Женени от пръв поглед - 3

• 50 319
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Според мен ФБ профилът на Гергана е фалшив.
На Антония и Атанас не излизат.....реални лица ли са,с истинските си имена???
Открили ли сте истинските им профили във ФБ изобщо?

https://www.facebook.com/antonia.xadjiiska.5?pnref=friends.search

Ето я Антония. Това е истински профил - имаме дори общи приятели с нея.

Този ФБ е от вчера, имаше друг с името Антония Първанова и имаше доста стари нейни снимки, но вчера беше изтрит. Peace

# 631
Аз съм твърде скептична и за трите двойки.
Дори С-тата, които за сега изглеждат най-"хармонични", при сблъсъка с реалността и битовизмите, ще имат доста сътресения.

Г-тата ги отписвам тотално. Георги се е хванал отчаяно за Гергана, за да не претърпи поредния провал в личния си живот, но ми се струва, че в един момент ще се опомни. Гергана, както казах и по-рано, не е готова за брак. Мисля, че тя робува на стеротипи и "възрастта 30" е един от тях. Затова е и участието й в това шоу.

А-тата - и двамата отчаяно търсят "любоФ", особено Наско. Не мисля, че е толкова влюбен, колкото опиянен от цялата тази дандания. Може би дълго време не е бил с жена и сега малко секс, малко разходки с "любимата" из Барселона и Камп Ноу го карат да си мисли, че е срещнал любовта. Тонката си е селска пръчка и по визия, и по манталитет. Вече взе да гради планове и за църковен брак, при все че не са живели заедно повече от 4-5 дни. Това също показва колко е решена на всяка цена да има мъж и да бъде омъжена. Няма значение за кого!

# 632
A Антония защо реши да влезне през прозореца в студентското общежитие  newsm78, а се сърдеше на Насето, че се качил на дърво, пък и тя същите простотии ги прави...

Е сигурно защото не е разрешено да има посещения! Ама това пак ми се вижда хрумка на режисьорите - аз съм живяла на общежитие и още преди 20 години си ми идваше гаджето на гости през вратата, а не през прозореца Mr. Green, не вярвам сега пък чак толкова да са затегнали положението! Joy

# 633
Добре, че Наско не живее на петия етаж... Да я видя тогава Антония Хаджийска(хаха)  от къде ще влезе. Жал ми е за Наско. Да, ще поразпитам приятелката ми в удобен момент за него и ако са близки, ще я помоля да му предаде, че е по-здравословно да бяга от тази... с 300!

# 634
Като цяло предаването е доста режисирано. Антония - отчаяната стара мома - дори на 20 и някои просто се раждат такива. Тя е готова на всяка цена да се метне на хорото. Завършила образование - работи продавач - това само по себе си показва какви са и критериите - учи мама да го имаш нищо, че никога няма да го работиш. Атанас момче от село - сигурно в София прескача трамвайните линии да не го хване ток. Двете SS са много посредствени. Тя типична перничанка - да не се обиждат живеещите там нямам нищо против Перник. Стилът и е ужас. Излъчването доста простовато – дават го лежерни, но сами не си вярват. Гергана – кой я определи нея като супер интелигентна – да работиш продавач и да израстнеш до млад меринджеи – това ми звучи като дистрибутор на дъвки орбит с кола рено служебно – носиш кашоните с дъвки, но си регионален еди какво си. Георги – симпатичен – пази се, което е нормално . Подбора на партньорка за него крайно неподходящ. Той го дава стойка. Ако беше толкова успял, толкова зает, толкова ангажиран нямаше да си губи времето да се снима в режисирани шоута. Всичко като цяло е игра с ‘’актьори’’ жадни за бърза слава. После както винаги ставе в БГ ще станат водещи figure на софийския high life.

# 635
Ох, тази Антония. Дано Атанас не се подлъже и да остане с нея, че големи ядове ще бере. Познава го от 2 дена и вече има сериозни забележки към него, иска да го променя, непрекъснато мърмори. Ами ако той почне да се държи с нея така, дали ще е ок...
Как го награби, когато криеше розата, имах чувството, че ще го събори, като мечка скочи върху него Mr. Green
И да, съгласна съм, че Антония се държи като тетка. Ако не излъже сега Наско, сигурно стара мома ще си остане.
И с тая паразитна думичка "Уникално", седя и гледам и се чудя, наистина ли е уникално  Rolling Eyes

Георги ми харесва на мен. Правилно си го каза, ако не е взискателен, досега да се е оженил. Аз също не бих погледнала сериозно и бих се изнервила, ако половинката ме заведе на врачка или да ми хвърлят пасианси, за тълкуване на бъдещето ни.

Едно време (преди около 15-тина години) в общежитията ако си семеен, носиш си документите и ти дават самостоятелна гарсониера и си живееш със половинката. Имах доста колеги, които към 3, 4 курс бяха вече семейни, та Наско не е искал да я представи Тонито на портиера според мен.

# 636

Да и аз това си помислих. Дори тук има момичета, които му симпатизират.
Според мен още от брака им той прекалено много мисли и търси ПРОБЛЕМА.

И аз мисля така. Георги е сложна личност. Не може да се отпусне и да се наслаждава на престоя в Рим, а постоянно философства. Не ми е ясно също как за 3-4 дни опозна Гергана дотолкова, че да твърди, че тя няма добра душа. Много категорично изказване. Пак казвам, този човек има проблем с претенциите и с нуждата да контролира и с него трябва да работи психолог.

