ПЪРВИ клас - 8 тема

• 46 212
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Днес мъжът ми го записа за ПМС във 2-ро. Били му казали всички малки в стая 206. Е абсурд е да са в една стая/зала, колкото и да е голяма. Някой, който е записвал там да знае как ще изнасят разпределението по стаи?

Стаята я пише на квитанцията.  Peace
И моят е във 2-ро, но е в 103 стая.
Наистина абсурдно ми се струва всички първокласници да са в 206 стая, на КМС всеки първокласник седеше на чин с по-голямо дете.

# 136
  • София
То не е ли от 4ти клас?...  Thinking Или аз нещо не се ориентирам добре?...

# 137
  • В офиса

Великденско, разбира се, т.е. В, не П.
Мерси, Жас, ще погледна квитанцията. Аз даже и каката записах, ще й е първото Великденско от години, ама нещо й се ядосах и я изюрках.

# 138
То всъщност е ВМС, а не ПМС. Simple Smile

# 139
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...как успява да организира всичко - екскурзия, тържество, изложба (нещата, които са правили по програма "Успех").   bouquet
...

при нас е лесно: "Успех" - няма, училищен плод - няма, екскурзии или поне посещение в местния музей - не се предвижда ...

Tired

# 140
  • София
при нас е лесно: "Успех" - няма...
Опасявам се, че и при нас няма да има - никой нищо не каза на родителската среща, сигурно сме изпуснали срока. Какво ще ги правим децата 4 месеца, нямам идея  Tired

# 141
  • Бургас
При нас още на първата родителска среща след началото на учебната година класната каза, че по "Успех" няма да работят. Не запомних причината. В другия клас имат занимания по тази програма.

# 142
  • София
При нас за разлика от градината където нищо не им организираха сега имахме 3еднодневни екскурзии, 2 разходки на Витоша , 4 театъра и последно ги водиха в НИМ където са правили кукли от вълна.Децата много доволни- родителитите с олекнали финанси 😊. Иначе и на нас ни беше кофти първият ден на училище и на обяд от играта навън на хладното време и вятър  за съжаление от днес пак сополи и болки в ушите.Тази година за 5 път сме с този проблем.Вече незнам с какво да се лекуваме...

# 143
  • София
Ваканцията свърши, училището почна. Но за кратко при нас .....
В петък учителите са на изнесено обучение извън училището и по този повод часовете са от 8 до 9,20. Моята си остава у дома с баща й - няма смисъл да става, да ходи и след час и малко да я прибираме. Другата седмица ще е в съседен клас, тъй като част от нейния отива на лагер. От сега има драма, но нека види какви са и другите учители, да поучи в друга среда.
Има някакви вълнение сред родителите при нас, какви подаръците да се взимат за децата в края на учебната година, но да не бъдат книги и да не са много скъпи, но и да ги изненадаме .....  newsm78. Някой с идеи?
Иначе дежурната почерпка с торта и сок ще я има.
От последната родителска среща не разбрах дали ще има още една еднодневна екскурзия  Thinking. Помня нещо, че трябваше да има два лагера и две екскурзии, ама като гледам дали ще им остане време ....

# 144
  • София

Великденско, разбира се, т.е. В, не П.
Мерси, Жас, ще погледна квитанцията. Аз даже и каката записах, ще й е първото Великденско от години, ама нещо й се ядосах и я изюрках.

Уф. Помислих, че пак съм пропуснала нещо да разбера... че нямаше да е за първи път!...  Rolling Eyes

# 145
  • София
Аз пък дори не знам какъв е рози Успех. ?..

# 146
  • Sofia
Сани, да оздравява твоята щерка!

Моята пък от доста време вече е добре и все по-добре става. Затихва активността на третата сливица и всичко е ОК.  Така се надявам да закърнее вече и следващата зима да не се сещаме за нея... И без да е боледувала особенно, пак е много дразнещо.

Нонич
, аз не бих пратила Гушкан в съседен клас, докато нейният е на лагер. То не е само друг учител ами и с други деца ще трябва да свиква, за няколко дни. Пък в това време онези на лагера няма да учат, ами кефа ще си карат.  Simple Smile
Та тъй - аз така.  Grinning
Идея за подарък... не ми хрумва нищо на първо мислене. Такова... и да не  е много скъпо, ама да  е нещо... ми по-добре без такова.  Mr. Green   Предпочитам да е само книжка от у-ще, пък подарък ще си получи в къщи, освен книжки разбира се. "Писмата на един дакел" и "Патиланско царство" са две от тях.
При нас още не съм чула такива приказки... ама то и няма кога де... сутрин като стигнем и класната говори с един-двама родители и само си кимнем. Аз нямам какво да ѝ казвам, тя явно също и като гоня автобуса за връщане и...

Щерката хареса много "Хора и разбойници от кардамоновия град", от както я е прочела все коментира нещо. Сега дочита тази:

Скрит текст:

а аз ѝ чета вечер

понеже свършихме приказките на Андерсен.  Simple Smile

# 147
  • Sofia
Ще "садим" боб и леща в памук и буркан - домашно по роден край. Това упражнение ми е за 4ти път.  Laughing
Хайде, петък се задава.  smile3508
Едва чакаме уикенда, ще правим с Гушкан козунак, тя паралелно с мен свое, мъничко козуначе.  Grinning

# 148
  • sf
Ох, вижда му се края, нямам търпение да идва лятната ваканция  Mr. Green
Днес им дадоха екипите от футбола, неговия е вратарски, много ме кефи. А прибирайки го от училище,получих следната информация от треньора по футбол: " Виктор днес ми се оплака,че не гледал мача снощи, понеже вие сте отишла да го гледате в един бар, а той останал вкъщи с баща си"
Не ми се мисли какво друго разказва, без да стига до ушите ми  hahaha

Ще ходи на финалното нац.състезание на снбу, ама няма да го карам да решава от старите години.
Утре ще имат някакъв "еко-театър", дали не е пак с онзи еко-автобус, събираха по 4лв.  newsm78

Последна редакция: чт, 16 апр 2015, 20:18 от donsita

# 149
  • София-Младост
Хахаха уникален е този младеж. А ти на бар да гледаш мач... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт