Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 136

• 75 224
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
 Hug

Хайде на гласуване за най-красив турски актьор за годината Joy Wink Laughing

http://fansfav.com/en-yakisikli-turk-erkek-oyuncu-2015/?contest_id=1&photo=12

И за кадъните има класация smile3534

# 166
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Глас за Нежо! Да ме прощават двама-трима други Simple Smile аз не съм виновна...  Heart Eyes

# 167

Честит 1-ви юни, патета!

# 168
 Hug Hug Hug

Честит празник и от мен на всички малки патенца и на тези, които винаги ще се чувстват като деца! Grinning  bouquet

За съжаление лошите новини и в такъв весел ден не закъсняват Mr. Green

Газова експлозия в истанбулското метро Sad

http://gecce.com/yasam/haber/metro-insaatinda-dogalgaz-patlamasi

# 169
Патюшки, живи и здрави да са дечицата ни и техните дечица и ние ,та да им се радваме! Heart Eyes

# 170
  • ÇapulcuLand
Честит празник и от мен  smile3502

Водя и патрона да ни покаже как се правят нещата:  Mr. Green

това пък е стената от видеото:

Днес си някакси различно хубав(а),
предполагам, си пиян(а).

(стената е някъде в Бейоглу; свих снимката от фейса на патрончев)  Peace

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 01:49 от Geryka

# 171
  Hug Hug Hug

Я кой ще е новият ни посланик в Турция Heart Eyes

Скрит текст:
Надето Михайлова, пардон Неински Simple Smile

http://politics.actualno.com/Al-Velev-Nadejda-Nejnski-shte-se-iz … -news_475634.html

Тъй като много народ от форума пътува за Турция, трябва да знаете кой може да ви помогне в Анкара Laughing

# 172
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
 Понеже Лиа ми възложи задачата за срещата и понеже моето пътуване се отложи за следващия уикенд, предлагам ви:

жива бира на познатото ни място в неделя в 16 ч.

Чакам отклик.

# 173
 Hug Hug Hug

Вчера исках да ви пусна този материал, но всичко в къщи запецна Joy Joy Joy, ни нет, ни тв, че и водата спря ooooh! Mr. Green Абе знам си аз, ако лошото не е 3 в 1, няма да съм аз Joy Joy Joy

Та, ето го четмото, което частично отговаря на моите усещания, щото има и много хубави дизита/филми, не би трябвало да се нихилира цялата турска киноиндустрия no no

http://www.webcafe.bg/webcafe/onya-deto-ne-go-triyat/id_860755415_Mustakati_filmi

Светле Hug, аз съм за, дано този път се получи, ако стане, моля на лични как се казваше заведението и квартала, че от много срещи, може да объркам нещо  Mr. Green И ще взема да си висяяя на друго място hahaha

От театъра:

# 174
  • ÇapulcuLand
лия, право в десятката за мустакатите филми  hahaha то напоследък май само такива останаха  Sad
Ако бях малко по-близо до Турция, щях да премина на документалното им кино. То е чиста работа, пък макар и в него да участват разни чичковци с проскубани бради и мустаци Mr. Green

# 175
  • ÇapulcuLand
Както изглежда, ако искате да се наслаждавате на Босфора, вече наистина ще трябва да станете патка  Naughty
От днес тръгват новите фериботи (засега само 3), които колкото и модерно да изглеждат, са лишени от една уникална черта на известните корабчета - пътуването наоткрито.

Ей така изглежда новата недоумица на турския градски транспорт и неслучайно истанбулци са адски разочаровани:

# 176
Както изглежда, ако искате да се наслаждавате на Босфора, вече наистина ще трябва да станете патка  Naughty
От днес тръгват новите фериботи (засега само 3), които колкото и модерно да изглеждат, са лишени от една уникална черта на известните корабчета - пътуването наоткрито.

Ей така изглежда новата недоумица на турския градски транспорт и неслучайно истанбулци са адски разочаровани:

[/size]

Hug
Дали не са пуснати, за да се чувстват хората комфортно, като на луксозна яхта? Heart Eyes Не вярвам старите корабчета съвсем да изчезнат newsm78

Продължавам да се наслаждавам на Karadaglar /Черни планини/ Peace, няма шест-пет, събитията се нижат едно след друго, стройно, без излишни подплънки, ретроспекции и бози, не усещам как минава серията Peace Този път и бг-аудиото е на ниво.

Черната роза ми дотегна, взеха да тъпчат на едно и също място, да си бяха свършили дизито около 60 епизод, щеше да ми остане хубав спомен newsm78

И малко актуални новини: Джихадисти стигнаха до Турция
Скрит текст:
“Ислямска държава” взриви затвора в древния град Палмира, като преди това прехвърлили затворниците

Джихадисти стигнаха до Турция, след като установиха контрол над град Соран Азаз, намиращ се до граничен пункт между сирийската провинция Алепо и турската Килис, съобщи АП.

“Ислямска държава” взриви затвора в древния град Палмира, като преди това прехвърлили затворниците.

Междувременно сенаторите в САЩ не се разбраха за удължаване на т. нар. “Патриотичен акт”. Той даваше право на властите да следят и подслушват заподозрени в тероризъм.

Турция започва производство на електромобили

Скрит текст:
Турският премиер Ахмет Давутоглу съобщи, че през август Турция ще завърши прототип на първия автомобил собствено производство.

"Подготовката е приключила и тази седмица ще подпишем документите", каза той на предизборен митинг на управляващата Партия на справедливостта и развитието в провинция Къръкале, Централна Турция.

Премиерът добави, че от догодина започва производството на първата партида коли, съобщи "Хюриет дейли нюз", цитиран от БГНЕС.

Преди две години турското правителство постави за цел да се пристъпи към производство на коли с местни ресурси. Сега става дума за електромобил, но на далечни разстояния според министъра на промишлеността и технологии Фикри Йъшък. По думите му има нова технология, която позволява производството на такъв тип електромобили.

"Този сектор ще преживее своя златен век следващите 4-5 години", убеден е министър. "Ние искаме да използваме тази възможност и предприехме мащабно проучване. Идва времето да жънем плодове", каза още той.

# 177
Честит празник и от мен  smile3502

Водя и патрона да ни покаже как се правят нещата:  Mr. Green

това пък е стената от видеото:

Днес си някакси различно хубав(а),
предполагам, си пиян(а).

(стената е някъде в Бейоглу; свих снимката от фейса на патрончев)  Peace

Ай, това много симпатично изглежда, Гери, благодарско!   bouquet

По въпроса с бирата съм за  Grinning

Hug Hug Hug

# 178
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Аз съм на инжекции и на легло. Не знам дали ще се оправя до неделя Sad Иначе съм ЗА!

# 179
 Hug Hug Hug

Лакунка Hug, преди всичко оздравявай Praynig, другото...лесна работа Stop Още повече, че организаторката ни се покри Joy Joy Joy, така че отлагаме newsm78
Днес е хубав ден, петък, ако че вали Laughing

Скрит текст:

Музикалният ми поздрав е от Karadaglar, както вероятно се досещате  tantrum Peace

https://www.youtube.com/watch?v=d3Q0LAzJFW0

Общи условия

Активация на акаунт