ПЪРВИ клас - 8 тема

• 46 216
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • sf
Аз наистина го гледах в един бар  hahaha
но тренера после добави- "Ама аз помислих,че е обратното"
- Е,не , не е обратното , баща му не обича футбол  Joy

# 151
  • София
Ох, вижда му се края, нямам търпение да идва лятната ваканция  Mr. Green
Днес им дадоха екипите от футбола, неговия е вратарски, много ме кефи. А прибирайки го от училище,получих следната информация от треньора по футбол: " Виктор днес ми се оплака,че не гледал мача снощи, понеже вие сте отишла да го гледате в един бар, а той останал вкъщи с баща си"

rotfImbo[Казах ти аз, че трябва и него да вземеш, ама ти - не та не.   hahaha

# 152
  • Перник
donsita  Laughing по барове ходиш, а?

Това ми напомни една случка от миналото лято: с Калоян отиваме у едни съседи да си играе той с момченцето им. На двора са двете деца - момчето на 6 години и момичето - на 10 и таткото. Младежите се заиграват, а ние с таткото си говорим. По едно време девойката влиза в къщата и после майка и ми разказва, че я попитала кой е навън и тя казала "Калоян и на тати приятелката"  Laughing

Нашата госпожа май е намерила пътя към дисциплината - Калоян обяснява, че вече почти никой не говори в час и госпожата ги пуска навън.

# 153
  • София

А някой може ли да ми каже утре в колко часа започчва (125то) състезанието - записала съм стаята, но не и часа...  Blush Благодаря!

# 154
  • Sofia
Тъй... при нас се събират пари за ваканционна книга, но коя точно, не съм разбрала. Писали са съобщение децата и там не е споменато заглавието. 8лв е цената, та е една от двете предполагам - тази или тази.  Thinking Аз сякаш предпочитам първата, но не съм ги разглеждала реално.
Свидетелствата ще се раздават в Историческия музей.

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 20:11 от Morena

# 155
  • В светлината на слънцето
На каката досега винаги вземат книги за ваканцията от ето тази поредица. http://www.book.store.bg/p98692/goliamata-vakancia-s-umnite-dreb … a-toromanova.html
Определено е добре направена, препоръчвам я. Peace Предполагам, че и ще е същата и при първокласника. Thinking
Иначе днес класът на каката го удари носталгично - правиха им снимки за албум, нали завършват 4 клас. И понеже от класа е сигурно, че поне 3-4, ако не и повече деца ще бъдат приети в СМГ (с много висок рейтинг са), та нещо ги избива на тъга от бъдещата раздяла. Tired
И да пожелая успех на утрешните състезатели. Hug

# 156
При нас състезанието е от 10,00 часа и този път са разделили децата - от 1 до 4-ти клас в едно училище, а другите - в друго.  Peace
Подарък за края на учебната година вече сме купили. Иначе книжките от поредицата, които е посочила lulumba са добри - ние също работим по тях.  Peace
И накрая, но не по важност: Успех на математиците утре!  Peace

# 157
  • Sofia
Редактирах се, точно показаната от Лулу е едната от двете книжки, които предполагам. Simple Smile

# 158
Моренка, не я знам другата книжка, но тази, която показах, е много сполучлива. Peace
За края на учебната година подаръкът със сигурност ще бъде книга - някак по-символично е.  Peace Дрънкулка ще получи за 1 юни. Остава само да избера книга, която евентуално ще го вдъхнови да чете. Засега с четенето по вдъхновение продължаваме да удряме на камък. Иначе чете много хубаво и гладко, пише без грешки и красиво, но да хване книга и да чете с кеф - тц. Все пак се надявам лятото да открие и това удоволствие. Thinking

# 159
  • В офиса
В много ваканционно настроение сте  Grinning Аз чак сега осъзнах, че остава само месец училище.

И от мен утре успех на състезателите. Аз взех да се чудя защо го записах. Задачи не е решавал, сега ги гледах, очаквам да ги омота. Не са трудни, но са с капанчета и като не си ги виждал, падаш в тях. Та ако се успим утре, няма да е загуба.

# 160
Моят гарантирано няма да ходи, само каката. Но и тя не е за кандидатстване за СМГ, а ей така, за единия спорт. Той се справя много добре с математиката. За разлика от българския, там пише с кеф. Дори вечер сам си измисля задачи в един тефтер и си ги решава, после идва за проверка и оценка разбира се. Wink Та предполагам, че ще му е интересно да отиде на състезание. Но догодина ще го пробвам, сега целта беше да се научи да чете и пише, че знаете какви ми бяха доскоро претесненията. Та със задачи евентуално ще се бори наесен. Grinning

# 161
  • София
Моят пък утре е на състезание по карате. Ще го поотупат, но пусти му мерак да ходи  Crazy Хич не е готов, голяма ми е ливада, ама и да се научи да губи, все е урок  hahaha

# 162
Еха, натоварен weekend се очертава за децата. Успех на всички!
Аз не го записах за състезанието. Не ни остана време за задачи. Ще трябва да го запиша на школа догодина, че да се занимава по системно и редовно. На мен много не може да се разчита за постоянна помощ.
Ние днес ще сме сред природата. Гледаме да не изтърваме слънчев лъч.

# 163
  • у дома
Тъй... при нас се събират пари за ваканционна книга, но коя точно, не съм разбрала. Писали са съобщение децата и там не е споменато заглавието. 8лв е цената, та е една от двете предполагам - тази или тази.  Thinking Аз сякаш предпочитам първата, но не съм ги разглеждала реално.
Свидетелствата ще се раздават в Историческия музей.

Нашите пък работиха по тази миналото лято    - аз съм доволна,не е обемна,упражненията вътре са под формата на ребуси,лабиринти и разни подобни и на детето му беше много приятно да я попълва  Peace
Баткото ни е попълвал първата ,показана от Морена,но тя е с доста писане и упражнения и накрая с мъка я завършихме...

# 164
  • Sofia
Ааа, значи тази не е много ваканционна. Wink  Ще се надявам тогава да не е тя, пък ако е, ще взема да я сменя. Абе ще гледам да и ги видя преди всичко. Светле, благодаря за включването!
Аз понеже съм си събрала няколко ваканционни, показаната от теб също е в списъка ми.

Общи условия

Активация на акаунт