Женени от пръв поглед - 3

• 50 369
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Привет момичета!   bouquet
Чета темата от самото начало и след вчерашния епизод реших да споделя и аз какво ми прави впечатление.
Никой от трите двойки не ми изглежда влюбен.
Струва ми се, че Атанас и Антония въобще не търсят любовта, а още по-малко са се записали с тази идея в това предаване. За мен това е бил техният шанс да сключат брак по един относително лесен начин, дори и рисков.  И двамата показаха и казаха, че са си "отдъхнали" след сключване на брака. Сякаш това е било недостижима цел през последните им години и ето, че най-накрая е постигната. Атанас само повтаря, че ще направи "всичко по силите си, за да я направи щастлива" и подобни изказвания в този стил. Самият той казва, че е "готов да се промени". Вярно е, че не блести с обноски и няма речник (на моменти въобще не мога да разбера какво казва), държание и т.н., но Антония също не е особено "ошлайфана". Има дразнещ назидателен тон- стил даскалка, на която не може да се противоречи и виждания за това какво Атанас трябва и не трябва да прави и говори. Добре, че той е Теле, та нервите му са здрави и издръжливи. Интересно е, че тя се вижда като много по-интелигентна и "разбираща" нещата в живота от него, което обаче рязко противоречи с изразите, който самата тя употребява в старанието си да го превъзпита като например: "Аллоу.."
С две думи Антония- вече има мъж т.е. едната цел е постигната, сега е ред на другата- да го командва. Атанас може би е добряк, на мен ми се струва, че е доста наивен (което е странно, предвид това как се бил борил с тежкия живот). От друга страна Телците са такива- мълчаливи. Може би тя форсира доста нещата. Той поне е настроен позитивно и е доооста търпелив към нея. Но ми се струва, че това ще се промени.

Георги и Гергана също въобще не са влюбени. Кофти монтажи на предаването и много манипулативен подход на режисьорското виждане. Георги е типичен представител на зодия Овен с всичките му плюсове и минуси. Не зная колко е интелигентен, струва ми се абсолютно средностатистически човек. Има си своите разбирания, изграден начин на живот, който му е удобен, но не мисля, че е темерут. Според мен не става ясно от монтажите какво иска да каже, с това, което казва. Направи ми впечатление, че е доста чувствителен и несигурен в себе си. Фактът, че казва цитирам по памет "не искам да съм водещата страна, да водя аз парада" или нещо подобно, говори, че е по-скоро плах в отношенията си с жени. Но аз съм на мнение, че няма Овен, който да не иска да води! Тук си мисля, че той си задава въпроса дали въобще си струва да се занимава и задълбочава в тези взаимоотношения. Не мисля, че е прехласнат по външността на Гергана, просто се старае да покаже уважение към старанието й да изглежда добре. Има интересно чувство за хумор. При него проблема е, че е пристрастен към работата си и ежедневието си, защото там е себе си и в това, което прави е най-добър. Извън тази сфера е несигурен, плах и сякаш това го изнервя и губи себе си в старанието си да се "държи адекватно". Но това е поправимо.
Гергана е момиче с амбиция да е повече от това, което е. В това няма нищо лошо. В нея обаче има много от персонажа на Мадам Бовари. Същевременно на фона на Георги изглежда недорасла. Интересна доза самочувствие показа- явно в нейната среда е свикнала да е център на вниманието. Честно казано не разбирам, защо тя се е записала за участие в този формат. След един провален брак, да хукваш да сключваш втори, защото си била 6 месеца сама и да очакваш да е сполучлив ми се струва инфантилно.

Относно Стефан и Светла те са "най-леки" като двойка. Държат се нормално, естествено дори. Струва ми се, че най-трезво гледат на този формат. Нещо повече според мен и двамата са се записали заради идеята. Не са влагали очаквания, не влагат очаквания. Любезни и внимателни са един към друг, единствените, които имат комуникация и явно "са на един акъл"

За мен режисираните моменти са:
Катеренето на Атанас и влизането в морето, поднасянето на сутрешната закуска, импровизираният пикник на Антония, гледането на ръка и леко изкуствения ентусиазъм на Гергана в тази сцена.
Интересно, че при СС не си личат толкова режисьорските моменти, може би защото са естествени като цяло.
Извинявам се за дългия пост. Blush

# 646
  • Тра-ла-ла
Е сигурно защото не е разрешено да има посещения! Ама това пак ми се вижда хрумка на режисьорите - аз съм живяла на общежитие и още преди 20 години си ми идваше гаджето на гости през вратата, а не през прозореца Mr. Green, не вярвам сега пък чак толкова да са затегнали положението! Joy
Затегнати са режимите в повечето общецития. Камери, чип карти и т.н. А относно посещенията не знам как е, зависи конкретно от портиерите Mr. Green Но преди 10г. имаше нещо такова, че ако гаджето спи при теб - трябва да плаща такса/ден, която май се равняваше на таксата за свободен наем. Но тогава не се спазваше особено.

Аз до някъде го разбирам Наско защо се държи като дете. Сметнато на бързо е изгубил баща си когато е бил около 4 годишен. Явно му се е наложило бързо да порастне, да се грижи за себе си и семейството си и не си е изживял пълноценно детството и тийнейджърството. Цял живот се е борил (поне така ни го казват) и все някога се уморява, иска да избяга от реалността и да бъде безгрижно дете Grinning

# 647
  • Тук... някъде

Георги и Гергана също въобще не са влюбени.  Честно казано не разбирам, защо тя се е записала за участие в този формат. След един провален брак, да хукваш да сключваш втори, защото си била 6 месеца сама и да очакваш да е сполучлив ми се струва инфантилно.

Във визитката й казаха,че 3 години е нямала връзка.
Иначе съм съгласна с теб.

Добре, че Наско не живее на петия етаж... Да я видя тогава Антония Хаджийска(хаха)  от къде ще влезе. Жал ми е за Наско. Да, ще поразпитам приятелката ми в удобен момент за него и ако са близки, ще я помоля да му предаде, че е по-здравословно да бяга от тази... с 300!
Ох, и с 300 ми се струва бавно да успее да избяга от тази некултивирана буца- бедната интелигенция с високите претенции  ooooh!

# 648
  • Тра-ла-ла
Много ли е лошо да си интелигентен, но беден? newsm78 Или щом си беден е редно да си и прост?!  Laughing

# 649
Какво и е интелигентното на Антония?

# 650
  • Тук... някъде
Акцентът е на претенциите  Laughing

# 651
  • София
KOKONDRELLA мерси за уточнението.

Да претенциите на Антония дразнят, поне Атанас не чух да има претенции към нея, а дълбоко се съмнявам да му се струва чак толкова съвършена   Wink

# 652
Имам чувството, че повечето от вас се идентифицираха с Антония и затова толкова я ненавиждат Simple Smile Умната романтичка с обикновена визия, която се старае да приеме неприятната действителност. А именно, че я свързаха с малоумник Simple Smile

# 653
 Joy Опазил ме Господ да съм такава тетка като Антония! Ще ти се всички да сме такива лейки Mr. Green
Умна е последното нещо, което ще кажа за нея! Това, че е зубър, не я прави умна. Романтичка? Миии... добре. Grinning
Обикновена визия? Не, визията и е необикновена! Необикновено несъразмерна и смешна. Свързаха я? Насила? Тя беше петимна да вдигне крака още на сватбада, айде моля ти се, такава разгонена девственица е пълен смЕх.

# 654
  • София
Имам чувството, че повечето от вас се идентифицираха с Антония и затова толкова я ненавиждат Simple Smile Умната романтичка с обикновена визия, която се старае да приеме неприятната действителност. А именно, че я свързаха с малоумник Simple Smile
Това, че е с висше ли я прави умна? И защо се "старае да приема" като е толкова умна?

# 655
  • София
Да и аз не видях нищо романтично. Нахвърли му се насред Ла Рамбла като разгонен бизон за едната роза...

# 656
Джулая и Бижу,след изказванията за Нареченски бани и Бачковския манастир вече сте ми любимите съфорумки   bouquet. Още се смея с глас като се сетя hahaha

# 657
 Joy Това пък откъде дойде ? Нищо общо нямам с нея,просто намирам поведението и за ужасно грубо и обидно.Отвращават ме жени,които имат такова отношение към мъжете си.Особено в нейния случай и при нейния външен вид не знам какво очаква. Crossing Arms

# 658
  • София
И още нещо като и толкова умна да си беше съобразила облеклото с неговото- бил сложил анцуг- голям праз. А тя стърчи с една глава над него с ботуши на ток...

# 659
На Антония, Гери и Светлана с каква специалност им е висшето образование?

Общи условия

Активация на акаунт