Женени от пръв поглед - 3

• 50 100
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
Георги е страхотен за мен! Мил, спокоен, кротък и възпитан мъж. Не знам как другите виждат в него кофти човек, но затова хората сме толкова различни и всеки харесва различни неща.

Наско е толкова добро същество, че извиква в мен майчинско чувство! Искам да го закрилям това момче от такива шашави, лакоми жени като Антония.

Стефан - с него със сигурност можем да сме приятелчета. Не е мой тип мъж, но ми се струва готин за компания. Само с уговорката, че няма да слушаме чалга! Naughty

Гергана - има самочувствие това момиче, което не е лошо и благодарение на него е стигнала там, където е, но не е мой тип човек нито външно, нито като характер.

Антония - Боже мой... ooooh! Sick Чудовищен характер! Тя е като стар грамофон, който върти една и съща плоча, стига почти до края и почва пак от начало до втръсване. Това момиче е било стара тетка още на 12 години.

Светла - симпатична, приятна, но ако сме в едно обкръжение може би няма да я отразя. Ако не сме, никога няма да я забележа, че да поискам да я познавам.

От всичко видяно за себе си си правя извода, че днешното общество и начин на живот, на общуване съсипва хората и е адски трудно да намериш подходящ човек до себе си. Хората са странни, особени, чепати с огромно самочувствие когато нямат основание за такова и смачкани, когато трябва да са по-горди със себе си и постиженията си. Не се оценява как и с цената на какво постигат нещата в своя живот, а само се гледа колко са постигнали. И всички са изискващи, никой не прави компромиси, никой не се нагажда към другия, за да си паснат. Повечето са единаци, те трудно ще оформят двойка. Животът в двойка не става с демонстрация и налагане на индивидуализъм, това е отборна игра.

# 496
  • Тра-ла-ла
Двете А-та имали ли са връзки до момента? Или не се знае?
Кратко резюме. Женското А имала някаква сериозна връзка, но той я бил зарязал брутално. Тя се стопила от мъка. Инфо от десетките линкове

# 497
Вижда се ,че Гери му е влязла в акъла.Яка нощ и той извднъж се осашавя

# 498
Според мен и двете А не са имали сериозни връзки. Женското учи мъжкото на обноски и отношение към жените...

# 499
Атата поне са официални за срещата с Меси.

# 500
Ама тия А-та много ги дават. Давайте по-накратко там. То 5 пъти повтарят едно и също.

Тонито как й светнаха очичките като видя, че има изненада и как го нападна Simple Smile)))))))). Чудо, чудо е тя. Ама Наско си я харесва. Да са живи и здрави. Мисля, че са останали заедно.

Г-тата голяма драма заформиха.

ама сте бързи:
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.

# 501
Наско как се радва, като малко дете

# 502
Кратко резюме. Женското А имала някаква сериозна връзка, но той я бил зарязал брутално. Тя се стопила от мъка. Инфо от десетките линкове

Как така се е стопила....нещо не си личи

# 503
  • София
Аз бих си взела Стефан.Жорето евентуално, но малко ме е страх.
Атанас не....не харесвам такива хрисими, наивни хора, дотягат ми.
Но Тонито е нетърпима, тя според мен със всички е такава, не само към него. Виждам я как учи сестрите си как да си гледат децата, майка си как да се държи, приятелите си как да живеят.
Тя е очаквала мъжкар, нещо като в любовните романи . Но не знае, че по-добре такъв милушко, защото другият вид не би я изтърпял.

# 504
Двете А-та имали ли са връзки до момента? Или не се знае?
Ясно, мерси Peace
Просто са ми страшно неадекватни. Антония няма представа как да се държи, а Наско се радва като детенце горкия. Скоро ще слезе на земята.

# 505
  • София
Георги е страхотен за мен! Мил, спокоен, кротък и възпитан мъж. Не знам как другите виждат в него кофти човек, но затова хората сме толкова различни и всеки харесва различни неща.

Значи не си живяла с "контрол фрийк"...
Труднички са и дребнави. Но което е истина, с доброта, мекост и такт могат да се отворят. Обаче са си болка в дупето, без съмнение.

# 506
  • Тра-ла-ла

Как така се е стопила....нещо не си личи
Е, тя вече го е изживяла  Laughing Има някакви нейни стари снимки в профила й, където е в доста добра форма

# 507
Чак ми е жал за Атанас  ooooh! А се зарадвах, че се харесаха на сватбата и си я награби  Mr. Green.

Георги е бати задръстения мъж  Confused

# 508
Антония е много.... неприятна, да не кажа друго.  Sick

Антония - Боже мой... ooooh! Sick Чудовищен характер! Тя е като стар грамофон, който върти една и съща плоча, стига почти до края и почва пак от начало до втръсване. Това момиче е било стара тетка още на 12 години.
+1

# 509
Значи не си живяла с "контрол фрийк"...
Може ли на български да ми обясниш пълнежа на този израз? Мразя изрази, типични за друг народ, защото не съм сигурна, че ги разбирам правилно.

Общи условия

Активация на акаунт