Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети се дават за грижа за бебешката кожа?
Какви са историите за раждането на форума?
Какви са препоръките за грижа за новородени бебета и новородени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети се дават за грижа за бебешката кожа?
Форумът споделя съвети за грижа за бебешката кожа, включително препоръки за кремове като A-Derma и нахуткерсен балсам Dr. Theiss, както и препоръки да се избягва честото къпане и да се използва бадемoво масло или лосион за хидратация. Освен това, те споделят опит в грижата за бебешката кожа, като подчертават, че лющенето на кожата е нормално и ще отмине с времето.
-
Какви са историите за раждането на форума?
Форумът съдържа различни разкази за раждане, в които се споделят разнообразни преживявания и опит. Някои майки споделят положителни истории за раждания, подчертавайки подкрепата от страна на медицинския персонал и успешния опит с естествено раждане. Освен това има споделени истории за предпочитанията при избора на имена за бебета, като се отбелязва влиянието на книгата "Железният светилник" в този процес.
-
Какви са препоръките за грижа за новородени бебета и новородени?
Формумът предоставя насоки за грижа за новородени бебета, като подчертава важността на къпанeто, хидратирането на кожата, кърменето и изцеждането на мляко. Предлагат се предпазливи техники за къпане, използване на бадемoво масло или лосион за хидратиране и съвети за съхранение и изцеждане на майчинo мляко. Освен това форумът споделя опит относно грижата след къпанe, включително масажни техники и подсказки за улесняване на храненето на бебетата. Майките споделят своя опит и се консултират помежду си, като предлагат различни начини за подпомагане на новородените, включително използване на шезлонги, кърмене и допълнително хранене с адаптирано мляко, както и опит в засукването на бебета.
-
Какви са обичайните преживявания на майките след раждането?
-
Мога ли безопасно да намаля кърмата си чрез използване на компреси?

В началото на юни пак ще ида да я видим и ако не е намаляла ще се наложи да я махаме оперативно ...
Обаче ако ми пречи на кърменето мисля да кажа на доки да го отложим възможно най-дълго. 
Всичко си му е наред, даже си се беше завъртял с гръб към моя гръб. Вибях му сладката мужцунка. На батко си мяза
Няма намерение да излиза. Ама той постоянно се върти, така че това хич не е гаранция. Аз мислех, че ще ме провери за разкритие, да ми види шийката, ама този път ми го спести... На вас вече на всяка ЖК ли ви правят то тези проверки?

ако имаш нужда от нещо свиркай
айде, не остана!