ПЪРВИ клас - 8 тема

• 46 312
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Жасмин дано е само навехнат пръстът и да не е нищо сериозно.

Имат ли право на ден да правят два изходни теста?
Заради тези матури на четвъртокласниците четири дена изкараха на двора от 9,30 до към 14,00 часа и днес разбрах, че вчера са правили и по български език изходното препитване, което беше предвидено за днес.
Сутринта разговарях с госпожата за моята госпоЙца - ми разсеяна била, не зависимо от предмета, часовия пояс, времето на вън .... От разсеяността си допускала грешки. Какво да я направя, вече мазол имам от говорене, говорене.... Дано по-натам се променят нещата. 

# 526
Как ви се радвам, че нямате организация за подаръци в края на годината.... При нас двама-трима родители като си навият нещо на пръста и край... подаръци та подаръци - за децата, за госпожите.... Whistling
О, имаме, имаме... Нали затова попитах тук - как стоят нещата.   Rolling Eyes

Жасмин, дано не е нещо сериозно.  Peace

Днес е минало и изходното ниво по БЕЛ. На диктовката има една "изядена" буква и 9 упражнения без грешка. Много съм горда.   Party

# 527
  • Sofia
Нонич, както писах и по-горе, не би трябвало да са две/два в един ден.
Така знам от по-големите си деца.
За разсеяността/четене без разбиране, явно е нерядко срещано.  И брат ми за племенницата (в 3кл.) разправя същото. Успокоих ли те?  Mr. Green
И Гушкан е така - що се отнася до условията на задачите, може да чете условието n брой пъти без изобщо да схване за какво става дума. Чете, ама е нейде.... кой знае къде, но не и в задачата.   ooooh! 
Иначе книги/текстове ми ги предава.

Гушкан днес я оставих в къщи, приключихме с у-щето, ще иде май двата дни другата седмица и за свидетелството.  Нощеска я заболя ухо, сутринта другото и така... Сега се върнахме от педката, в петък пак иска да я види.

# 528
Преди няколко страниници питах за йо колко звука има, ако се сещате....
Оказа се, че според нашата госпожа наистина йо има 1 звук. Tired
При вас как е? Грамотна ли е нашата госпожа, не е първа младост...?

# 529
  • София-Младост
Преди няколко страниници питах за йо колко звука има, ако се сещате....
Оказа се, че според нашата госпожа наистина йо има 1 звук. Tired
При вас как е? Грамотна ли е нашата госпожа, не е първа младост...?
Едва ли е неграмотна, но в случая явно нещо се е объркала...това не им ли го пише в буквара или в някоя тетрадка? Нещо се е объркала с ЬО 2 букви, 1 звук явно...бих говорила с нея с доказателствен материал.

# 530
  • Sofia
Случайно попаднах на изходното ниво по МАТ, което е правила Гушкан, познах го по обясненията ѝ. Simple Smile
Може би е едно за всички. 

# 531
  • София
Морена бързо да се оправя девойката  Hug.
Днес моята се прибра с оферта за лагер на морето ooooh!. Сега ще го мислим вкъщи.

# 532
  • София
Случайно попаднах на изходното ниво по МАТ, което е правила Гушкан, познах го по обясненията ѝ. Simple Smile
Моят син не разпозна теста, каза, че бил друг.

Днес изпратили абитуриентите и е много щастлив. Каза, че утре им бил последният учебен ден, след това - само забавления.  Sunglasses

# 533
  • Перник
При нас изходното ниво по математика е днес. По английски госпожата вчера казвала кой за каква оценка е и Калоян бил за 6. И са писали. Най-после. Азбуката. Ама половината  Laughing

# 534
  • В офиса
Жасмин, как е Оги? Наистина дано да не му се провали концерта по пиано. Приятно прекарване и хубави емоции днес, ако сте на концерт.

Моят мадеж също беше в понеделник по къси панталони и къс ръкав. На връщане сестра му му дала суичъра си и сега тя е с хрема  ooooh! А той продължава да не си взема връхна дреха сутрин.  Twisted Evil

Според него днес са им изходните нива. Нямам идея дали по всичко ще имат и дали наистина ще са в един ден.

Ваканцията изобщо не сме я планирали. За сега само един лагер от училище. Вчера се хилих с него, идва си и ми обяснява: на лагера ще си взема айпада, лаптопа... (нито едно от тези неща не е негово) Аз го кротнах, че не може, а той: Ама на едикойси вече са му разрешили. След това гледам във Фейсбук майката на друго момче от у-ще качила снимка, синът й правил списък за лагера - айфон, ексбокс, майнкрафт  Laughing Голям смях ме напуши. Представих си как от сега планират какви гейминг турнири ще организират.

# 535
За жалост, провали се, но нищо - догодина. Вкъщи си почива, че не може да пише, слагаме компреси на пръста и така. В петък ще е на училище.
Кака му е тя е диване, не се облича - настинала е, като ходиха в Шумен, сега е с ангина и сополи, цопна се и тя вкъщи, изобщо - екстра се подредиха като за край на годината.  Rolling Eyes Simple Smile

# 536
За жалост, провали се, но нищо - догодина. Вкъщи си почива, че не може да пише, слагаме компреси на пръста и така. В петък ще е на училище.
Кака му е тя е диване, не се облича - настинала е, като ходиха в Шумен, сега е с ангина и сополи, цопна се и тя вкъщи, изобщо - екстра се подредиха като за край на годината.  Rolling Eyes Simple Smile
Жалко, наистина. И за двамата. Дано бързо се оправят.  Praynig  Peace

# 537
  • у дома

Това е от книгата за учителя по математика,но не е задължително за всички-който учител иска ог ползва,който иска може сам да си състави.

# 538
Здравейте,

Да ви попитам - давате ли джобни на децата?
Моя взе да се тръшка напоследък, че другите деца имали пари и си купували банички. Реших да му дам 2 лв - отчета е - вафла и 12 бонбона  ooooh! Питам го, нали за баничка искаше пари? Отговора беше - Нямаше баничка и трябваше наново да сметна как да ги похарча всичките...  После си говорихме, че не е нужно всичките пари да се похарчат до стотинка - при което беше мноооооого изненадан  Joy

# 539
  • София
Аз му давам пари от началото на учебната година. В повечето случаи си купува топло какао от автомата, някой молив или гумичка, а напоследък сладолед. Май никога не е харчил всичките си пари.  newsm78
Деца са, ще свикнат да си ги разпределят.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт