Женени от пръв поглед - 3

• 50 270
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
точно в тях се съмнявам,май най-рано ще се разделят

# 46
Колко епизода ще има това предаване?

В началото казаха за 12 епизода. Може би затова е толкова разплуто и разхвърляно. Повтарят откъси като, че сме малоумни. А водещата е напълно излишна.

# 47
Не се знае Дълбоките води са най- опасни.

# 48
Може би промото ни подвежда нарочно за ГиГ. Аз лично мисля, че Антония също доста провокира за караница.

# 49
АА малко ми простеят. Първосигнални са. Харесвам ги. Радвам им се. Но интригата е в ГГ.

# 50
АА малко ми простеят. Първосигнални са. Харесвам ги. Радвам им се. Но интригата е в ГГ.

Странен пост Rolling Eyes И на мен ми простеят и са първосигнални... е, няма как да ги харесвам Wink

# 51
  • ❌❌❌

Скрит текст:
Наско след малко ще дойде... Whistling

# 52

Странен пост Rolling Eyes И на мен ми простеят и са първосигнални... е, няма как да ги харесвам Wink
Joy Joy Joy Кое му е странно на поста? Каквото мисля, това писах. АА са много сладки, но ми се плува на дълбокото.

# 53

Joy Joy Joy Кое му е странно на поста? Каквото мисля, това писах. АА са много сладки, но ми се плува на дълбокото.

Сладки са да Crazy Особено женското А е като козунак ( само рецепти за козунаци чета из нета напоследък)  Crazy Не харесвам "тапицирани" жени.....особено и ако са млади а с "душа на лелка" (някой го беше писал тук, но не помня кой беше)...

# 54
Трябва да бъдем толерантни към посредствените. Какво му е на козунака? Ако има яйца и мандаринки...

# 55
Трябва да бъдем толерантни към посредствените. Какво му е на козунака? Ако има яйца и мандаринки...

Не ми се отдава толеранса към посредствените Wink Ама ако ти го можеш е ОК Peace

# 56
Аз лично съм "дълбоко", както каза една дама, омъжена за човек, който не понасях цели 3 години и не допусках до себе си по никакъв начин.  Но, неведоми са пътищата Господни Simple Smile Взаимоотношенията между двамата напълно непознати Г и Г са си направо идилични в сравнение с моето целенасочено идиотско и рядко невъзпитано  държание към съпруга ми на времето. Сега си спомняме всичко това с много усмивка.

Лейди Дарси, бивша г-ца Елайза Бенет може би? Laughing Wink

На мен не ми е жал за Гергана - тя е оправна и няма нужда от съжаление,ама  за Жорко ми е жал повече. Имала съм нещо като флирт  с подобен индивид - ми то те сваля, ама не може свестен комплимент да ти направи без да те обиди индиректно - като децата са Confused   Говорим за нещо да речем и аз пускам в контекста на разговора някаква всеизвестна (до болка Laughing) фраза  - обаче реакция липсва, и аз казвам: Шекспир (примерно) Отговорът: Не го знам тоя   Laughing  ooooh!  За IT-тата говоря  Mr. Green

А и за С-тата да кажа: ако има някой който е помирисал милионите - това е Стефчо - мамин, златен Laughing. Както изглежда автосервизът е семеен бизнес (преди години в крайните квартали на Сф се нароиха много такива - започнаха с пребоядисване и пренабиване на номера) - та явно Стефан може би е в състояние да си позволи  да изхарчи на вечер толкова, колкото Гергето на PC-то изкарва за месец и то със зор ... 4-5 бона в някоя чалготека не му е проблем никакъв на тоз момък, тъй както го гледам Peace. Затуй на перничанката и светнаха очичките още на сватбата, преглътна набързо чалгата (дето уж не я слушала) и някак доста експедитивно се премести в Казичене ... Та прогнозата ми и за този брак не е много оптимистична  - мъжкото С е авантюрист, записал се е заради тръпката, ама ще му мине... още повече, че Светлето му е малко кака, и да - изврътка го, угажда му, ама  надали ще я бъде и тяхната. На него засега му е интересно, но няма да продължи дълго - не и с тази жена.

# 57
Има проблем ли да сме толерантни към първосигналните и посредствените?

# 58
Има проблем ли да сме толерантни към първосигналните и посредствените?

Ти нямаш но аз имам. Друго ще питаш ли???

# 59
А и за С-тата да кажа: ако има някой който е помирисал милионите - това е Стефчо - мамин, златен Laughing. Както изглежда автосервизът е семеен бизнес (преди години в крайните квартали на Сф се нароиха много такива - започнаха с пребоядисване и пренабиване на номера) - та явно Стефан може би е в състояние да си позволи  да изхарчи на вечер толкова, колкото Гергето на PC-то изкарва за месец и то със зор ... 4-5 бона в някоя чалготека не му е проблем никакъв на тоз момък, тъй както го гледам Peace. Затуй на перничанката и светнаха очичките още на сватбата, преглътна набързо чалгата (дето уж не я слушала) и някак доста експедитивно се премести в Казичене ... Та прогнозата ми и за този брак не е много оптимистична  - мъжкото С е авантюрист, записал се е заради тръпката, ама ще му мине... още повече, че Светлето му е малко кака, и да - изврътка го, угажда му, ама  надали ще я бъде и тяхната. На него засега му е интересно, но няма да продължи дълго - не и с тази жена.
И аз така ги виждам нещата със С-тата. Стефан хич не ми се вижда да е хлътнал, за разлика от женското С.

Общи условия

Активация на акаунт