За мъжете и брака

• 26 209
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Няма универсална рецепта, за едни важи едно, за други друго. Нещо, което крепи един брак може да срине друг.
Основното (за мен) е двамата да имат еднакви разбирания за живота, семейството и ролите си. Ако тези неща съвпадат всичко друго се преодолява с лекота.

# 646
След 3 години се усети че нищо няма да се случи. Направо лесно се отървах - малко упреци за пропиляното ѝ време, малко сълзи и заплахи. Притеснява ме не се ли отървах прекалено лесно...

За теб не знам, ама тя определено се е отървала лесно  hahaha

Нищо ѝ няма Човече. Не е толко дърта, все ще си намери някого да прилъже. Но винаги съм ѝ се чудил, а и на жените в нейното положение, с кой акъл си мислят че мъжа ще си зареже децата и жената за да се жени за нея. Все пак е любовница, тайна, тръпка, за останалото мъжа вече си има съпруга, за чий му е още една/поредна съпруга. И на мъжете се чудя - за чий превръщат хубавата любовница в съпруга???

# 647
Няма универсална рецепта, за едни важи едно, за други друго. Нещо, което крепи един брак може да срине друг.
Основното (за мен) е двамата да имат еднакви разбирания за живота, семейството и ролите си. Ако тези неща съвпадат всичко друго се преодолява с лекота.

Ако мъжо съвестно си гледа родителските и съпружеските задължения и ако му останат сили и средства може да кривне. Ма една и съща любовница, кат мен 3 години си е направо втора съпруга. Щото по някое време любовницата почва да се държи кат съпруга

# 648
За мен на първо място седят чувствата и уважението. С мъжът ми сме коренно различни като характери, но да- разбиранията ни за съвместният ни живот съвпадат.
Не малка роля си мисля, че играе и възпитанието. Доста мъже, на плейбои бащи, са копия на бащите си и третират жените най-вече като средства за забавление и обратното, отгледан син в семейство което цени женското достойнство и семейните отношения като цяло, пренася този пример и в бъдещите си отношения. Както казах имам опит в консултативен център за жени, пострадали от насилие и опита ми показва, че деца и мъже, най-вече, расли в семейства с насилник баща, копират това поведение и отношение и в своите отношения и обратното, жени и момичета расли в семейства с домашно насилие търсят /много условно казано това подсъзнателно се насочват/ подобен тип отношения и властни и тиранични мъже. От този кръг се излиза много трудно и е порочен. Та за това дори бих сложила така- Уважение, възпитание и чувства  Peace

# 649
И аз това се чудя. Толкова ли няма смелостта да каже какво иска? Има достатъчно жени, които искат същото. Включително пишещи тук споделят същите нужди.
Били директни мъжете, ами някои са, други се крият като мишоци и лъжат и мажат страхливо.
Ами... не го разбирам.
Съвсем възможно е да се събере човек с такъв, с когото да си пасне и животът да е песен, вместо да седи при такива, които не го устройват и да убеждава светът, че всички са така  Joy

Защо да казваме Човече като може да си трайкаме и да бъркаме и в двете каци с мед, да се облажваме 😃. Проблема е кат се усетят, жената те гони най-често и щеш-не щеш вземаш любовницата и намираш друга с която да ѝ кръшкаш

# 650

Проблема е кат се усетят, жената те гони най-често и щеш-не щеш вземаш любовницата и намираш друга с която да ѝ кръшкаш

Щом гони жената мъжа, значи има самочувствието и възможностите да си намери друг по-добър, което малко не се връзва с чуденките кой щял да иска да оправя 40-годишна зла, грозна и мрънкаща жена.

# 651
ми ще те гони ми, няма да седи да те трае, освен ако не е психично болна  Joy hahaha то за какво и е подобен тип "мъж"

# 652

Проблема е кат се усетят, жената те гони най-често и щеш-не щеш вземаш любовницата и намираш друга с която да ѝ кръшкаш

Щом гони жената мъжа, значи има самочувствието и възможностите да си намери друг по-добър, което малко не се връзва с чуденките кой щял да иска да оправя 40-годишна зла, грозна и мрънкаща жена.

Не си права - те 32-33 годишните не могат да си намерят какво остава за 40. Коя я взели до 30 взели. Иначе мераклии за еднократно с МИЛФ винаги има, особено момченцата по фитнесите.

