Женени от пръв поглед - 3

• 50 278
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
 Все едно гледаме различно предаване  Laughing Аз си мисля , че женското С не е много запалена , просто трябва да изкара необходимото време по правилния начин , за да си заслужи хонорара.

А и А са ми досадно елементарни. Нейното самочувствие на какво се дължи?
Г и Г са ми интересни , тя си трае , чакам да си покаже рогцата. Хареса ми как Георги обърна най-големия и коз (кифлеенето) в недостатък. Не мисля , че връзката ще потръгне , но ми е интересен пътя ,по който ще се провали. Дано не съм права.

# 61
Все едно гледаме различно предаване  Laughing Аз си мисля , че женското С не е много запалена , просто трябва да изкара необходимото време по правилния начин , за да си заслужи хонорара.

А и А са ми досадно елементарни. Нейното самочувствие на какво се дължи?
Г и Г са ми интересни , тя си трае , чакам да си покаже рогцата. Хареса ми как Георги обърна най-големия и коз (кифлеенето) в недостатък. Не мисля , че връзката ще потръгне , но ми е интересен пътя ,по който ще се провали. Дано не съм права.

202uu

# 62
# 63
Не знам как да гласувам в анкетата.
Нормално е и при трите двойки да има някакво скарване.
Но кое ще видим първо и дали ще видим всичко  Simple Smile

Барелина,   bouquet за темата

# 64
  • Sofia

Добро утро и честита Цветница на всички  bouquet
малко си подранила,утре е,днес е Лазаровден Wink

# 65
И за да доизясним позиции за кифлите един цитат:
"Истината е, че не бива да забравяме в кой век живеем, а и каквото и да си говорим знаем, че първото ни впечатление от някого е продиктувано от външния му вид. Нима вие бихте били с този, който не ви е харесал на първо време като визия? Хайде да не се лъжем! И да не бъдем консервативни лелки, “проповядващи” дълги поли на цветя, съчетани с бели ризи тип поло! Мисля, че е лицемерно, просто, защото всяка жена иска да бъде секси. И ако се чувства такава, ходейки три пъти седмично на фитнес, евала, както се казва! Разбира се, това в никакъв случай не означава, че не трябва да развива мозъка си, да работи и да умее да готви и гледа деца!
И не е вярно, че такива жени не съществуват! Хайде..останете си със здраве и спрете да обиждате на кифла или кроасан! Защото вече ви казах- не е хубаво да изглеждате като изсушена стафида и да се смеете на това, което вие нямате по една или друга причина- най-често поради факта, че ви мързи да се “правите” на жени!"
А ето и цялата статия http://www.artsloi.com/arts-news/982-2013-06-25-11-37-19.html

# 66

Добро утро и честита Цветница на всички  bouquet
малко си подранила,утре е,днес е Лазаровден Wink
  Joy поредната ми издънка време-пространство   Joy
Е тогава Честит Лазаровден съфорумки   bouquet

# 67
  • SF
Сладки са да Crazy Особено женското А е като козунак ( само рецепти за козунаци чета из нета напоследък)  Crazy Не харесвам "тапицирани" жени.....особено и ако са млади а с "душа на лелка" (някой го беше писал тук, но не помня кой беше)...

И аз не харесвам тапицирани жени, но Атанас си я хареса и се влюби в нея. Чудесно са подбрани - браво на тези, които са правили каста.
Харесвам жени, които наподобяват визията на Гергана. В обкръженето си имам такива приятелки - хубави, поддържани, спокойни. Не знам колко е спокойна Гергана, но казвам това, което съм видяла от показаното до момента.
Тези момичета често са наричани кифли тук и извън форума. Някакъв модерен израз ще да е това. Обикновено се използва от неподдържани  "тапицирани" женици за готините момичета, които се гримират (аууу ужас!), изглеждат стегнати и стройни и имат възможности да се забавляват. Така ги наричат и несескасиплни "дървени" мъже, които знаят, че никога не биха могли да ги имат. В определени моменти и изречено от определени хора "кифли" звучи като комплимент.

# 68
  • Перник
Сладки са да Crazy Особено женското А е като козунак ( само рецепти за козунаци чета из нета напоследък)  Crazy Не харесвам "тапицирани" жени.....особено и ако са млади а с "душа на лелка" (някой го беше писал тук, но не помня кой беше)...

