ПЪРВИ клас - 8 тема

• 46 276
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Нашето тържество ще се състои на 24 май от .... :roll:7л30ч.
Утре пък ще има родителска среща. Rolling Eyes

# 646
  • София
При нас тържеството ще е на 25-ти.
Тази седмица си имат занятия, но се съмнявам да учат. По-скоро преговарят и играят навън.

Тази книжка я помня от моето детство, със същата корица.
Мама ми я чете, когато бях в болница за вадене на сливици - по онова време с пълна упойка и няколкодневен престой.
Мило ми стана  Heart Eyes Ще я потърся за Тони.

# 647
  • Sofia
Мей, радвам се, че е пробудила мили спомени книжката.  Hug
Гушкан определено си пада по приказки. Simple Smile

# 648
Годишните финални тържества при двете ми деца съвпадат напълно - и двете в четвъртък, и двете в един и същи час   Cry Толкова ме е яд, как да избера при кое дете да отида Cry Радвам се, че поне баткото не драматизира - заяви, че след като е момче, баща му да отиде при него, а аз при сестра му. Да, но аз искам да съм на двете места  Cry

# 649
Здравейте,искам да попитам тези от вас,които ползват папки(за тетрадка+учебник)да си кажат препоръките Praynig
Ние сме с пластмасовите с копче тик-так, различни цветове и картинки, за да си ги намира в чантата. Доволна съм. Сменяли сме само тези по български и математика по веднъж, защото се ползват най-често и се накъсаха. По другите предмети не са мръднали.

И при нас така - все едно аз съм го писала.  Peace

Моята си донесе багажа от училищните шкафчета в петък. Беше се нарамила с няколко торби. От началото на годината нищо не беше изхвърлила. Плюшкин ряпа да яде. Имаше пакет изсъхнали мокри кърпички, кори от два скицника, изрезки, бележчици, парченца стар пластилин, непишещи фулмастри и един куп понамачкани рисунки. Изхвърлих една торба ненужни неща тайно от нея, защото всичко й трябвало.
Недоумявам как си е намирала тетрадките сред този хаос и как са се запазили в прилично състояние   ooooh!

И аз днес изпитах същото чувство. Чак недоумявам кога е замъкнал всичко това и как се е побирало в шкафа.  newsm78

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 20:54 от desi_yakova

# 650
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сега се сещам да си похваля гарджето  Laughing

ядоса ме с правописа си и в събота му връчих сборника по български с тежка задача: да направи препис на текст. отворих наслуки, избрах нещо и го оставих да пише. пъшка той, сумти и по едно време взе да свирука, после и свиркането спря и ух, че се смее.
веднага скочих, а той се смее и сочи текста. "Мамо, сякаш го е писал Весел Патиланчо."

наистина беше откъс от Патиланско царство. не бяха посочили творба или автор, точно това не сме го чели или слушали, но познал стила  Crazy

# 651
  • Sofia
O, навън е толкова прекрасно... седя си на балкона, тишина... и само щурците свирят. Чудничко!  Heart Eyes
Утре сме на очния преглед.

# 652
  • В светлината на слънцето
Това е било преди 3 години. Може , надявам се силно, нашите деца да учат по редактиран учебник по музика в 3 клас.

Уви, ще те разочаровам. Миналата година учиха по този учебник. Twisted Evil

И да дам отчет от тържеството. Много, много мило. Прекрасни деца.  Peace Бяха направили драматизация на "Дядовата ръкавичка". Попяха ни и песнички. Вълнуваха се, ние - още повече.  Blush Имаме си официално удостоверение за отличник, много е горд. Утре имат финален учебен ден, който ще е повече с игри, след което очакваната ваканция. Grinning

# 653
  • София
Момичета,как сте решили"проблема"лятна ваканция?
Ние ще бъдем първолаци през Септември,но от сега се чудя какво ще го правя 3 месеца Tired

# 654
  • Sofia
Момичета,как сте решили"проблема"лятна ваканция?
Ние ще бъдем първолаци през Септември,но от сега се чудя какво ще го правя 3 месеца Tired
Имат тема бъдещите първокласници.Wink
Иначе кой както може уплътнява 4 месеца лятна ваканция. Разни летни школи има в нета, а също и теми има тук, в бг мама.
Ние коментирахме неотдавна, ако искаш върни се и чети.

# 655
  • София
Благодаря  Hug

# 656
  • Перник
Нашето тържество вероятно ще е на 26-ти. Днес госпожата ще засича колко думички от непознат текст четат за 1 минута, утре не са на училище, а в четвъртък ще имат театър. Тогава щели да пишат в тефтерчетата и съобщение за тържеството. В последния момент  Crossing Arms

Морена, и аз помня тази книжка от детството си  Heart Eyes

# 657
  • Sofia
Морена, и аз помня тази книжка от детството си  Heart Eyes
Tо тогава (в нашето детство) нали не беше като сега - пълно е и то с много плява... спомняме си я...  Simple Smile
Гушкан вероятно днес ще я свърши.
И както обича приказки, има на разположение много от книгите от тази поредица - Приказки от цял свят, тези, тези, тези, френски, индийски, африкански, японски, италиански, цветни, приказки зад завесата, както и много други.  Simple Smile

# 658
  • София-Младост
В петък синът ми е поканен на нещо като изпращане на едно момиченце от съседен клас...баща му е дипломат и заминават в Германия и детето иска за последен път да се повесели с децата. Мисля да взема дребно подаръче, но освен книга какво друго би могло да бъде...идеи?

# 659
И в нашия учебник по музика нямат химна за 24 ти май, а в същото време в учебника по роден край бегло е упоменато за празника с 3 изречения.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт