Нашите мамчета чакат да изскочат великденско-АПРИЛски зайчета! - Тема 20

• 35 476
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
vodna_lilq , благодаря Simple Smile

С тия болнични голям ужас беее.. моя уж въведен,но не излиза изплатен,демек няма да го чакам и утре.
То по празниците стават чудеса винаги Grinning

# 286
  • София
Васето преди изгрей слънце се боядисват яйца не на залез newsm78, тъкмо казвах на мама как ще я събуда.

Алвинда честито жълто злато! Следи сега днес и утре как ще върви.

Карамел те от работа на коя сметка ти превеждат парите. Обади се още утре че явно са объркали сметката...

Аз утре си чакам часта за април, гледам вече и този от болницата за раждането е предаден.Сега от педито следващия нали?

Оф Калата повръща от вчера за втори път на фонтан, от акъл ме изкара. Сигурно е преял. И то кърмата я повърна...

# 287
Момичета ,знае ли някой като се предизвика раждане,какво следва?Сигурно ти включват окситоцин,който за колко време изтича?След това той предизвиква контракции,но след колко часа горе долу и после трябва да се получи и разкритие сигурно?Би ли ми обяснила някоя мама?

# 288
  • Под кленовите дървета
. КАзвам го, защото тепърва ще започнат съветите от педиатри, роднини и т.н., за всякакви екзотични методи - термометри, мушката, сапунчета и какво ли още не....

Винаги съм се чудила що точно мушкато Laughing

Честито на мама Мария 92 Simple Smile Да й е жива и здрава Константина Simple Smile

Ние и яйца и козунаци ще правим. Но меса специални - не! даже съм доволна, че тази година никой няма да ми пъха агнешко в чинията Sick

0033 и ние бяхме така първата баня, после започна да се сърди. Та й хванах цаката - будя преди кърмене, къпем и после кърмя. Преди чаках да цокне малко, да не е на гладно, ама реве на умряло.

Ние сме в някаква криза на растежа и се побърквам! от вчера през деня суче много често, през 2 часа, че и по-малко Shocked Вчера направо ме заболяха зърната от дъвчене, особено едното Sad

# 289
  • Враца
Пристигам и аз на отчет, днес бях на тонове, термин 14.04, всичко е наред, но няма никакви изгледи за раждане. Доки каза, че главата е високо и не е "ангажирана", а аз съм ей така  #Crazy. Изобщо не съм мислила, че ще стигна до този момент, все си мислех за раждане преди термин. Ии така, до 14ти ако нищо не се случи влизам в болница  Sad

# 290
  • Под кленовите дървета
на баткото главата не беше ангажирана и след два дни родих Simple Smile
Катето беше 2-3 седмици с глава на изхода преди да родя Simple Smile

ами...босилек, ананас, секс и те чакаме на отчет Simple Smile

# 291
И аз си заплювам 15.04  Peace(тогава ми е и термина де), дано бебка да изчака до тогава.  PraynigСлед тренировката ни в понеделник вечерта не съм имала други признаци за раждане. Точно след ананаса ми беше разходката до болницата. Но нямах разкритие и шийка не беше изгладена, т.е. никакви признаци да раждам.
0033, гледах ви снимките от изписването, страхотните сте. bouquet
Аз утре мисля след записа на тонове (ако не ме върнат) да боядисам яйцата.

# 292
  • София
0033-Честито прибиране вкъщи на малката:)

Карамел - на един от линковете (дали не беше и там където се появяват начисленията) можеш да провериш на 100% актуалната сметка и кога за последно е сверена. Но най-добре изчакай до утре де.

