Нашите мамчета чакат да изскочат великденско-АПРИЛски зайчета! - Тема 20

• 34 895
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
От тел съм и ми изчезва текста. Секцио беше, но в 4ч ми изтекоха водите и започнаха болезнени контракции. Обадих се на лекаря и той дойдее малко по рано. Всичко мина перфектно. Както си мечтаех, започна родова дейност. По натам пак ще пиша, пак ми изчезна текста и сега пиша на бял фон

# 616
Пакриииис, щъркелче мое, честита рожба!   bouquet Да е здрав и много щастлив Явор! На теб бързо възстановяване, дано не си се мъчила много, ама щом казваш, че е минало перфектно ... Peace

# 617
  • София
Pakris! Честито! Да ти е жив и здрав и много да ви радва! Ето виж ти симму избрала желаната и от него дата. Wink

# 618
paKris, честита ти рожба, голям юнак, а на теб бързо възстановяване и прибиране вкъщи.   bouquet

Момичета, аз вече съм в болницата, голяма галимация е докато те приемат 1 час документи,, 1 час ми мериха тонове  #Crazy  и после ме оставиха на мира, да видим докога Simple Smile На всичкото отгоре съм сама в стаята и ма е супер скучно, въпреки че преди около час се разшумиха докторите. сестрите и аз се зачудих каква е тая галимация, но по едно време слушам "Айде последно главата му се показа.... честито момиченце" и чувам едно котешко мяукане, направо се разревах. Милата душичка, много миличко ми стана, та утре рано сутринта ще си се нарева яко и за моя син Simple Smile  като го чуя. Одеве на прегледа го изкараха 4,200 да видим утре на живо с колко ще ни изненада. Докторката се смя че апарата не можел да му обхване шкембенцето  hahaha

# 619
Честито на мама paKris . Жив и здрав да е юнака!!!  Hug   bouquet

# 620
paKris - Честито, да ви е жив и здрав и много да ви радва!

Ние днес нашия човек го размазахме от разходки, макар времето да беше облачно и имаше ветрец, а и темепратурата едва ли като повече от 17 градуса като се накърмихме към 13,00 на колата и по центъра... един пит стоп в нашите да хапна аз и малкия да накърмя и отидох да пазарувам, за да не го вкарваме в Кауфланд, татко му тръгна пеш с количката, а аз през това време из магазина... голяма схема бяхме, само накрая без памперси останахме, ама не ми се рискуваше да зареве от глад по улиците и се прибрахме в 17,00, точно 10-15 мин след това се включи алармата за глад Simple Smile
Тъкмо сега с ММ си говорим, че ако не беше това ставане за ядене в 1, 2 и 3, всичко щеше да ми е идеално.
А и му купихме бебефон, да видим как ще се получи... бюджетен вариянт е и още немога да преценя дали работи добре или дава отклонения...

# 621
paKris Честито!!! Живи и здрави Simple Smile
  bouquet

# 622
  • Враца
Pakris честито!
Пристигам със спешен въпрос. Нормално ли е след кърмене и цедене гърдите още да са напрегнати, тежки и болящи. Видях се в чудо с това кърмене, страх ме е от усложнения, поради неопитността ми  Cry

# 623
  • София
Момичета, почерпете се за мое здраве с еднА виртуална тортичка от мен и поздрави от болницата.

Тази вечер малко се притесних извънредно и получих контракции. Те обаче се разминаха, за сметк на това се сдобих з две мокри ежедневни превръзки:)
Оказаха се околоплодни води и здга ме приеха. Почти нямам разкритие, но си имам контракции... "Почивай сега, че утре те чака много работа", заяви сестрата.
Ще бъде незабравим рожден ден...Simple Smile

Vodna liliq - успех!

Цвети - ти докъде си?

# 624
  • Бургас
Честито на новите бебчета!  Нека бъдат много здрави и усмихнати  Heart Eyes

РоЗи, на теб честит рожден ден! С теб сме, стискаме ти палчета за бързо и леко раждане и за най-прекрасния подарък за празника  Heart Eyes

vodna_lilq, и на те успех, още малко и ще си гушкаш бебочето  Hug

Имаше и още много желаещи за тази дата, хайде скоро да се похвалите с леко раждане и здрави бебчета Simple Smile Monicaaa, RusalkaD, д-р Минчев трябва да е вече на линия, той е страхотен професионалист и много слънчев човек и успява да предаде своята позитивна енергия и в залата  Simple Smile Чакаме добри новини и от вас  Hug

Giada, как сте вкъщи? Дано да са отминали нещата бързо!

Ние сме добре, днес за първи път след празниците се гледахме самички, тати беше на работа, а щастливата кака на градина. Много е спокойна, успях да си свърша много неща и ми е страхотно да си имаме бебенце вкъщи!
Бяхме и на контролен преглед, качила е 220 гр. за една седмица, изцяло на кърма е, много сме доволни от госпожицата Simple Smile Маце, гледам и твоя юнак върви много добре, супер е!

# 625
  • Под кленовите дървета
Не стигам да ви пиша Simple Smile
Пакрис,честитоо Simple Smile чакаме подробен разказ от теб Simple Smile
Рози, айде леко да минава Simple Smile кой така ти беше нарекъл, майка ти ли?

# 626
  • София
Ро3и  ЧРД и тук! С теб сме! Чакаме шушулката!

# 627
  • Враца
Честит Рожден Ден Ро3и и успех   bouquet

# 628

Добро утро  Simple Smile

РОЗИ Честит Рожден Ден!  Да си жива и здрава и скоро да се похвалиш с бързо и безпроблемно раждане и сладко, пухкаво бебче!   bouquet

И ние вчера бяхме на преглед, качили сме 700гр. ( само на кърма) и съм много доволна от малката госпожица  Heart Eyes  Браво на всички бебоци за хубавите качени килограми  Hug   

# 629
  • София
Мерси, момичета;)
Направо не знам къде се намирам, до последно бях убедена, че пак ще ни върнат от болнцата... Не съм мигнала почти тази вечер, а тъпия абокат ме боли повече от контракциите:)
Jasmin - мама, мама ме зарече Wink

Много са мили в болницата, забавляват се с мен:) Чакам Мм да донесе едни бонбони да ги почерпим:)

Ще пиша пак като имам яснота:)

Общи условия

Активация на акаунт