# 637
Георги –............................. Той го дава стойка. Ако беше толкова успял, толкова зает, толкова ангажиран нямаше да си губи времето да се снима в режисирани шоута.

Той си го каза - нали Гергана го пита: - "чудя ти се ти изглеждаш толкова социален, контактен, как така не можеш да срещнеш подходяща жена!?", а той отговори: "всичко това е образ, който съм си изградил за заблуда на хората" - нещо такова!?

Гергана не знам до колко робува на стереотипи - според мен, нея още не я е страх от това да остане сама - само иска да си качи нивото - сега ще стане популярна като Лилиту, Зизуто и т.н. - това цели тя. По скоро Георги преследва стереотип - много държи да е успял - кариера, пари, работа - то всичко му е демонстрация на стандарт и положение - сега е решил, че и във връзките си трябва да е също толкова успееш и му трябва първа дама един вид, ама Герито не му се вижда много подходяща.

# 638
Според мен проблемите между Г и Г идват от разговори между тях, които не са снимани. Едно от нещата е, че след като са се разбрали да ходят някъде тя е седяла и се е моткала с кафето в ръка докато той я е чакал. Друго за което Георги спомена е, че тя не се съобразява с никого, че за нея никой освен близкото й обкръжение не е важен, затова смята, че не е добра душа. Поне така разбрах аз  Confused В тази серия ми стана много симпатичен той, може би защото много прилича на мен по характер, не по интелект. Проблемът му според мен е в разминаването между визия и душевност. Отстрани погледнат е самоуверен, успял млад мъж, но всъщност е едно ранимо момче, неуверено в себе си и това с годините се натрупва и трудно се променя, става по-лесно да живееш сам, избираш много , бързо се отказваш. А Гери не е готова на компромиси, ако иска може да го спечели, но той сам каза, че тя се е разсърдила за нещо и не иска да говори с него. Няма как да преодолеят различията си ако не говорят, ако не обсъждат кой докъде би бил готов на промени и с кое поведение на другия би могъл да се примири. За съжаление след последното видяно в промото - От днес ще бъда лицемер, ми се струва, че нещата отиват на зле. Жалко само за Георги, защото може този провал да му донесе още повече разочарование и страх от нова връзка. ЗА Гери не мисля, че ще  е такъв проблем.

# 639
A Антония защо реши да влезне през прозореца в студентското общежитие  newsm78, а се сърдеше на Насето, че се качил на дърво, пък и тя същите простотии ги прави...

Е сигурно защото не е разрешено да има посещения! Ама това пак ми се вижда хрумка на режисьорите - аз съм живяла на общежитие и още преди 20 години си ми идваше гаджето на гости през вратата, а не през прозореца Mr. Green, не вярвам сега пък чак толкова да са затегнали положението! Joy
Интересно ми е тогава хората с камерите дали и те са се катерили, като Тонка?  Mr. Green

# 640
Аз този момент съм го изпуснала за общежитието. Във вчерашния епизод ли са го давали или анонс за другия епизод? Ще потърся да се информирам  Simple Smile

# 641
Много ме дразни Антония. Sick Атанас си е смотан,вижда се,че няма опит,но много се старае,а и е супер добродушен.Нещо не виждам от къде и идват претенциите,ужасно досадна ми е ,направо ми е жал за момчето.
Стефан и Светлана го раздават най-нормално,забавляват си се на медения месец.
 Георги и Гергана не ги виждам,ще се опитат още малко до края на шоуто,но не вярвам да се получи.За какво беше драмата между тях?Как пък нямала добра душа,какви са тези силни думи след 3-4 дни ? ooooh!

# 642
И обидни или пак ще се намери някой да каже, че просто е директен?

# 643
  • sofia
Като цяло предаването е доста режисирано. Антония - отчаяната стара мома - дори на 20 и някои просто се раждат такива. Тя е готова на всяка цена да се метне на хорото. Завършила образование - работи продавач - това само по себе си показва какви са и критериите - учи мама да го имаш нищо, че никога няма да го работиш. Атанас момче от село - сигурно в София прескача трамвайните линии да не го хване ток. Двете SS са много посредствени. Тя типична перничанка - да не се обиждат живеещите там нямам нищо против Перник. Стилът и е ужас. Излъчването доста простовато – дават го лежерни, но сами не си вярват. Гергана – кой я определи нея като супер интелигентна – да работиш продавач и да израстнеш до млад меринджеи – това ми звучи като дистрибутор на дъвки орбит с кола рено служебно – носиш кашоните с дъвки, но си регионален еди какво си. Георги – симпатичен – пази се, което е нормално . Подбора на партньорка за него крайно неподходящ. Той го дава стойка. Ако беше толкова успял, толкова зает, толкова ангажиран нямаше да си губи времето да се снима в режисирани шоута. Всичко като цяло е игра с ‘’актьори’’ жадни за бърза слава. После както винаги ставе в БГ ще станат водещи figure на софийския high life.
Много добре казано!

# 644
Между другото точно такъв тип хора като нея ме дразнят. Пред човека се мазни, с приповдигнато настроение, някаква истерична почти усмивка и кикот и след това злобни коментари... Антония точно такова поведение има.

Общи условия

Активация на акаунт