Женени от пръв поглед - 3

• 50 378
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
На Антония по спомен беше нещо свързано с история

# 661

За мен режисираните моменти са:
Катеренето на Атанас и влизането в морето, поднасянето на сутрешната закуска, импровизираният пикник на Антония, гледането на ръка и леко изкуствения ентусиазъм на Гергана в тази сцена.
Интересно, че при СС не си личат толкова режисьорските моменти, може би защото са естествени като цяло.
Извинявам се за дългия пост. Blush

Съгласна съм с почти всичко, което каза - само това, че Наско е склонен да се промени, не означава че би могъл - ми като не ти се отдават някои неща - просто не ти се отдават. Най-много да се спече и да се чувства нещастен, рано или късно ще си покаже рогата и ще спре да й се връзва. А пък Антония с този подход хич няма да го провокира да се променя - държанието й е ужасно грубо, може да е права в изискванията си, но просто не е това начина - само се излага и тя.

Иначе много режисирани неща има: 1. интервютата на А-тата - той със сатенената пижама, тя на леглото опряна на възглавницата ги гледаме вече 3-та серия - не е ясно изобщо кога какво е казано. 2.Г-тата изобщо ги изпуснаха от поглед, може  и да е нарочно за да внушават още, че имаш шанс, режисират някакви вечери уж и разходки за ръчичка, но истинските отношения останаха скрити - той от какво се разболя!? двамата за какво се сдърпаха!?- изобщо какво точно се случи с тях!? 3. С-тата там пък няма и какво да режисират - да имат някакви общи изживявания, говорят си, но са още само тип опознавателни разговори - само въпрос - отговор - един вид чисто статистически искат да възприемат повече информация за другия, но не се вижда отношението им към това, което научават - никак не задълбочават - явно си правят някакви изводи един за друг, но още не са се открили - няма обратна връзка какво другия мисли по въпроса, няма изясняване на позиции, няма от онзи градивния спор.

# 662
На Антония, Гери и Светлана с каква специалност им е висшето образование?
Антония май История в Благоевград, Светлана е учила нещо в НБУ, Гергана не знам, но май нито една от трите не е завършила престижен университет...то си и личи де  Mr. Green

# 663
  • София
То понякога и до университет не е...

# 664
  • София
И обидни или пак ще се намери някой да каже, че просто е директен?

Ами той не ги каза на нея, а на нас. Wink Говореше сам пред камерата.

# 665
НАЙ-УНИКАЛНАТА ТЕМА В БГ МАМА  smile3501 newsm10 newsm53
Ей хора вчера ви четох до 24ч и повече не издържах,като гледам писали сте до към 3ч Naughty,а има хора дето още в 6ч са продължили диксусията ooooh! Mr. Green
Страхотни сте всички,страхотни мнения,така не съм се смяла с глас и сълзи от много време Joy,БЛАГОДАРЯ ви.
Продължавам да следя темата и да се включвам понякога.Приятен ден на всички  bouquet

# 666
Имам чувството, че повечето от вас се идентифицираха с Антония и затова толкова я ненавиждат Simple Smile Умната романтичка с обикновена визия, която се старае да приеме неприятната действителност. А именно, че я свързаха с малоумник Simple Smile

Mr. Green Joy

Едва ли това е причината и даже би трябвало да е точно обратното - да я подкрепят, ако се идентифицират! Joy

Аз съм пък от защитниците й, не е умна, нито е кой знае какво, но Наско е действително много зле! Mr. Green

# 667
Какво значение има дипломата, че и от какъв университет е?

# 668
  • София
На мен вчера отец Григорий ми се стори уморен то Великден наближава  Laughing

# 669
# 670
На мен честно казано СС ми изглеждат като дружки,но без възможност за нещо повече. Някак си не виждам химия между тях. Изкарват си добре,смеят се,говорят си,просто времето от договора трябва да изтече..но аз лично тръпка не виждам. За мен те ще си останат на ниво приятели.
АА-там за влюбване и дуча не може да става. Според мен момчето просто има нужда от половинка,от жена до себе си,от това да се чувства част от нещо,от това да има семейство-не точно с А,с някоя,която и да е. Той е като дете ,получило подарък. Радва се,ентусиазиран,развълнуван...влюбен-не мисля. Женското чудо пък е точно като от популярния във ФБ пост-като кажа ной,значи мой. Тя иска мъж. Иска го веднага. Иска го безволев,апатичен,седящ и слушащ команди. Точно такъв са й намерили. Рапорт даден,рапорт приет. То друг не би я изтърпял.
Г-тата..ако щете вярвайте,аь си мисля,че баш там ще стане заварката. Не знам защо. Просто само там виждам емоция(негативна) и все си мисля,че тънката граница между неприязънта и любовта ще бъде преодоляна

# 671
Антония - отчаяната стара мома - дори на 20 и някои просто се раждат такива. Тя е готова на всяка цена да се метне на хорото. Завършила образование - работи продавач - това само по себе си показва какви са и критериите - учи мама да го имаш нищо, че никога няма да го работиш. Атанас момче от село - сигурно в София прескача трамвайните линии да не го хване ток. Двете SS са много посредствени. Тя типична перничанка - да не се обиждат живеещите там нямам нищо против Перник. Стилът и е ужас. Излъчването доста простовато – дават го лежерни, но сами не си вярват. Гергана – кой я определи нея като супер интелигентна – да работиш продавач и да израстнеш до млад меринджеи – това ми звучи като дистрибутор на дъвки орбит с кола рено служебно – носиш кашоните с дъвки, но си регионален еди какво си.

Joy Joy Joy Joy
Това с меринджея ме довърши!  Joy

# 672
# 673
Нормално е С-тата да изглеждат най-естествени. Защо не пратиха Г-тата в Малта, може би щяха да разчупят малко ледовете, да се забавляват повече. Според мен при С-тата конфликтите тепърва предстоят, Стефан е веселяк, но Светлана ми изглежда кривотия и не толкова готина, колкото се опитва да се представи.

# 674
  • София
Защо според теб в дестинацията е проблемът?

Общи условия

Активация на акаунт