поредната ми издънка време-пространство 
Особено женското А е като козунак ( само рецепти за козунаци чета из нета напоследък)
Не харесвам "тапицирани" жени.....особено и ако са млади а с "душа на лелка" (някой го беше писал тук, но не помня кой беше)...
Особено женското А е като козунак ( само рецепти за козунаци чета из нета напоследък)
Не харесвам "тапицирани" жени.....особено и ако са млади а с "душа на лелка" (някой го беше писал тук, но не помня кой беше)...
Много бяха милички, а за тях определено си беше емоция
Не толкова мило беше обаче катеренето на Атанас по дървото и впускането му в студените води. В първия случай мисля, че на Антония изобщо не и беше приятно, въпреки че се хилеше под дървото. Навярно или все още не смееше да направи гласно и открито забележка на човек, когото съвсем отскоро познава, или не искаше да го прави пред камерите и затова просто отбеляза после накратко, че е можело да ги глобят. Според мен в главата й се въртеше много повече от просто "Могат да ни глобят", но се сдържа да разкритикува Наско. За сметка на това при изпълненето му във водата поне реши да го попита защо го е направил, а зад кадър изказа и недоволство в по-голяма степен, но пак не толкова, че да го изяви открито пред Наско. Явно все още опипва почвата и очаква да види какво ще е поведението му по-нататък. Наско пък има необходимостта да се направи на нещо различно от това, което е, като явно си мисли, че по този начин ще впечатли Антония. След като се изкъпа пък сподели, че го е направил, за да докаже, че е мъж

Препоръчани теми