Нашите мамчета чакат да изскочат великденско-АПРИЛски зайчета! - Тема 20

• 35 470
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
  • софия
Здравейте!Ние се кърмим и дохранваме, все не намирам време да се изцедя да видя колко кърма имам.Имаме и колики, но засега инфакола ни помага.Деница е кротичка засега.На разходка още не сме излизали, мисля във вторник да е първата.
честити нови бебчета  bouquet!

# 451
  • Враца
И тук да кажа, днес се роди Ивайла, 2850гр и 50см, нормално раждане. Не беше леко, но мина, а аз съм все още в безтегловност и започвам с уплахите и въпросителните. При мен е вече бебка, давали са и АМ, питах кога да предложа кърма, казаха утре, че сега съм нямала. Сама съм в стая с 4ри легла и вместо да се радвам съм стресирана относно първата ни нощ сами заедно, понятие си нямам как ще се гледаме  Praynig разчитам на майчинския инстинкт, но се чувствам много странно!

# 452
При мен е вече бебка, давали са и АМ, питах кога да предложа кърма, казаха утре, че сега съм нямала.
Честито и тук! А, утре, направо към края на месеца!!!  ooooh! Ми нямаш - като няма кой да суче. Не спират да ме изненадват в скъпите ни болници. Ти си знаеш урока, нали?! Щом е при теб беболината - на гърдата по-честичко, без значение кво са ти казали! Успех!   bouquet

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 18:03 от Vaseto29

# 453
Честити ни нови бебчета на Мая и Дидито, много да ви радват   bouquet
Мая, винаги вярвай в майчиния си инстинкт, според мен той е това, което ни прави майки Simple Smile

# 454
  • София
didito_ - честито бебче!
Maya The bee - и на теб! Каква изненада, да ти е жива и здрава!

cvety83 - чудя се много, на порции излиза Grinning И ме плаши... Ако продължава и утре ще ходим Великденски до болницата, предпочитам.

# 455
Рози, няма как да са води ако е слузесто. По-вероятно е да е тапа, но тя пък няма начин да е голямо количество - най-много супена лъжица.  Peace
Аз днес съм на всяко гърне мерудия ...  Rolling Eyes

# 456
  • Враца
Vaseto така и ще направя, то другото явно си е масова практика. Много неща ме издразниха - има възглавничка под главичката, завита е с 2  #Crazy олекотени одеяла. Колкото и да ме е страх, мисля да взема нещата в свои ръце и да ги правя както аз усещам.

# 457
  • София
Pakris точно така! Да не ти стиска пръстчето. Аболютно съгласна съм с теб. Нашия шушон има отделна стая, но засега ние спим при него, аз спа на много близко разтояние от легълцето му така че го виждам перфектно, а и той издава много звуци на вечер така че сме спокойни засега.

Ро3и ори мен тапата беше като сопол гъста и с кръв, но понеже съм търсила по нета има и прозрачна без кръв! Хайде дано да си имате Великденско бебче!

Мая честита бебка! Васето ти е казала слагай веднага, че знаеш после е късно!

Дидито честит Пламен! Ехаа голямо бебе!

Ние днес 2 часа обикяляхме квартала, че сме много прости не знаехме как да сгънем количката за да влезне в багажника, е вече знаем hahaha

# 458
Ние днес 2 часа обикаляхме квартала, че сме много прости не знаехме как да сгънем количката за да влезне в багажника, е вече знаем hahaha
smile3532 Ще ме утрепете!
Мая, само така, много ме радваш! Няма от какво да се страхуваш, щом така ти идва отвътре, значи е правилно!   bouquet

# 459
  • София
Честити бебчета на всички обебили се мами тези дни!   bouquet

И на мен тази нощ при ходене до 00 като че ли ми падна тапата. Моята обаче беше с кървенисти нишки. Моята пък микробиология не е наред и по заръка на док слагам Макмирор глобули, които са жълти на цвят и постоянно имам искрящо жълто течение от глобулите и не мога да разбера дали цялата тапа е паднала и какво се случва. И не знам дали да продължавам да слагам глобулите вечер преди лягане. Утре, на термин, съм на контролен преглед и ще питам док.
Иначе още ми се ще до 15.04 да съм се обебила и аз  Praynig Момичетааа, не разваляйте четворката белот. Simple Smile

Да питам нещо друго - как разбират докторите колко см е разкритието? Моя преглед мина чрез напипване и не беше много приятен, но док беше категорична, че разкритие няма. Утре предполгам, че пак ще ме провери за разкритие, но ми е чудно как се измерва в см?  Crazy

Ето и моите яйчица за Великден с пожелание към вас за весело и спокойно изкарване на празника! За месене на козунаци нямах сили... само за хапване  Whistling

# 460
Честити бебоци на Дидито и Maya*the*Bee! Да са ви живи и здрави дечицата и вие също!

Maya*the*Bee ще се повторя с останалите, но е много важно да правиш нещата , както ги усещаш ти. Със сигурност ти е странно сега да си сама с новороденото си бебче, но ще се напаснете!

Цвети и аз се чудя как измерват в сантиметри  Grinning Моя преглед за разкритие изобщо не беше това , което очаквах - бях се стегнала и очаквах всеки момент да ме заболи много... е, нищо не усетих!

# 461
Дидито, Мая - честито слънчица, да са ви живи и много здрави бебоците!

Мая, правилно са ти казали момичетата - слагай на гърда и не се отчайвай. И аз бях сама 4 дни в стаята, напълно те разбирам, като ми се обадеше някой ми идваше да ревна от самота и страх, но истината е, че трябва спокойствие и самоувереност! Прави каквото усещаш за правилно, да си гледат работата всички доктори и акушерки... (ама съм силна далеч от болницата Crazy)

Ние още сме нервни, ама може и от мен да е прихванал човека. Трябва да изляза от тоя апартамент в най-скоро време...  #2gunfire

# 462
Ехааа,Мая!Да е жива и здрава Ивайла.Много голямо съвпадение с теб имаме .И нашата бебка ще се казва така,а и остава да се роди и днес.Разкажи като можеш как тръгна,изведнъж ли стана?
Разкритие мерят с пръсти.Поне така мисля,защото като ми мерят и казва един пръст един см.За 8 или 10 вече не знам.Хахах

# 463
Дидито, Майче да са ви живи и здрави бебчетата. На всички майчета, честито и много радост и здраве /пиша от тел. и немога да се върна да прочета назад/. Какви радости и ние още тръпнем, и чакаме. Рози и аз имам нещо подобно и се чудя, дали не е тапата ?!?! През деня съм спокойна, но вечер... само чакам и се услушвам за контракции, и няма, няма. Стяга ми се корема, отгоре, но е без болка.
 и леки, като менструални болки, но много рядко.

# 464
  • София
Васето - благодаря и тук за отговора. Като гледам е на порции, ама още няма колкото супена лъжица:) Ще видим!

Маце - мм се усети и вика : мислиш че ти е паднала тапата? И му викам - консултирам се тука с момичетата, май май... Такъв танц му удари в хола. Обърна го на дунавско хоро:)
Ти ме скъса с тая количка:) Поне сте се разходили:)

Mimasbg - ще разберем какво е. Моите симптоми са същите.... Достатъчно, че да е дискомфортно, недостатъчно, че да кажа, че боли...Simple Smile
Днес хем почти нишо не съм правила - едно обикаляне в супера и един кекс следобеда.... Висях на балкона с едни приятели, а сега ми се е стегнал корема, некомфортно ми е ниско долу и до там:)

Общи условия

Активация на акаунт