Женени от пръв поглед - 3

• 50 314
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Що ще Стефан обаче в това предаване  newsm78

Той пък има проблем със задържането си в една връзка, бързо му доскучава.
Ако сте забелязали, любимият му коментар е "това е екстремно". Почитател на силните емоции, но в  брака не може непрекъснато да е " екстремно".
Лесно влиза-бързо излиза.

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 09:34 от polombra

# 616
След снощния епизод, започвам все повече да симпатизирам на Георги. Харесва ми чувството му за хумор, искрен е, освен това, ако не му мълчиш насреща, много бързо може да се поведе нормален диалог. Мисля, че Гергана мълчи не защото е много сдържана, а защото просто не знае какво да каже. Това впечатление ми е породено от целия куп празни приказки, които наговори в интервютата. Мрън, мрън с нацупени устнички... много ми стана неприятна. И какво да си говори с нея Георги, като тя само мълчи? Той поне се опитва да води някакъв разговор, може да е нескопосано, но поне прави опити.
А-тата са като някакви деца. Той наистина е влюбен според мен и лесно ще се поддаде на превъзпитание.
С-тата са като приятелчета, ама като семейство не ги виждам. То изобщо Стефан не ми се вижда готов за семейство, не знам защо ми оставя такова впечатление. Според мен те двамата си изкарват най-добре времето заедно.

# 617
Планирането всъщност означава да се допиташ до желанията на другите. Ако планираш, значи се съобразяваш дали другия е съгласен с моментното ти желание, което при нея липсва.

Абе не е така - планирането си е планиране, грижата и съобразяването са друго. Какво им пречи просто да се шматкат и да се прекарват времето спонтанно без планове, пък в момента, в който на някой му хрумне нещо да пита: Искаш или не искаш и пак да се съобрази!? Аз съм човек, който обича да планира и си го съзнавам - това колкото и да хубаво, толкова не е - така винаги държиш нещата под контрол, а понякога контрола е невъзможен и човека, който обича да планира се чувства извън зоната си на комфорт. Незнам какъв пример да дам: ето аз също обичам да пътувам - предварително имам план, къде колко време ще се съм, кое колко ще струва, какъв е маршрута - в повечето случаи това работи перфектно, но понякога нещо възниква и прави плана на пух и прах: завалява дъжд, някой туристически обект е затворен непредвидено - това вече ме кара да се чувствам разочарована и ми се сдухва настроението. Така е и с Георги - той явно държи нещата от живота си под контрол, но в в отношенията си с Гергана е несигурен и това го изнервя много.

# 618
Според мен ФБ профилът на Гергана е фалшив.
На Антония и Атанас не излизат.....реални лица ли са,с истинските си имена???
Открили ли сте истинските им профили във ФБ изобщо?

https://www.facebook.com/antonia.xadjiiska.5?pnref=friends.search

Ето я Антония. Това е истински профил - имаме дори общи приятели с нея.

# 619
на въпроса с анцузите Simple Smile, Стефан снощи през цялото време се размотаваше с такъв Simple Smile, нищо не се споменава за него , Наско обра овациите за облеклото

# 620
Според мен ФБ профилът на Гергана е фалшив.
На Антония и Атанас не излизат.....реални лица ли са,с истинските си имена???
Открили ли сте истинските им профили във ФБ изобщо?

https://www.facebook.com/antonia.xadjiiska.5?pnref=friends.search

Ето я Антония. Това е истински профил - имаме дори общи приятели с нея.

да попитам каква и е връзката с Бургас, видях много нейни снимки в Бургас, но не са летни като от почивка, също беше споменала ,че с баща и смятали да си купят апартамент в Б-с, но говореше сякаш само за тях двамата , останалата част от семейството не я включи , странно ми е

# 621
  • София
А то жените не искат геройства, а приказки  Grinning

Някои жени - по-глупавките. Wink
Аз на приказки не вярвам - дела ми дай на мен!

# 622
  • Плевен
на въпроса с анцузите Simple Smile, Стефан снощи през цялото време се размотаваше с такъв Simple Smile, нищо не се споменава за него , Наско обра овациите за облеклото

А, спомена се, спомена се Naughty

# 623
  • София
И Гергана и Георги са тип темерути.
Лош избор на сватовниците е това (освен, ако не са излъгали на тестовете и интервютата, което е много вероятно) - темерути, ама с различни интереси...
На темерута му трябва слънчева половинка, да го компенсира и да изсветли живота му.

Стефан - той си търси жена да го отглежда, а той да й изневерява.
Цитат от промото "Има печка, ама не е ползвана - значи не готви..." Joy

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 10:23 от Popule

# 624
A Антония защо реши да влезне през прозореца в студентското общежитие  newsm78, а се сърдеше на Насето, че се качил на дърво, пък и тя същите простотии ги прави...
Според вас кой при кого ще отиде да живее, СС са ясни, че са в Казичане, двете ГГ мисля, че въобще не са живяли заедно, само за снимките се събират при единия и всичко е "пунта мара".

# 625
Цитат от промото "Има печка, ама не е ползвана - значи не готви..." Joy
А можеше да каже "Хем готви, хем така чисти, че сякаш е нова печката й!"  Joy

# 626
С-тата ще имат противоречия. Той не харесва апартамента й и това, че не готви,  тя не харесва къщата му и кучетата. За Гергана говорите, че се цупи, но забележете Светлана какви физиономии прави. Като говореше Стефан за под завивките тя се цупи, после ктао видя кучетата пак. Свикнала е да командва. Досега във връзките си тя е била водещата и очаква и със Стефан да е така. Не мисля, че ще се задържат като семейство, а и не е особено красива, което едва ли се харесва на Стефан.
Фаворити нямам, просто ми е интересно да гледам предаването.

# 627
Атанас при Антония, Светла при Стефан (не е предположение Simple Smile)
Георги и Гергана не знам какво са избрали, на прима виста, бих помислила, че са у Гошо. Но ако са се събирали за по няколко часа за снимки, все тая къде са били, даже на него му е по-добре да са у нея, да не му навлизат много в дома и личното пространство...

# 628
  • София
Според мен по-скоро Георги може да направи компромис и да живее при Гергана. Тя надали ще се навие.
Мисля и, че Наско ще е при Тонито, ако той има съквартиранти, тя няма къде да спи.
Милия, ще го натиснат всички роднини и ще стане "златния" зет, който ще угажда на всички.
Но и мен малко ме дразни, разбирам я Антония за някои неща, но наистина понякога става твърде груба. Аз съм ги правила същите неща и от разстоянието на времето малко ме е срам  Laughing 

# 629
..., даже на него му е по-добре да са у нея, да не му навлизат много в дома и личното пространство...
Еми да, те завършените егоцентрици не ги обичат много тия неща.

Общи условия

Активация на акаунт