И аз не харесвам тапицирани жени, но Атанас си я хареса и се влюби в нея. Чудесно са подбрани - браво на тези, които са правили каста.
Харесвам жени, които наподобяват визията на Гергана. В обкръженето си имам такива приятелки - хубави, поддържани, спокойни. Не знам колко е спокойна Гергана, но казвам това, което съм видяла от показаното до момента.
Тези момичета често са наричани кифли тук и извън форума. Някакъв модерен израз ще да е това. Обикновено се използва от неподдържани  "тапицирани" женици за готините момичета, които се гримират (аууу ужас!), изглеждат стегнати и стройни и имат възможности да се забавляват. Така ги наричат и несескасиплни "дървени" мъже, които знаят, че никога не биха могли да ги имат. В определени моменти и изречено от определени хора "кифли" звучи като комплимент.

Съгласна съм и аз точно това си мислех, че много от момичетата завиждат на Гергана за външния и вид и за това я наричат кифла.

# 69
  • София
Аз пък съм виждала и общувала с тапицирани жени (изключително грозно и просташко изказване от ваша страна) ,които имат такъв чар и очарование в себе си,че с нетърпение искаш пак да се видиш с тях и да си общуваш.
Да правиш квалификации по външността на хората,говори за лошо възпитание и ограниченост в мисленето.
Точно заради такива като вас,по чувствителните пълни хора почват да имат някакви измислени комплекси,защото не се вписват в представите ви за външност Барби и започват едни мъчения с телата си. Една такава жена не ядеше почни нищо,тормозеше се с упражнения,ходеше по диетолози и резултата,наранено самочувствие,защото не може да отслабне и да се впише в криворазбраната в БГ представа за красота.

# 70

Съгласна съм и аз точно това си мислех, че много от момичетата завиждат на Гергана за външния и вид и за това я наричат кифла.
Подкрепям напълно  Peace

# 71
Третият епизод сякаш не беше много силен. За пореден път преобладаваха повече А и А, не знам дали е решение на продуцентите или просто при останалите двойки няма какво толкова да се покаже, в което се съмнявам.

А и А - в първия епизод ми бяха симпатични, сега обаче не толкова, наистина малко простеят. Въпреки това ми беше приятно да гледам вълненията и притесненията им при качването в самолета  Grinning Много бяха милички, а за тях определено си беше емоция Simple Smile Не толкова мило беше обаче катеренето на Атанас по дървото и впускането му в студените води. В първия случай мисля, че на Антония изобщо не и беше приятно, въпреки че се хилеше под дървото. Навярно или все още не смееше да направи гласно и открито забележка на човек, когото съвсем отскоро познава, или не искаше да го прави пред камерите и затова просто отбеляза после накратко, че е можело да ги глобят. Според мен в главата й се въртеше много повече от просто "Могат да ни глобят", но се сдържа да разкритикува Наско. За сметка на това при изпълненето му във водата поне реши да го попита защо го е направил, а зад кадър изказа и недоволство в по-голяма степен, но пак не толкова, че да го изяви открито пред Наско. Явно все още опипва почвата и очаква да види какво ще е поведението му по-нататък. Наско пък има необходимостта да се направи на нещо различно от това, което е, като явно си мисли, че по този начин ще впечатли Антония. След като се изкъпа пък сподели, че го е направил, за да докаже, че е мъж  Laughing, може би избива някакъв комплекс. Пред Антония сподели друга версия, че е заради нея, тя пък оттам като започна едни разсъждения повърхностни от типа, че утре можел да скочи през прозореца заради нея и се започнаха едни безмислени бъртвежи  Laughing За анцунга пък нямам думи - никой не е казал, че трябва да е облечен, като от списание, но едни дънки, тениска и яке щяха да бъдат по-прилични за разходка...

С и С - за сега те най ми допадат, някак си по най-естествен начин се заражда тяхната връзка. Ама какви татуировки има само Стефан, важното е на Светла да й допадат де  Laughing Няма много храна за размисъл при тях, може би защото са най-хармонични към момента или защото не са ни показали повече материал в епизодите до момента.

