ваканцията ще си я намери и прочете, ако иска.

Светле, прочетох темата назад, специални благодарности за "Мистър Фини и загадката сред дърветата"!! Hug
Гледах, че сте коментирали и Джеймс Крюс, ние имаме освен "Моят прадядо, героите и аз" и "Моят дядо и аз", която според мен е първа, старото издание. Peace

Solar Wind, радвам се за "Чудо"! Hug

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 22:06 от Сиси ♥♥

# 85
  • Sofia
Моето (7г.) за завършването на 1клас получи няколко книжки подарък и грабна една от тях, която е и в списъка за лятно четене (от което хал хабер си няма за сега Wink ). Чете:

# 86
  • у дома
Честит празник!!

mari_eta, страхотни думи! Peace И благодаря за новата тема, някак съм я изпуснала.

Дъщеря ми (9 г.) последно чете "Мери Попинз", "Циркът на Доктор Дулитъл" и "Новите приключения на Крокодила Гена".
Аз пък се убих да търся Новите приключения на крокодила Гена и така и не ги открих Crossing Arms Ако някой ги мерен някъде да ме има предвид  Peace

# 87
Дъщеря ми (9 г.) последно чете ..и "Новите приключения на Крокодила Гена".
Аз пък се убих да търся Новите приключения на крокодила Гена и така и не ги открих Crossing Arms Ако някой ги мерен някъде да ме има предвид  Peace
Светле, мога да ви я пратя за прочит или пък да се пробвам да я снимам. newsm78

# 88
  • у дома

Светле, мога да ви я пратя за прочит или пък да се пробвам да я снимам. newsm78

Ако имаш скенер е най-добре,тъкмо и други ще й се радват,ама подозирам,че нямаш...Аз имам скенер и след около месец като да не повярва човек и време ще имам,ама ще мисля до тогава и ще ти ипша  Hug

# 89
Нямам, Светле, иначе и аз досега щях да се включа с някоя и друга книжка. Мога да опитам с една програма с телефона, знам, че някои сканират, но ми се видя сложно и никога не съм пробвала.. Когато кажеш, мога да ти я пратя, тя на нас сега не ни трябва, каката я прочете, а на малкия му е рано още.. И за да не е само спам, да те питам видях по-назад, че си показала книжката "Пингвини в паника" как е, че мислех и аз да я поръчвам?

Общи условия

Активация на акаунт