ПЪРВИ клас - 8 тема

• 46 198
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • sf
Въобще не знаех за Финалното състезание. И Виктор е в списъка, но класната нищо не е казвала.
Пак ли се дава заявка, плаща ли се? Дано се сетя да питам след ваканцията.

Вчера разбрах,че има да учи наизуст "Аз съм българче" и "Родна стряха".
Дали е забравил да ми каже или се е скатал, остава мистерия  hahaha
Но заради тарикатлъка си ще трябва да ги научи за два дни  Mr. Green

# 91
Не се плаща за финалното състезание.

# 92
  • София,
да. а за да влезе в списъка трябва макс. резултат на поне две състезания  Peace

Точно и затова питам, проверих, но ни няма в списъка, а сме участвали на три от състезанията - На "Природата и света"  - имаме 50т., на "Аз и Числата" имаме 50т и на "Аз и буквите" 48т. Не сме участвали само на първото с рисуването, но то беше първото и някак си не бяхме много информирани! А този списък актуален ли е?

би трябвало да ви има тогава  Hug

вижте пак резултатите от "аз, природата и светът" и от "аз и числата" - може да има грешка в името или училището (за името писа някой тук в темата, а "сменено" училището видях аз) и се свържете с организаторите за вашия район  Peace

успех  Hug

Благодаря, явно аз съм останала в заблуждение, на рисуването не сме ходили, на природата сме имали 49т., на числата 50т., и на буквите 48т. така че нямаме два пъти пълни резултати! Нищо здраве да е, аз и на това съм доволна!!! Peace

# 93
И моят син е класиран, аз ще го пусна на финала, но догодина и аз смятам да пропуснем състезанията от СБНУ. Интересуват ме сериозните математически състезания - Кенгуруто го пропуснахме, но на Математика без граници е със сребърен медал.Искаше ми се да видя задачите, но все още явно не са качени.

# 94
В сайта има финалните състезания от миналите години, супер лесни са, моят син ги направи снощи всичките.

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 14:10 от Анонимен

# 95
ние също сме класирани.
според мен това си е пак предизвикателство: борба с т.нар. лесни грешки и тест за концентрация/съсредоточеност, който е полезен за първокласничетата ни, според мен.
за 2 клас и т.н. не съм мислила аз, но предвид че сбну е единственото провеждано в нашето училище - по-скоро ще си ходи, все ще е от полза и тръпка Simple Smile

# 96
Лесни грешки не знам, по-скоро има недомислени задачи като онази със свещите, на която така и не разбрах верния отговор.

# 97
  • София,
А ако не е класирано детето може ли да се запише и да си плати или не?
И при нас само това се провежда, нито Кенгуру имаше, нито от онези другите по математика, а няма кой да я записва и води в друго училище! Peace

# 98
Ние пък имаме само Европейско кенгуру, КМС и ВМС.  Rolling Eyes

# 99
  • София-Младост
А ако не е класирано детето може ли да се запише и да си плати или не?
И при нас само това се провежда, нито Кенгуру имаше, нито от онези другите по математика, а няма кой да я записва и води в друго училище! Peace
Не, не може.
А в нашео у-щНищо нямаше при нас.

# 100
  • Русе
А резултатите от "Математика без граници излезли ли са? Не ги виждам.

# 101
А резултатите от "Математика без граници излезли ли са? Не ги виждам.

Линкът най-долу на страницата: http://www.mathematicalmail.com/category.php?id=96

# 102
  • София
Днес ученикът боядиса яйцата за Великден

Ние ще пътуваме утре. Весело посрещане на светлия празник.

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 07:44 от mmm_

# 103
  • В светлината на слънцето
mmm, прекрасни яйца е натворил първокласникът. Hug
Аз съм доволна - и моите днес са боядисали яйцата, заедно с баба си, не са успели да се сбият по време на боядисването (направиха го след това - така де, да не се счита денят за изгубен Wink) и най-важното - кухнята е цяла, здрава, съвсем леко боядисана (на единия шкаф), но това е в сферата на възможностите за почистване. Не се налага да пребоядисвамееее. newsm44
Утре с каката ще месим козунаци. Да се надяваме, че ще ни се получат. Grinning

# 104
  • Sofia
Браво на момчето, много е сладък, mmmHug
Гушкан има лична престилка, ушита от баба ѝ и не забравя да си я слага.  Grinning  Днес например ряза чушки и картофи за гювеча ни.  Grinning

Лулу, успех с козунаците и да се похвалиш в козуначената тема!  Simple Smile

Ние в събота ще боядисваме и месим.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт