Нашите мамчета чакат да изскочат великденско-АПРИЛски зайчета! - Тема 20

• 34 889
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
PaKris,да ти е жив и здрав малкият Явор! Аз съм с пристрастие към това име - кандидат - баткото ни се казва Явор и токущо го пратих на градина.
Рози,честит рожден ден, да си здрава и щастлива,а днес да получиш най-хубавият подарък!
 Успех на всички раждащи, стискам палци!

# 631
  • софия
Добро утро! Рози , честит рожден ден!
Ние вчера ходихме да ни претеглят Деница е наддала 500гт от 1 -ви април.На 30.04 сме на официална консултация.

# 632
РоЗи, честит рожден ден и тук.  Стискам палци да мине лекичко.  Хайде вие с бебка повлечете крак, та и ние останалите да се отчетем.  Чакаме с нетърпение да пишеш. 
А и виж тази сутрин колко съм ранобудна Grinning

# 633
pakris Честито!Страхотно име!Брат ми се казва така  Wink
Po3u стискаме палци!Всичко да мине леко и безпроблемно!

Айде сега да ви замоля да ми ударите по едно мисловно рамо, белким ми изтекат водите, че съм на ръба на нервна криза  Crazy

# 634
Честито на всички новообебили се!

РоЗи на теб леко раждане!

Карамел, пожелавам ти и при теб да тръгват нещата вече Simple Smile

Пристигам със спешен въпрос. Нормално ли е след кърмене и цедене гърдите още да са напрегнати, тежки и болящи. Видях се в чудо с това кърмене, страх ме е от усложнения, поради неопитността ми  Cry
Мая, дай малко повече информация. Никаква промяна ли нямаш след кърменето? Или са по-омекнали, но не чак съвсем?
Колко често се кърмите? Колко ви е най-голямата пауза в денонощието? И двете гърди ли предлагаш на всяко кърмене? Бебето приема ли други течности - вода, чай, АМ? Колко пелени горе-долу сменяте на ден - напишкани и наакани?
Най-бързо ще стане, ако се свържеш с консултант по кърмене от НАПК или ЛЛЛ, така ще можеш да получиш и информация и отговор на въпросите си.

# 635
  • София
Рози,честит рожден ден,мила! Много спокойствие,прекрасно раждане и малък розов пухкав подарък,ти желая!
Pakris,честито и на теб! Да сте живи и здрави и двамата!

# 636
Честит Рожден Ден, Рози! Много здраве и щастие, и леко раждане!
Pakris да ти е жив и здрав бебокът Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 апр 2015, 12:48 от mimasbg

# 637
Pakris Честит Явор! Да ти е жив и здрав и мноооого да те радва!

Ро3и Мисля, че днес ще е деня и бебка ще ти направи един хубав подарък за рождения ден! Честит Рожден Ден, бъди жива и здрава , обичана и обгрижвана и много щастлива.

Vodna_Lilq Стиснала съм палци! Чакаме новини от теб!

Ventana Наш ред е  Grinning

# 638
Честито за новите бебчета!  Hug
РоЗи, Честит Рожден Ден и тук!   bouquet

Ох, моят термин е днес, но май няма никакви намерения нашата госпожица да излиза.
Аз да ви питам (знам че е коментирано вече, но не ми се търси назад  Mr. Green), днес ми изтича 45-дневния, сега нищо не трябва да правя, а като родя ще ми ги коригират дните нали така?  newsm78
Аз пък днес се събудих в 4:30 и 30мин лежах и мислех до коя дата ми е направлението за раждане, но не станах да го проверя. Та сутринта това беше първото нещо, което направих. Има още два дни, дано до тогава малката да реши да излиза. Ако до утре няма признаци за раждане, мисля да ходя на тонове и да се видя с док. Вече много ми тежи, хем ми се ражда, хем лека паника ме е налегнала. Мръннн, оплаках се...

0033, да д-р. Минчев днес вече е на линия. Радвам се, че малката е добре. С ММ често се сещаме за вас и ме пита. Той е много запленен от малката, след като я видя в болницата.

# 639
Ох, моят термин е днес, но май няма никакви намерения нашата госпожица да излиза.
Аз да ви питам (знам че е коментирано вече, но не ми се търси назад  Mr. Green), днес ми изтича 45-дневния, сега нищо не трябва да правя, а като родя ще ми ги коригират дните нали така?  newsm78
След като родиш от болницата ти издават болничен от раждането нататък, след което отиваш до следящия те АГ и той ти издава болничен за периода от края на 45-дневния до раждането.

# 640
ada, благодаря за бързия отговор!  Hug

# 641
Честито на мама Pakris за новия член на семейството!
РоЗи, Честит рожден ден и леко и безболезнено очакване на розовия подарък!
То както е тръгнало и моя може да е за рождения ми ден, че дори да го прескочи.

Чакаме хубави новини! Hug

# 642
  • София
Прясно включване;)
Мерси за честитките! Определено ще е незабравим рожден ден.....
Оказва се, че са ми текнали малконводи, но бебка все още си плува в океан от любов:)
Сега ме записват на поредните тонове, усещам, че имам контракции, ама ще видим... Имам и близо 2см разкритие. Сигурно ще ме оставят, но не знам да се радвам ли или да тъжа. Болницата е супер (доколкото може да се каже това за болница), ама друго си е вкъщи... От друга страна вече трети път се разкарваме до тук по нощите.
Въобще, както до 8 месец не разбрах, че съм бременна, 9-я ми го изкарва през носа:)

# 643
  • София
Днес ще съм вестителка!  Simple Smile
Tifany си има малка принцеса! Да им е жива и здрвава, много щастлива и красива!
На мама бързо възстановяване!

Ето какво ми писа:Емма се роди в 10.26 3600 и 51 см. Много е хубава, беличка, истинска красавица Simple Smile секциото мина добре Simple Smile стискайте палци всичко да е наред Simple Smile обичам ви Simple Smile

# 644
Честита Емма на Тифани! Много здрава и щастлива да е красавицата!   bouquet
Аз да ви питам (знам че е коментирано вече, но не ми се търси назад  Mr. Green), днес ми изтича 45-дневния, сега нищо не трябва да правя, а като родя ще ми ги коригират дните нали така?  newsm78
Да, после като родиш от болницата ще ти издадат болничен за дните от термин до раждане и после АГ-то още един за раждане за оставащите дни. Те са ти отговорили вече, ама няма да го трия. Peace
Рози, честит рожден ден и дано днес те зарадва чаканата госпожица! Друго освен здраве няма да ти пожелавам, ти ще си го получиш скоро!   bouquet
Айде, бе, чакам голям бебевалеж, ама всички стискате кълките. Че и на Великден никой не роди ...  Joy Crossing Arms
Аз да питам родилите вече - използвате ли си полагащите се два прегледа по ЗК?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт