Женени от пръв поглед - 3

• 50 098
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Гергана ми прилича на дълбоко наранена жена в миналото си. Тя доста се е затворила в черупката си и едва ли Георги ще е човекът, който да я отвори...защото той си има своите си проблеми.

# 511
на Гтата им се иска вече да се върнат в България и да хукнат с 200

# 512
  • София
Значи не си живяла с "контрол фрийк"...
Може ли на български да ми обясниш пълнежа на този израз? Мразя изрази, типични за друг народ, защото не съм сигурна, че ги разбирам правилно.

Ами няма точен превод, а сега не ми се обяснява, пусни го в гугъл.
Иначе "контролиращ лудак" е що годе директен превод.

control freak
nouninformal
a person who feels an obsessive need to exercise control over themselves and others and to take command of any situation.

https://www.google.bg/search?newwindow=1&espv=2&biw=911& … p;ved=0CBkQvwUoAA

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 22:50 от Popule

# 513
Цитат
Но Тонито е нетърпима, тя според мен със всички е такава, не само към него. Виждам я как учи сестрите си как да си гледат децата, майка си как да се държи, приятелите си как да живеят
По-скоро избухва с някого, над когото може да доминира, така както тя се е чувствала доминирана в средата си. Thinking

# 514
  • DE
Баси и романтиката. ГГ на фона на залеза, той се прави, че я гледа влюбено и мляска дъвка в лицето и  ooooh!

# 515
Баси и романтиката. ГГ на фона на залеза, той се прави, че я гледа влюбено и мляска дъвка в лицето и  ooooh!

От влюбен изведнъж се преобрази в изнервен..

# 516
Може ли линк към профила на Тониту?

# 517
Атата направо като дечица си изкараха медения месец

# 518
Може ли линк към профила на Тониту?
Няма профил вече, деактивиран е.

# 519
  • ГО
Горкият Наско, тя била жената на живота му...

# 520
Ох тоя Наско човек да му се смее ли,да го ожалва ли ooooh! Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Joy Joy Joy

# 521
Насе, Насе... Такива добри момчета стават точно мъже под чехъл на такива като леля Тонка. ooooh!

# 522
Иначе "контролиращ лудак" е що годе директен превод.
Аз разбирам буквалния превод, но попитах за значението на израза, защото той не е специфичен за нас.
И ако приема смисъла на този израз от цитата ти от Уики по-долу - да, знам как се живее с такъв човек и как умело се управлява такъв човек! Wink Много е забавно и никога не е скучно! Освен това той само си мисли, че е такъв, а всъщност лесно се управлява манията му да контролира и подрежда всичко, и всички.

От влюбен изведнъж се преобрази в изнервен..
Той не е бил влюбен!

# 523
  • на село
Ох, добре че срещнах моя мъж още на млади години, че ако беше узрял и започнеше да ми намира хилядите кусури за импулсивността и решенията на момента, още сигурно щях да съм си стара мома.

# 524
Ама от къде тръгна проблема на Гтата...Защо са толкова минорни? И в отделни стаи ли са били,че той каза кажи чао на твоята стаичка"

Общи условия

Активация на акаунт