Айде - събрахте се за белот на 15-и:)

Аз тази вечер тотално издивях. Мисля че съм от малкото жени, на които да им е неприятно да ги обслужват и това е единственото, заради което страдам цяла бременност. И сега пак се изнервих, че опявам на мъжа ми да ми свърши една работа и все нещо изниква и той не може, аз не мога сама да го свърша и... Да. Как се справяте, дами?Simple Smile

# 293
Vodna lilq  и моя боничен е от 11.03 и на 06.04 ми е внесен в нои от счетоводителя! И то след като звънях на шефката ми да му даде зор, а тя изумена ми казва " ами той отдавна взе документите, как може да не ги е оправил"  и на всичкото отгоре я излъга като му се обади, че всичко бил направил  #Cussing out а познайте кога се появиха в сайта...на следващия ден след разговора му с шефката ми!  Не стига, че винати чакат последния момент, ами и лъжат  #2gunfire нали не са те тези, които два месеца стоят без пари!!!! Ох, оплаках се и ми олекна Wink

Аз моя корем го усещам, че е започнал да се смъква по дрехите ми и това че свиването вече ми е по-трудно. Освен това на последния прегллед и докторката ми го опипа и потвърди, че съвсем мъничко е слезнал Simple Smile  

Някои има ли изпитана, добра рецепта за домашен козунак?? ММ е решил тази годиня да се пробваме да си направим Simple Smile

# 294
  • София
. КАзвам го, защото тепърва ще започнат съветите от педиатри, роднини и т.н., за всякакви екзотични методи - термометри, мушката, сапунчета и какво ли още не....

Винаги съм се чудила що точно мушкато Laughing

Питах мама и не знаеше, та питах чичо гугъл

apparently власинките предизвикват дефекация да мирясаш сега  Laughing Sunglasses

http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/1294782/Main/1293131

# 295
  • Враца
Jasmin_veni успокои ме малко, че изобщо не ми се влиза в болница   bouquet. Да се надяваме, че доки не е познал  Party. Започвам да пробвам и другите изпитани трикове.

# 296
Мая да не се притесняваш,утре като вляза и аз ще ти дам кураж.При мен положението с главата е същото и за това май и преносвам,а и съм с по-дълъг цикъл де.Малко е гадничко,но като знам,че ще изляза с Бебка ми е една идея по добре.

# 297
Момичета ,знае ли някой като се предизвика раждане,какво следва?Сигурно ти включват окситоцин,който за колко време изтича?След това той предизвиква контракции,но след колко часа горе долу и после трябва да се получи и разкритие сигурно?Би ли ми обяснила някоя мама?

Цвети, една близка приятелка преди година и половина така роди предизвикано, че сладура й не искаше да излиза 6-7 дни след термин. Та нейния подробен разказ беше следния: сложили са й система с окситоцин, която се вливала за около 40 мин., след което веднага са й започнали контракциите + разкритие, което се е докарало до пълно за още около 30-40 мин. По някоето време са й сложили и епидурална упойка, защото тя си я е заявила предварително. Каза, че усещането за контракциите и напъните са се запазили, просто е нямало болка. И накрая с три-четири напъна, за около 10-та минути си е родила спокойно и без никакви усложнения. Общо взето всичко й е отнело час и половина/ два.
Дано да съм ти помогнала да се успокоиш  Hug

# 298
  • София
Някои има ли изпитана, добра рецепта за домашен козунак?? ММ е решил тази годиня да се пробваме да си направим Simple Smile

Ето от мен две:
-2 яйца, 100гр захар, 125мл топло прясно мляко, 40гр. меко масло, 35гр. олио, ванилия, есенция лимон, 500гр. брашно, 15г. мая /1 пакетче/, щипка сол
-3 яйца, 125-150гр. захар , настъргана лимонова кора или есенция по избор, 10гр суха мая, 125мл. топло прясно мляко, 50гр. масло, 50гр- олио, 500гр. брашно,щипка сол

Аз ги бъркам в хлебопекарната, където втасват и после блъскам малко на плота, сплитам и оставям да втаса пак. Пека като отгоре намазвам с белтък и поръсвам с кристална захар.
Припечене задължително слагайте фолио отгоре, но без да го подпъхвате - просто бухва и иначе прегаря отгоре.

Цвети - стискаме палци, малко остана!

# 299
  • Враца
Цвети благодаря, гледам, че ти си с термин 5.04, теб са те почакали, мен ме искат на датата още в болницата  newsm78. Сигурна съм, че яко вляза ще ме среже моят доктор, секциото му е любимо, ама здраве да е, важен е крайния резултат да е здраво бебе и здрава мама. Успех на теб  Peace

Общи условия

Активация на акаунт