ПЪРВИ клас - 8 тема

• 45 660
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Имам въпросния буквар (щерката с него сричаше) и с друго, ако мога да съм полезна...  Wink

Гушкан сутринта реши две страници задачки от тук, много ми харесва това помагало, има разнообразни задачи.

После ходихме на кино, гледахме "Синият тигър" и тя много го хареса, на 2-3 пъти по време на филма ми благодари.  Crazy

А сега чете:

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 18:24 от Morena

# 61
Здравейте Hug имам една молба,ако имате такъв Буквар и сте склонни да се разделите с него да драснете едно ЛС  bouquet
Аз го имам. Пиши на лични

# 62
  • София
Теглих му един рев. Това е моят буквар - по който аз учех да сричам...

Ако някой е склонен да го продаде, купувам го (така де, ако има още, освен за Цвети, на мен ми трябва само от сантиментални причини... )

# 63
Е, хубава работа!!! Много си чувствителна на тема грамотност.

# 64
  • София
Нееее...На тема олеле, дърта съм, а бях мънЕчка...

# 65
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Dobri, а мислите ли в насока смяна на училището? Аз поне така бих постъпила...това е безумно отношение към децата.
...

смяната предстои така или иначе Simple Smile чакам само да свърши годината  Hug
това е госпожата от занималнята, опитвам се да убедя мъжете си: малкия и големия, да не ходи на занималня, но срещам отпор и от двамата  Blush бащицата си иска свободното време, а дечко иска да си играе с децата.
това, което никак не ми харесва е, че може би децата започват да го приемат като нормално отношение и поведение  Confused
сега си говорим всеки ден, дано ме разбере.  

# 66
  • София
това, което никак не ми харесва е, че може би децата започват да го приемат като нормално отношение и поведение  Confused
сега си говорим всеки ден, дано ме разбере.  
Стискам палци.
Честно казано и аз се притеснявам да не почнат да приемат, като нормално неадекватно поведение.
Виждала съм го много пъти, млади хора завършили университет, започват работа, попадат в неадекватна работна среда, впоследствие и тяхното поведение в работата не е нормално и така кръгът се завърта в лоша посока.

Милинкият сега е при другата баба, че аз съм от вчера с грип. Дано да му се размине, че искам хубави празници.

# 67
  • София
Честно казано и аз се притеснявам да не почнат да приемат, като нормално неадекватно поведение.
Ми то и в семейството е така - неадекватни родители - неадекватни деца. Мен това повече ме притеснява, тъй като няма как да се сложи край на тази редица. Иначе средата, като я смениш, може да има подобрение, но семейството няма как  Whistling

Да ви кажа, децата са очаровани от "Пролет в музея". Малко неща успях да измъкна от тях, но сутринта ми обясниха, че искат следващите 3 години да ходят там на училище  Laughing

# 68
узи, къде успяхте да се запишете?
аз звънях веднага щом прочетох в темата, но имаше места само за художествената галерия.  Tired

вчера са ходили в музея "земята и хората" - той е ходил веднъж, много му хареса тогава и с бащицата а решили да се повторят.
имало е изложба, разчиствали са, но са били много мили и са ги пуснали. доволен е. днес не знам каква ще им е програмата. иска ми се да идат в софийския музей Simple Smile баща му там е ходил на баня  Laughing и за двамата ще е интересно  Laughing

# 69
  • София
узи, къде успяхте да се запишете?
аз звънях веднага щом прочетох в темата, но имаше места само за художествената галерия.  Tired
В Политехническия  Peace
Всъщност аз писах за това "училище" доста, след като ги бях записала. Ще има и през лятото подобни събития.

# 70
там ще сме  Hug

# 71
  • София
Познах си моя буквар  Heart Eyes
Сега правя чистка вкъщи и излизат разни учебници. Не знам дали ще го открия. Пазя се от много сантименталност към вещи. Намерих още мои кукли, които изкъпах. Алекс направи ревизия кои стават  Joy Наследява всички. Изхвърлихме само една и едно мече. Даже кукла на майка ми има  ooooh!
Класната на Алекс също ползвала свирка за привличане на вниманието Shocked Не съм очарована в малка стая да им пищи в ушите. Не съм я виждала наскоро, че да си споделя опасенията  Twisted Evil Иначе е прекрасна, де.
На "Аз и буквите" ми се отварят резултати само за Пловдив. Но пък Алекс е в списъка с класираните за финалното. Явно има и тя 50т.
Тържеството им беше много хубаво, макар че имаха проблем с добрия строй  Laughing  Грамоти не са имали. А и по мое мнение още са далеч от грамотни. Избрали са им книжката "Аз съм българче".

# 72
За мен е недопустимо и липса на професионализъм, да не можеш да овладееш 1класници.
За какви свирки, пергели, хартийки и не знам какви глупости, които да се хвърлят по децата става въпрос. Чак не ми се вярва, че това се случва в 1ви клас.
Много съм разочарована като цяло от системата още от 1ви клас...не знам нататък за какво става въпрос.

# 73
  • Sofia
Много съм разочарована като цяло от системата още от 1ви клас...не знам нататък за какво става въпрос.
Както отдавна си приказвам... не се задава нищо хубаво за съжаление.

# 74
  • София,
Здравейте, записвам се в темата с първокласничка!
И имам въпрос, какъв е регламента за участие в националното състезание на СБНУ? Само класираните деца от списъка ли имат право да участват?

Общи условия

Активация на акаунт