ПЪРВИ клас - 8 тема

• 46 238
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Излезли са задачите.
Явно има и друга грешка. Laughing
Но е супер щастлив, за мен това е важно.
Може ли линк към задачите на лични? Hug  bouquet

# 181
# 182
Благодаря много!  bouquet

# 183
  • София
Идвам да ви почерпя:

Моето дете днес за първи път се яви на състезание по карате и
извоюва второ място в неговата категория  Party Party Party
Много съм щастлива и горда от него, а той два пъти повече - заслужено.
В момента спи блаженно и следобед ще ходят с татко му при баба да празнуват.

# 184
Kally May, браво на юнака!   bouquet

# 185
Честит спортен успех на детето, Kally May! Да натрупа още медали и да е все така доволен от себе си!

Нашият хубавец все така не ходи на никакви състезания, но в клас се справя все по-добре...Откакто пишат с химикал, звездичките зачестиха...Доволен е и това ни радва.
Иначе, класът му отива на зелено училище в понеделник за седмица, но той ще пропусне - хем той не иска, хем ние някяк не сме сигурни, че е готов за такова самостоятелно изживяване...Пък и след 10-ина дена му е РД-то и не ми се иска да се върне болен, както предполагам ще стане след посещенията на хотелския басейн и останалото безконтролно беснеене...Ще започваме да го учим да е по-самостоятелен, но от лятото....
Иначе, съм ви изпуснала тотално и не съм в час с нищо обсъждано, защото по време на ваканцията и ние си починахме с половинЪТ и ходихме на ергенска екскурзийка...
Сега ще наминавам по-често...
Спокоен уикенд! Heart Eyes

# 186
  • София
Кали, честито за победата.
Морена, вие постВеликденски козунаци правите,а? Simple Smile
За състезанието - какво да кажа... Ще бъде с малко точки моят син. Не за друго, а защото не си чете условията. Половината му задачи са сгрешени. Решил е 15-та, но е объркал  първата и втората. Confused
А за пътя на зайците каза, че не се е виждал пътя по квадратите.

Жасмин, твоя син е първенец досега. Може пък детето набързо да ги е решило.

# 187
Жасмин, твоя син е първенец досега. Може пък детето набързо да ги е решило.

И моят син ги е решил, 15-та сигурно му е вярна, но на някои не помнеше отговорите. Но се ядосах на организацията, извели са ги групово 1 час след началото. Аз си мислех, че е негово решение, но всъщност цялата стая е изведена в 9.30 ч., вместо в 10.
Не си е проверил задачите и сигурно някоя му е грешна. Просто ми писна вече от неразбории по тези състезания!  ooooh!

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 20:16 от Анонимен

# 188
  • Бургас
Kally May, честито на шампиона! А ти си мислеше, че ще го ступат Wink
Морена, много й е хубаво тестото на щерка ти. Мими по Великден успя да го "сбори" нашето козуначено тесто
Скрит текст:
А 14-та задача е  Tired.  Мария не е срещала подобен тип задачи.

# 189
  • Sofia
Home raider, Калка, благодаря за вниманието!
Home raider, детето изяви желание да се опита (абсолютно сама се справи, гледала ме е преди и сега също), пък и аз правя малки дози (с 500 г брашно), та да го ядем пресен, не с дни...  и така скоро пак. Като се позатопли времето не се сещаме, иначе целогодишно правя козунак.
Калка, браво и на твоята щерка! На Гушкан, да, много е добро тестото, действахме едновременно (всяка на своя стан Simple Smile ) и тя прекрасно се справи! Сега се пече, чудно изглежда!  Grinning  А тя толкова доволна, щастлива!  Heart Eyes

# 190
Много са ви сладки девойките, големи помощнички!  Heart Eyes
И моята така месеше навремето, после чистех пораженията в кухнята с часове.  Grinning

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 20:14 от Анонимен

# 191
Еее жасмин щом и на вас е непозната14та, явно е наистина рядка. Според мен е мега трудна, дори аз не задълбах да я разбера, по-натам... разбиха ме и с естественото число... и с тези невидими зайчи пътеки
Абе важното е децата дали са си ок и с желание, а за резултати има време Simple Smile

# 192
Моят явно защото е ходил на шах, се е сетил да ги разположи шахматно, обаче се оказва, че не ги е преброил накрая равен брой ли са. Но все пак, убеждавам се колко са полезни страничните занимания.

# 193
  • София
Браво на момчето, Кали Мей!

И на помощниците в кухнята.

Задачите са такива, каквито са. Не е повод за ядосване. Организацията беше добре в 20 училище.

Явно съм супер уморена и съответно тотално разсеяна.
Преди малко установих, че ми липсва пролетното яке. След много мислене, последно го носих в Плевен по трети март. Май съм го забравила в хотела. Confused

Във вторник имат екскурзия в Плевен, явно ще затвърди знанията от Панорамата.
Но сега, когато е зелено вероятно и Кайлъка ще му хареса.

Много се смях на инструктажа.
Да спазват общоприетите норми за добро поведение и да не накърняват добрия имидж на училището и туроператора. Laughing
Е, имаше и разбираеми, като да не говорят с непознати и да не взимат нищо от тях. Но като цяло са доста трудно смилаеми за възрастта им.

# 194
  • В офиса
Kalyn May, поздравления за медалиста! Още много да носи.

Къде си качвате снимките, кажете нещо без регистрация, че да ви покажа и моя козунакоправяч. Като порасне ще сваля мацките като им обяснява, че прави козунак Simple Smile

За състезанието вече не се вълнувам. Важното беше да се стегне и концентрира тогава. Пък иначе ми е пределно ясно, че с неговия характер на тази възраст чудеса не мога да очаквам. За каката повече ме е яд. Поредното състезание тази година на което е решила всичко вярно, но не е отговорила това, което я питат, а нещо друго. И това ще й струва -7 точки, а може би и медала.

Общи условия

Активация на акаунт