Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 853
  • 748
  •   2
Отговори
# 405
  • о`майна лунна нощ е
Допълвам - изключително зле разчетено време за сервиране на детските менюта, при все, че знаят точната бройка с часове преди това. Едните вече играят, другите реват, че нямат ядене и са гладни. Чакане, чакане и пак чакане. Нещо не бяха осигурили и места за всяко дете, та може по-добре да е станало със сервирането през половин час на порциите. Като на стол бяха хлапетата.

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 21:17 от `ТуиГ

# 406
Разбирам, организирането на детски рожден ден не е проста работа, нищо че всяка майка има мнение по въпроса и знае какво трябва да бъде.

Днес бях на Острова, има чисто нова площадка /поне не е тази отпреди 2 години, която помня/. Съоражението е много добро с гумена настилка, нищо общо със старите и счупени люлки. Друго голяма предимство е голямата поляна отстрани, на която много често съм организирала дори и футболно парти /с детски вратички/.

# 407
Къде да заведа детето на добър детски дерматолог в града?

Лукова от кожния ...не знам обаче график.Звънни и питай - 0897/48 73 33 Peace
30лв. е прегледа.

Върнах се малко назад и видях тази препоръка - добра ли е и за бебета?

# 408
Да, мила, внимателна и лъчезарна. Проблемът при дъщеря ми не беше сериозен и аз съм доволна от нея.

# 409
  • Пловдив
Къде да заведа детето на добър детски дерматолог в града?

Лукова от кожния ...не знам обаче график.Звънни и питай - 0897/48 73 33 Peace
30лв. е прегледа.

Върнах се малко назад и видях тази препоръка - добра ли е и за бебета?
Аз ти препоръчвам др.Арабаджиева, тя е дерматолог, не работи само с деца. Аз съм водила детето си при нея и аз съм ходила. Има и частен кабинет, работи и с зк в димед и в медлайн (мед.център 1)

# 410
Здравейте! Търся добър учител за частни уроци по английски език за възрастен и да не е много скъпо.

# 411
Здравейте! Търся добър учител за частни уроци по английски език за възрастен и да не е много скъпо.
С риск да се повторя,препоръчвам Венета Джалдети-тя е учител по английски( води курсове и преподава частни уроци),освен това е и психолог  и има подход и към деца и към възрастни.
Изкарах курс по английски при нея,умее да систематизира и да поднася добре знанията,добре си структурира обучението. ( Имам и база за сравнение други преподаватели,та я препоръчвам с чисто сърце )
тук са координатите й

# 412
  • Plovdiv
Момичета, много благодаря за информацията  Hug  bouquet

# 413
  • Пловдив
Не, никога не са искали. Само платена такса и ЛК.

Никой ли не е ползвал услугите на майстор в централното заключване?

Много добър майстор - Богомил 14, в гараж под кооперация се пада.  Илко. Работи до към 17-17:30.

# 414
Здравейте! Знам, че се е коментирало назад, но не можах да го открия сега. Кой от двамата ортопеди препоръчвате за профилактичен преглед на бебе Хазбун или Янакиев? Колко струват прегледите (предполагам, че не работят по ЗК)?

# 415

Много добър майстор - Богомил 14, в гараж под кооперация се пада.  Илко. Работи до към 17-17:30.
Благодаря Hug, а телефон за контакт да имаш? Че организацията покрай закарването на колата ни е по-сложна.

# 416
  • Пловдив
За ресторант "Острова" някой може ли да сподели как е обслужването, ако скоро е ходил. Защото преди време бях чела, че по 100 часа чакаш да ти вземат поръчката и още толкова да ти я сервират.  Rolling Eyes

# 417
Виждали ли сте сирене Мокрен някъде?

# 418
  • Пловдив

Благодаря Hug, а телефон за контакт да имаш? Че организацията покрай закарването на колата ни е по-сложна.

Нета казва този телефон- 0885504008.
На мен ми е по път и на място се уговарям с него.
Попитайте го по  телефона все пак за вашия конкретен проблем, преди да карате колата до тук.

# 419
  • Пловдив
За ресторант "Острова" някой може ли да сподели как е обслужването, ако скоро е ходил. Защото преди време бях чела, че по 100 часа чакаш да ти вземат поръчката и още толкова да ти я сервират.  Rolling Eyes

Аз бях преди 10 дни там.Много съм доволна от обслужването.Изключително внимателен сервитьор,бързо ни донесоха поръчката.Лошо впечатление ми направи отношението на собственика към персонала-хокаше ги и им викаше вътре.

Общи условия

Активация на акаунт