ПЪРВИ клас - 8 тема

• 46 181
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Много съм разочарована като цяло от системата още от 1ви клас...не знам нататък за какво става въпрос.
Както отдавна си приказвам... не се задава нищо хубаво за съжаление.

Аз все си мислех, че не е толкова зле....но явно греша.
Все повече се убеждавам, че е пълна загуба на време децата ни да учат в БГ. Така или иначе всеки средноинтелигентен човек гледа да изпрати детето си в чужбина за висше образование.

# 76
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
За мен е недопустимо и липса на професионализъм, да не можеш да овладееш 1класници.
За какви свирки, пергели, хартийки и не знам какви глупости, които да се хвърлят по децата става въпрос. Чак не ми се вярва, че това се случва в 1ви клас.
Много съм разочарована като цяло от системата още от 1ви клас...не знам нататък за какво става въпрос.

проблемите на някои учителки започват още от детската градинка  Tired

Здравейте, записвам се в темата с първокласничка!
И имам въпрос, какъв е регламента за участие в националното състезание на СБНУ? Само класираните деца от списъка ли имат право да участват?

да. а за да влезе в списъка трябва макс. резултат на поне две състезания  Peace

# 77
  • В светлината на слънцето
Да чукна на дърво, но и двете деца случиха на чудни класни. Peace
Моите през ваканцията го дават много лежерно. Оставила съм ги да се наиграят - все повече обичат да играят двамата (а преди как се биеха  #Crazy). Като са на училище не им остава време най-вече за тези домашни игри - без значение дали са с лего, някакви животни, куклите на кака му, таблети, рисунки, движение... И сега наваксват. Grinning Понеже и двамата с баща им сме на работа, ще почиваме само по Великден, когато са и официалните почивни дни, тогава ще измислим някакво дружно занимание - вероятно ще е нещо свързано с природата, тоест на открито. Ще видим. Thinking

# 78
Добре, че Simantro спомена за списъка за класиралите се за Националното състезание на СНБУ. Гледам аз, за моята г-жаца, няма я в списъка. Гледам пак в "Аз и числата" писала се Стефи, а в "Аз и буквите" - Стефка и веднага ми светна от къде идва проблема. Звъннах и отсреща г-жата беше много любезна, каза че сега е времето да се реагира, за да се оправят грешките по списъка. Така че ако имате някакви съмнения звънете на съответния представител по регион.

# 79
трети път отварям аз и буквите и трети път виждам само резултатите за Пловдив  Thinking
само при мен ли е проблема?

Скрит текст:
бях забелязала, че на това състезание са ходили само деца от нашето училище  Blush
от другото училище явно са си хванали двата максимума още от другите три състезания и сега не са участвали.

# 80
Имам свален списъка с резултатите от миналата седмица от Аз и буквите, заповядай.

# 81
Имам свален списъка с резултатите от миналата седмица от Аз и буквите, заповядай.

Hug благодаря за помощта Hug
явно проблемът е при мен  Blush тук виждам само Брацигово  Blush

# 82

В колоната за Населено място, има филтър,една черна стрелка в дясно в клетката - Населено място, като я натиснеш може да изчистиш филтъра филтъра. Или пък направо в колоната за Училище да натиснеш и от там да си избереш вашето училище.

# 83

В колоната за Населено място, има филтър,една черна стрелка в дясно в клетката - Населено място, като я натиснеш може да изчистиш филтъра филтъра. Или пък направо в колоната за Училище да натиснеш и от там да си избереш вашето училище.

Tired филтъра не бил населеното място, а името на училището  Laughing

благодаря  Hug

# 84
  • София
За мен е недопустимо и липса на професионализъм, да не можеш да овладееш 1класници.
За какви свирки, пергели, хартийки и не знам какви глупости, които да се хвърлят по децата става въпрос. Чак не ми се вярва, че това се случва в 1ви клас.

А, моля, хартийките бяха в 5ти или 6ти клас. Не в 1ви.

# 85
  • София
Както отдавна си приказвам... не се задава нищо хубаво за съжаление.

Аз все си мислех, че не е толкова зле....но явно греша.
Все повече се убеждавам, че е пълна загуба на време децата ни да учат в БГ. Така или иначе всеки средноинтелигентен човек гледа да изпрати детето си в чужбина за висше образование.

Честно казано висшето образование, което лично аз съм получила тук, не бих могла да получа другаде - е, освен навярно в Станфорд или МГУ - ноооо... нали не си представяш, че всеки средно интелигентен човек може да си позволи лукса да издържа студент там? Дори ако си представим, че студентът по някакъв начин (не съм убедена доколко е изобщо възможно, особено пък в МГУ) е супер умен и прилежен и е изнамерил такава стипендия, която да покрива всички такси... Изобщо това, Чужбината, не е някаква Обетована Земя на реки от масло и мед...

# 86
А, моля, хартийките бяха в 5ти или 6ти клас. Не в 1ви.
Защото и поведението, предизвикващо хартийки беше от 5-6 клас, не от 1-ви ...

# 87
  • София,

Точно и затова питам, проверих, но ни няма в списъка, а сме участвали на три от състезанията - На "Природата и света"  - имаме 50т., на "Аз и Числата" имаме 50т и на "Аз и буквите" 48т. Не сме участвали само на първото с рисуването, но то беше първото и някак си не бяхме много информирани! А този списък актуален ли е?

# 88

Точно и затова питам, проверих, но ни няма в списъка, а сме участвали на три от състезанията - На "Природата и света"  - имаме 50т., на "Аз и Числата" имаме 50т и на "Аз и буквите" 48т. Не сме участвали само на първото с рисуването, но то беше първото и някак си не бяхме много информирани! А този списък актуален ли е?

би трябвало да ви има тогава  Hug

вижте пак резултатите от "аз, природата и светът" и от "аз и числата" - може да има грешка в името или училището (за името писа някой тук в темата, а "сменено" училището видях аз) и се свържете с организаторите за вашия район  Peace

успех  Hug

# 89
Моят се е класирал за това национално, но догодина мисля да не ходи - и без това ще е пълно със сериозни състезания (Черноризец Храбър, Евр. кенгуру, Московска олимпиада, Салабашев и мн.др., да не ги изброявам). Сега отива и на НМС (на ЕК и КМС е с максимални резултати), както и на финал на МБГ (с два златни медала).

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 14:10 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт