Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 725
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Добра маникюристка за гел лак (ши) в Кичука?

# 571
Да попитам, къде в Пловдив може да се намерят чадъри - хубави, сгъваеми, автоматични и цветовете да са по като за тинейджърка. Трябва ми за подарък. Ако може и да не са много скъпи.

Благодаря предварително

# 572
  • Пловдив
Сгъваем чадър имам от магазин Доусън в Гранда на първия етаж - те са два магазина един до друг на същата фирма. Цените бяха около 30 лева, но съм го взимала преди 3 години някъде и не знам дали няма някое увеличение.

# 573
  • Майничка
Също и в магазина на Самсонайт с/у общината. Иначе и в ДМ има сгъваеми, светлосиво и тюркоазено от по-ярките цветове, по 8-9лв. са, средна хубост като качество.

# 574
  • Пловдив
В района на Военна болница часовникар? Може и около Гранда също

# 575
  • Пловдив
Добра маникюристка за гел лак (ши) в Кичука?
Аз съм много доволна от Вероника от Sesil styling studio. Работи с Gelish.

# 576
В района на Военна болница часовникар? Може и около Гранда също

На ул. "Капитан Райчо" на ъгъла до магазина за копчета има часовникар  Peace Peace

# 577
  • Пловдив
Срещу Маркет центъра ли се пада това?

# 578
Срещу Маркет центъра ли се пада това?

Да точно там  Peace

# 579
Ще ми е необходима гримьорка за ден неделя, в района около Сточна гара, Събота пазар. Попитах на няколко места, но не работят в неделя. Да ми предложите/препоръчате някоя?

# 580
  • Пловдив
Ще ми е необходима гримьорка за ден неделя, в района около Сточна гара, Събота пазар. Попитах на няколко места, но не работят в неделя. Да ми предложите/препоръчате някоя?
До Събота пазар: 0898 51 88 21-София.

# 581
  • Пловдив
Здравейте момичета от Пловдив! Предстои да организирам Първи рожден ден за моята малка принцеса и искам да наема за един час например професионален фотограф в заведението, където ще празнуваме. Обръщам се тук с въпрос, защото предполагам, че много са правили на децата си професионални фотосесии и знаят кои са добрите тук в Пловдив и кои ходят да снимат на място...
Ще съм ви много благодарна за информацията, защото не зная наистина към кой да се обърна...

# 582
До Събота пазар: 0898 51 88 21-София.

Благодаря, изпробвана ли е? В салон ли работи или самостоятелно?

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 09:27 от Mometo*

# 583
Здравейте момичета от Пловдив! Предстои да организирам Първи рожден ден за моята малка принцеса и искам да наема за един час например професионален фотограф в заведението, където ще празнуваме. Обръщам се тук с въпрос, защото предполагам, че много са правили на децата си професионални фотосесии и знаят кои са добрите тук в Пловдив и кои ходят да снимат на място...
Ще съм ви много благодарна за информацията, защото не зная наистина към кой да се обърна...

http://detska-fotosesia.com/

# 584
Здравейте, откъде мога да купя детска преносима конзола. Около 40-50 лв. максимум. Идеи?

Общи условия

Активация на акаунт