ПЪРВИ клас - 8 тема

• 46 277
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Мерси за линка с легендите, Добри, страхотен е!  Hug
 Ние нали сме на припек на южното било на Люлин и гледаме Витоша - много ми хареса легендата.  Grinning

# 631
Благодаря, Лу! Ще звънна на регистратура.
Честито на двете девойки за  танцовото състезание.
При нас има още цяла седмица училище. Чак петък е тържеството. Нямам търпение да свършват вече.
Мисля да я запиша на танци  и рисуване лятото и търся любителска школа. Някой с препоръки?

# 632
  • на североизток от Рая

Нели, добре дошла! Много хубаво, че се интересуваш от притесненията и неволите на родителите.

Благодаря за посрещането! Hug И на всички останали - също!   bouquet

Да имат хубава ваканция децата ви, да са здрави! Hug Heart Eyes

# 633
  • София на морето
Morena, моят юнак хич не беше доволен, че са попълнили за Косе Босе в читателския дневник - каза ми, че съвсем друго нещо му е харесало в приказката. И той си върна багажа от училище - с водните бои е рисувал един единствен път. Sad Дали е ползвал от приятелче по чин или не са били много усърдни с часовете по рисуване - не знам... Физическото често го пропускаха... И аз не бих искала да им орязват тези часове за сметка на диктовките, ама кой ме пита...
За учебниците и съдържанието в тях съм направо потресена от това, което пишете... И без това достатъчно се скапах с нещата в първи клас, не знам как ще преглътна всичко после...

# 634
  • София
Здравейте,искам да попитам тези от вас,които ползват папки(за тетрадка+учебник)да си кажат препоръките Praynig

# 635
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте,искам да попитам тези от вас,които ползват папки(за тетрадка+учебник)да си кажат препоръките Praynig

купувах хартиени - късат се много бързо, после едни цветнички и писани, с копче тик-так - пластмасови, но явно качеството не е добро - чупят се.

накрая взех такива - различен цвят за всеки предмет. намира си я бързо, всичко е вътре, пести се време в началото на часа.
оцеляха  Hug

# 636
  • Sofia
За учебниците и съдържанието в тях съм направо потресена от това, което пишете... И без това достатъчно се скапах с нещата в първи клас, не знам как ще преглътна всичко после...
Мдааа... това е положението с образованието ни...

# 637

Ние сме с пластмасовите с копче тик-так, различни цветове и картинки, за да си ги намира в чантата. Доволна съм. Сменяли сме само тези по български и математика по веднъж, защото се ползват най-често и се накъсаха. По другите предмети не са мръднали.

# 638
Нашите са с ластик. Малкия наследи тези на батко си- бая време са ползвани.
Особено за първокласник е много удобно, но и за горните класове го препоръчвам.
Нашето тържество е утре.
В София видяхте ли някъде да продават божури?

# 639
  • Перник

Да, в едно магазинче за цветя на "Шишман"  Simple Smile

# 640
  • Sofia
Божури - да - в магазин на ул. Лъвски рид.

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 16:48 от Morena

# 641
  • София-Младост
Да, на Попа...на ъгъла по диагонал на паметника.

# 642
  • В светлината на слънцето
И двамата ползваха пластмасови с копче - за различните предмети, различни цветове. Оцеляха, доволна съм. Peace
И да налея още масло в огъня на образованието... Mr. Green Из учебника по музика за 3 клас - http://baimomchil.blogspot.com/2012/05/blog-post_03.html

# 643
Това е било преди 3 години. Може , надявам се силно, нашите деца да учат по редактиран учебник по музика в 3 клас.
Това с гиздавите моми/ Александра и Десислава на снимка/ е ВрЪхът!

Всъщност големия ми син не е учил по такъв учебник. Не са ми познати нито текстовете, нито снимките.

Благодаря за информацията за божурите. Попа ми е най- удобното място. Hug

# 644
  • Sofia
Гушкан започна тази книга - Белоруски народни приказки за животни

Общи условия

Активация на акаунт