ПЪРВИ клас - 8 тема

• 46 241
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Тинкърбел, виж в "прикачи".

Ето и останалите стъпки и резултата от първия козунак на Гушкан. Simple Smile

# 196
Супер изглежда козунакът, браво на малката майсторка!

Тинкърбел, моята също не е решила 1 задача, ще й коства 5 точки. Но медали няма да има, на нея за КМС й дадоха само грамота за третото място, без медал. Сигурно и на ВМС ще е така.

# 197
  • В офиса
Морена, мерси! бТВ козунакът е по рецепта от твоя сайт.
Скрит текст:

А на Гушкан козуначето е уау! Има защо да е доволна от себе си.

Скрит текст:
Сетих се за един случай, когато каката беше в трети клас и прави кекс сама. Аз бях на работа и по скайп й пиша рецептата. Детето чинно изпълнява, мята го да се пече и след 40-тина мин. ми пише - Ама той не иска да се изпече. Фурната работи, а кексът и след цял час не е опечен. Накрая се разбра, че съм забравила да й продиктувам брашното. Е, насилихме се да го изядем, нали детето го е правило  Sick

# 198
  • у дома
Ааа, значи тази не е много ваканционна. Wink  Ще се надявам тогава да не е тя, пък ако е, ще взема да я сменя. Абе ще гледам да и ги видя преди всичко. Светле, благодаря за включването!
Аз понеже съм си събрала няколко ваканционни, показаната от теб също е в списъка ми.

Сега погледнах -120 стр голям формат-хич не ни беше ваканционна,особено при нас се проверяват в началото на учебната година,та направо си беше задължително попълването...

# 199
  • В светлината на слънцето
Кали, браво на детето за второто място!  bouquet
Страхотни козунаци и козунакомайсторчета видях. Hug Браво на децата за ентусиазма и желанието. Peace

# 200
За най-нетърпеливите математици от София.

http://problem.iztok-smb.com/test/form.php

# 201
  • В офиса
Мерси, Дидева!
Колко е максимума в 1-ви клас? Младежът е с 48т. Не е безкрайно зле сравнено с първите резултати, които са излезли до сега в страната. Ще хване грамота сякаш.

# 202
  • у дома
Мерси, Дидева!
Колко е максимума в 1-ви клас? Младежът е с 48т. Не е безкрайно зле сравнено с първите резултати, които са излезли до сега в страната. Ще хване грамота сякаш.

Максимумът е 60т.-поздравления и на вас и на детенцето на Жасмин,което е с 55т Hug и всъщност поздравления за всички малки математичета имащи желание да се състезават  Hug
И да не съм чула или видяла Жасмин да се оплаква от детето  Heart Eyes

# 203
  • В офиса
Браво на Оги! Няма да се учудя ако няма по-висок резултат.
И аз съм доволна - 9-точковите са му верни. И само 2 грешки.

# 204
Моят е с 55 точки, но спокойно е могъл да има 60 - на последната задача шахматно разположените фигурки не са били равен брой. Но поне е разбрал задачата.

Браво! Значи разбира трудните задачи!

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 09:27 от Анонимен

# 205
  • София
Изпуснах ви, момичета!

Запис и аз в темата.

За да не е напълно празно, да се похваля, че най-после ще имаме родителска среща във вторник. Нямам търпение   bouquet

Вчера пък играха футболен мач с едно друго училище. Вяка събота щяло да има вече. Нашите биха с 5:0  Joy

Поздрави на всички!

# 206
Браво на всички дечица с поредното добро представяне на ВМС. Погледнах задачи, определено за моята ще са трудни.

Морена, страхотен козунак е спретнала Гушкан. Браво и на другите деца имащи желание за месене. Моята няма никакъв интерес.

След удължена ваканция, заради варицелата, утре отново е на училище. Вчера и днес наваксахме с материала.

# 207
  • Sofia
Благодаря ви за вниманието и хубавите думи, момичета!  Hug
Тинкърбел, радвам се, че сте ми гостували в блога и сте изпробвали козунака, надявам се, че ви е харесал. Разсмя ме с вашите кулинарни приключения и браво на твоя младеж!
    Аз съм много горда с това кулинарно постижение на детето, козунакът не е лесен по принцип, да не говорим пък за деца. А тя без тренировки (разбира се много пъти е гледала), ей така от раз се справи прекрасно, без забележки. От малка си има афинитет към кулинарията. Simple Smile
Така се е запалила сега да готви... имам две детски кулинарни книжки, май е време да ѝ подаря нещо, например тази:

Скрит текст:

За по натам ще остане тази:

Поздравления за всички деца - математици и спортисти!  Grinning

# 208
  • В офиса
Моят е с 55 точки, но спокойно е могъл да има 60 - на последната задача шахматно разположените фигурки не са били равен брой. Но поне е разбрал задачата.

Браво! Значи разбира трудните задачи!

Абе, всъщност аз съм се побъркала. Нямам идея какво е сбъркал. Точкуването било различно. Така че разсъжденията ми за -5 и -7 точки не важат. Но пък решихме последните 6-7 зад. вкъщи и са му верни, а вече какво е заградил, само проверяващите знаят. Та се чудя дали да не се разходя, да видя какви са му грешките. Ти имаш ли официално инфо, че за неравен брой фигури вземат 5т. Вижда ми се много. И моят не ги е броил дали са равни.

# 209
Ами така предполагам, всички други задачи са му верни, според това, което казва. Ще отида и аз да видя защо така е оценен.

Общи условия

Активация на акаунт