ПЪРВИ клас - 8 тема

• 46 236
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Как беше състезанието? Simple Smile Моят изскочил още в 9,30 ч., само 1 час е стоял, вместо 90 минути, за да бърза да отива на гости на съученик. Ще видим какви ги е натворил за толкова малко време! Уж били много лесни, само на първата задача се е учудил, но я решил. Момчешка им работа, бързат да ритат, а математиката последна грижа. Simple Smile
Пиша през телефона, съжалявам за телеграфния стил.

# 166
  • В офиса
Стефан каза, че предпоследната задача му се е видяла по-трудна, но я е решил. Иначе лесни. Интересно, че за първата не коментира нищо, а него първите го мъчат повече Simple Smile Той е заплес, де, плюс-минус няколко грешки са нищо за него Simple Smile

# 167
  • София
Ми моичкият е доволен.
Една задача не е решил, според него. Може и да са повече. Каза, че имал повече зор с някоя от първите задачи, но после разбрал, какво го питали. И беше доволен, че е решил логическа задача с цветни яйца. Трябвало само да се сети, че никой не иска зеленото яйце.
Някой има ли идея, кога ще може да се видят задачите, че сега ми дава зор да ги търся в интернет.

# 168
Моят днес отиде с нежелание, не се беше наспал. Не знам какъв е този ненормален час за състезание - 8.30 в събота за 1 клас? Какво пречеше да са в 10? А големите да са от 12?
Не знам какви са задачите, защото отидох да карам каката на състезание в Младост, а малкия го взеха родителите на съученика му и сега им е на гости.
Те юнаците затова толкова са бързали да претупат задачите. Simple Smile
А на отделна бланка ли са попълвали отговорите?

# 169
  • София
Според детето, се попълвали директно на листа със задачите. Предпоследната нямало а,б,в ... поради което не я решавал и това е задачата, която не е решил. Laughing
Или както е казал класикът, гледам задачата пет минути, ако не се реши сама, значи няма решение.

# 170
Хахаха, това за класика не го бях чувала, но е велико!
Моят за класик не става, той поглежда, смята наум, пише бързо, а вярно ли е, не е ли, му е последна грижа!
Но как така задача без посочени избираеми отговори, да не би да е грешка при отпечатването?

# 171
  • София
Вероятно е трябвало да я решат, като я опишат. Но това му мина през акъла, чак като го потитах имало ли е място за решение. Wink
Бях му казала, че отговорите са а,б,в,г. И ако г - друг отговор, трябва да напише кой е отговора, за да го признаят за верен. Каза, че не е имало г - друг отговор.
Някъде по форумите е писано, че тази година ще има и задача без избор. Но тази седмица бях луднала от работа и не съм го прочела предварително, а чак сега.

# 172
  • Бургас
И Мария не е решила 14 задача. Била с фигури, но така и не разбрах точно каква. Мими каза, че не я е разбрала. Нямало е отговор, който да изберат.
Часа на състезанието е много ранен и според мен Crossing Arms

# 173
А не трябва ли да са 15 задачите? Много странно каква е тази описателна задача, има ли такова нещо по регламент?

# 174
  • Бургас
Да, 15 задачи са били.

# 175
  • В офиса
Някакви фигури да се впишат в квадрат? Нещо такова. Младежът е навън да играе с приятелче и това смотолеви, когато се качи до вкъщи да вземе пушката. И ме погледна толкова странно - Тая пък за какво ме пита. Та може да не е за описание, а само за начертаване.
Аз регламента не съм го гледала. Даже до снощи си мислех, че е 2 часа. Чак когато се замислих как големите ще започнат в 10:30, ми светна, че може да не е и проверих. За друг отговор не помня дали му казах да пише колко е.

# 176
  • София
Излезли са задачите.
Явно има и друга грешка. Laughing
Но е супер щастлив, за мен това е важно.

# 177
Моят е от най-добрите (уж) в класа, но започна да пише ужасно грозно и разкривено, но поне е без правописни грешки. Вчера му се карам, че само гледа как да се скатае от някое домашно, че трябва и диктовка да правим, а той ми заявява: "Гоподинът по футбол каза, че училището не е важно, важно е да вкарваме голове"  #Crazy Днес е на състезание по футбол, да видим как ще се представи, но от диктовката няма да се отърве  Wink

# 178
  • Sofia
Тук е толкова състезателно..., ама всеки с неговото си...  Laughing

Ние нали сме козунакоправещи днес...        

# 179
Излезли са задачите.
Явно има и друга грешка. Laughing
Но е супер щастлив, за мен това е важно.

На тези задачи моят щом не е стоял до края, а си е тръгнал половин час по-рано, представям си какъв резултат ще има... Особено 14 задача ми скри шапката, никога не е решавал такива.

Общи условия

Активация на акаунт