Г и Г - той беше доста откровен по въпроса какво си е помислил за нея. На мен ми допадна това, че не скри първото си впечатление и че беше изцяло откровен. Ако беше само това, надали щеше да има проблем, тъй като в крайна сметка всеки си изгражда първи впечатления, които понякога се оказват точни, понякога - не. Но Георги продължи всячески да изпъква с "умности" - токчетата, пътуванията, които щяла да си прави сама; за кончето - че харесвала измъчени животни и т.н. Всички неадекватности, ръсени една след друга мисля, че накараха Гергана да се въздържи поне на този етап да коментира каквото и да било, защото и тя не е очаквала да бъде заляна с такъв мрънкащ негативизъм. Не мисля, че ще мълчи още дълго - ако Георги продължава в същия дух, скоро и тя ще си му каже какво мисли за него. Най-комплексарско ми беше поведението му, когато спряха, за да им направят портерет. Както можеше да си проличи от картините на художника, тези портрети са предимно за забавление. Георги го прие твърде сериозно, през цялото време мрънкаше, че рисунката изобщо нямала да прилича на него и нямало да се хареса и естествено не се хареса, а Гергана се опита да вметне нещо от сорта, че все пак това е за забавление и е готина просто идеята, но реши да не го убеждава много, защото толкова си му е чувството за хумор...От промото за следващия епизод, а и след огромното количество коментари за Г и Г в социалните мрежи, предполагам, че в следващия епизод ще ни покажат малко повече как продължават да се развиват взаимоотношенията им, ще е интересно Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 11:40 от Анонимен

# 72
  • sofia
Аз пък съм виждала и общувала с тапицирани жени (изключително грозно и просташко изказване от ваша страна) ,които имат такъв чар и очарование в себе си,че с нетърпение искаш пак да се видиш с тях и да си общуваш.
Да правиш квалификации по външността на хората,говори за лошо възпитание и ограниченост в мисленето.
Точно заради такива като вас,по чувствителните пълни хора почват да имат някакви измислени комплекси,защото не се вписват в представите ви за външност Барби и започват едни мъчения с телата си. Една такава жена не ядеше почни нищо,тормозеше се с упражнения,ходеше по диетолози и резултата,наранено самочувствие,защото не може да отслабне и да се впише в криворазбраната в БГ представа за красота.
Peace
 Хора, които извьршват операции по себе си без медицински причини, са тези с комплексите.

# 73
Защо неминуемо всяка поддържана жена се квалифицира като кифла? Дали е красива или не е въпрос на вкус,дали я приемат за умна или не зависи и от интелекта на отсрещния(ако аз съм ядрен физик едва ли ще погледна на акъла й с очите,с които Муньо със завършен 4ти клас би).. Но по какво преценихте,че е кифла,финансова акула и т.н? Аз това не разбрах. Поддържа се момичето,полага усилия за тялото си,нима е грехота??? А по-добре ли щеше да е като женското А-младо,запуснато момиче(тук вече какъвто и вкус да имаш,не можеш да опровергаеш,че е занемарена).
Аз симпатизирам на Г,поне за момента-уравновесена,премерена и с адекватни реакции. Студена била-че да не е нормално да се метнеш на непознат и да го награбиш както Тона? Смотана била,не реагирала на нападките на Г-то..ако пък беше щеше да излезе простачка. Скарването с някой не винаги значи,че си защитил себе си

# 74
  • София
Според мен определението "кифла" не е измислено по повод външния вид, а държанието и излъчването на една жена. Една жена може да е много красива, поддържана, гримирана и добре облечена, и да се държи възпитано, културно и сдържано. Тогава не мисля, че някой би я нарекъл "кифла". Може пък и някоя не особено привлекателна жена да се държи лигаво, превзето, надуто и нагло - е това вече си е определение за "кифла"

Ето това НЕЩО напълно отговаря на определението "кифла" според мен. И всички подобни на нея "момичета"

http://85.14.28.164/d/images/photos/0258/0000258955-article2.jpg

А това момиче не - и не защото не е секси, не е поддържана и красива, а защото излъчването й не е вулгарно и "кифленско"

http://www.slava.bg/images/galleries/5551/_dsc7724.jpg

Общи условия

Активация на акаунт