Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 683
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Ще ме насочите ли към магазин с разнообразие от партиартикули, че продължавам да издирвам.  Praynig
За детски рожден ден - шапки, салфетки, покривка, покани, чинийки
Днес бях в Джъмбо .Взех много хубави шапки 6 бр. 1.99 лв.Има и диадемки с шапки надпис с рож.ден .
Аз взех на нашата принцеса да се отличава от другите деца ,нали ще е рожденничка .
Взех тромби , свирки и свещички .Исках музикална ,но нямаше .
Има страхотни неща за рож.ден и партита .
Благодаря за помощта за масажа .

# 661
  • Пловдив
И малко помощ ,някой скоро да е ходил на масаж и да е доволен ?
Искам да направя подарък на моята сестра .
Гледам оферти ,но искам да е изпитан да не се изложа .
Дори да не е на оферта пак съм съгласна .
За цяло тяло искам .

Ако е за лице салона на Байкал срещу ПУ, имам и тел. ако желаеш

# 662
Моля за отзиви за детска шахматна школа
В нета намирам следните школи в Пловдив, но ако някой има лични впечатления, моля да ги сподели:
Спортен клуб по шахмат "Локомотив"    Пловдив    ул. Съборна 21    Харалампи Ванев    
Спортен клуб по шахмат "Марица"            Пловдив    бул. Марица 51    Димитър Илчев    
Спортен клуб по шахмат "Пловдив 64"    Пловдив    ул. Ян Хус 9 ет.4 ап.8    Димитър Илчев    
Шахматен клуб "Локомотив-2000"            Пловдив    ул. Капитан Райчо 38    Агоп Мердинян    
Шахматен клуб "Пловдив"                       Пловдив    ул. Хан Аспарух 21    Илияна Полендакова    
Шахматен клуб "Спартак"                      Пловдив    бул. Македония 9 ет.1 ап.3    Атанас Куртенков    

Много хубави отзиви за подготовката на Аспарух. На Съборна е много внимателен учителя г-н Илчев също. И от двете школи гледам,че събират медали,но вероятно има и индивидуални уроци.

# 663
  • Пловдив
Вера, Соленка-проверявали ли сте в магазинът за бельо, който се намира в една от пресечките на малката главна? Пресечката е вляво, но чак утре или в събота ще мога да ви кажа коя точно или направо да питам дали имат тази марка  Rolling Eyes

Ще ти бъда благодарна, ако кажеш името на улицата, за да знам къде има магазин за бельо, а ако не ти е проблем, може и да попиташ дали имат тази марка.

# 664
  • Пловдив
Като са ходи в Районното полицейско за вадене на лична карта,къде се заплаща таксата?Там имат ли терминал или...?

# 665
Да, имат там Peace

# 666
Като са ходи в Районното полицейско за вадене на лична карта,къде се заплаща таксата?Там имат ли терминал или...?
"

Зависи в кое районно. Във второ нямат, пращат те в големия салон, където са бързите и експресни поръчки, а там ако се опиташ да "прередиш" опашката, защото си само за плащане може да те разкъсат жива, а полицая който е там за да всява ред ще бъде само свидетел на сцената. Може да платиш и с пощенски запис.

# 667
  • Пловдив
      Децата ми не са се занимавали с шах, но познавам лично Илияна Полендакова, ръководителката на клуб "Пловдив" и я считам за една от най-умните жени, с които някога съм контактувала.Със сигурност мога да кажа, че шаха за нея е призвание и работи с голямо желание.

# 668
  • Пловдив

Някой да има телефон на Католическата църква Rolling Eyes В Гугъл няма актуални номера.
 Искам да помогна на колега, а не съм в града.

# 669
  • Пловдив
   Илияна Полендакова, ръководителката на клуб "Пловдив" и я считам за една от най-умните жени, с които някога съм контактувала.Със сигурност мога да кажа, че шаха за нея е призвание и работи с голямо желание.

Определено  Peace
Същото мога да кажа и за другата госпожа от клуб Пловдив

# 670
  • Пловдив
Някой знае ли къде в града, освен на Лаута, има кътове за барбекю и пикник?

# 671
  • Пловдив
В събота има ли дежурен клон на Уникредит?

# 672
  • plovdiv
В Метро работи и в събота, и в неделя.

# 673
  • Пловдив

В събота работи централата на Иван Вазов,клонът на 6 ти септември и клонът на ул. “Княз Александър Батенберг І” № 13  от 10 до 16 ч
Събота и неделя работят клоновете в Метро

Някой знае ли къде в града, освен на Лаута, има кътове за барбекю и пикник?

На Розариума има маси и пейки за пикник,но барбекюта не съм забелязала

# 674
  • Пловдив
В Метро работи и в събота, и в неделя.

Всичко ли може да се прави в тези клонове? Дано не звучи глупаво въпросът ми, но става въпрос за превод на пари до края на месеца, има вероятност да не успея днес, а ако не стане този месец може да има неприятни последствия.

Сега прочетох и Елфита. Благодаря момичета!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт