Кое му е странно на поста? Каквото мисля, това писах. АА са много сладки, но ми се плува на дълбокото. 
Кое му е странно на поста? Каквото мисля, това писах. АА са много сладки, но ми се плува на дълбокото.
Особено женското А е като козунак ( само рецепти за козунаци чета из нета напоследък)
Не харесвам "тапицирани" жени.....особено и ако са млади а с "душа на лелка" (някой го беше писал тук, но не помня кой беше)...
Ама ако ти го можеш е ОК
Взаимоотношенията между двамата напълно непознати Г и Г са си направо идилични в сравнение с моето целенасочено идиотско и рядко невъзпитано държание към съпруга ми на времето. Сега си спомняме всичко това с много усмивка.
За IT-тата говоря
. Затуй на перничанката и светнаха очичките още на сватбата, преглътна набързо чалгата (дето уж не я слушала) и някак доста експедитивно се премести в Казичене ... Та прогнозата ми и за този брак не е много оптимистична - мъжкото С е авантюрист, записал се е заради тръпката, ама ще му мине... още повече, че Светлето му е малко кака, и да - изврътка го, угажда му, ама надали ще я бъде и тяхната. На него засега му е интересно, но няма да продължи дълго - не и с тази жена.
. Затуй на перничанката и светнаха очичките още на сватбата, преглътна набързо чалгата (дето уж не я слушала) и някак доста експедитивно се премести в Казичене ... Та прогнозата ми и за този брак не е много оптимистична - мъжкото С е авантюрист, записал се е заради тръпката, ама ще му мине... още повече, че Светлето му е малко кака, и да - изврътка го, угажда му, ама надали ще я бъде и тяхната. На него засега му е интересно, но няма да продължи дълго - не и с тази жена. Препоръчани теми