Все пак никой не се учи на нова кола - раздрънкай, поочукай старата, кат се научи - взема нова

# 653
ще ти се , ама ще я лапнат та стой и гледай, ама теб по-трудно ще те вземат и дори да се излъжат няма да е за дълго с това поведение или ще е някое безмозъчно девойче, което бързо ще ти доскучае. То секса е за 1 час, останалите 23 кво ще правиш питам аз , ще си биеш главата в стената какво да го правиш туй безмозъчното и до къде си се докарал за няколко минути удоволствие само

# 654

Не си права - те 32-33 годишните не могат да си намерят какво остава за 40. Коя я взели до 30 взели. Иначе мераклии за еднократно с МИЛФ винаги има, особено момченцата по фитнесите

Моля ти се, коя жена ще си изгони мъжа, колкото и да е лош, ако е убедена, че няма да си намери друг. И, в интерес на истината, има някои, които на 20 не могат да си намерят, докато други и на 40 не само, че си намират, но имат възможност и да избират. Както и при мъжете е. Някои на никаква възраст не стават и единствената им сериозна връзка с жена, е тази с мама.

# 655
викаш 40 годишен мъж се котира по зле от 40 годишна жена ? това ли казваш  Flutter

# 656
аз лично познавам такива 40 годишни, които ум да ти зайде.....та не е от възрастта, от жената е

# 657
На Scooba жена му явно е имала любовник и той сега умира от яд, че са го изиграли. Затова са всичките грозни думи и перчене.
Дано е само тук, че ако децата му чуят какво е отношението му, може да забрави, че има такива. Отвратително  Sick

Нищо ѝ няма Човече. Не е толко дърта, все ще си намери някого да прилъже...

Именно де, млада е. Споко, няма да й се налага винаги да прилъгва, ще си намери човек, с който ще си паснат и двамата ще искат да са заедно без да се налага да се лъжат Simple Smile затова казвам, че лесно се е отървала - не си е губила времето с хора, които я лъжат  Simple Smile

За другото - когато виждаш, че един човек е готов да рискува семейството, явно е, че то не му е особено важно. Не са един и два случаите, в които се оказва извън него (дали по желание, дали защото са го изритали)  Peace така че не е чак толкова нереално очакването той да остане сам и свободен.

Ако мъжо съвестно си гледа родителските и съпружеските задължения и ако му останат сили и средства може да кривне. Ма една и съща любовница, кат мен 3 години си е направо втора съпруга. Щото по някое време любовницата почва да се държи кат съпруга

Кривва, когато иска. Колкото и да е зает, колкото и да е беден, ще го направи, ако иска. Когато не иска, ако ще всички други фактори да са благоприятни, пак няма да го направи.
Приеми, че твоят живот и нужди съвсем не са характерни за всеки. Огледай се малко и виж колко шарен е светът  Peace не се оправдавай с природа, всички мъже и т.н. Ти си такъв, не другите, сред другите има и като теб, има и съвсем различни. И не си мисли, че говорим за мъжете си и сме пристрастни, съвсем не  Peace

Защо да казваме Човече като може да си трайкаме и да бъркаме и в двете каци с мед, да се облажваме 😃. Проблема е кат се усетят, жената те гони най-често и щеш-не щеш вземаш любовницата и намираш друга с която да ѝ кръшкаш

Защото мъчиш самия себе си, принуждавайки се да лъжеш непрекъснато.
Защото можеш за секунди да загубиш доверието в очите на децата си и да не искат да те погледнат след това цял живот.
Защото не вярвам, че получаваш удовлетворение от това, че правиш хората, които те обичат нещастни и съсипваш живота им.

Ако изпитваш удоволствие да мамиш най-близките си хора и да ги караш да страдат, значи имаш сериозен психологически проблем. Нормалният човек от това го боли.

# 658

Не си права - те 32-33 годишните не могат да си намерят какво остава за 40. Коя я взели до 30 взели. Иначе мераклии за еднократно с МИЛФ винаги има, особено момченцата по фитнесите

Моля ти се, коя жена ще си изгони мъжа, колкото и да е лош, ако е убедена, че няма да си намери друг. И, в интерес на истината, има някои, които на 20 не могат да си намерят, докато други и на 40 не само, че си намират, но имат възможност и да избират. Както и при мъжете е. Някои на никаква възраст не стават и единствената им сериозна връзка с жена, е тази с мама.

Пак не съм съгласен. Жената на 40 си е ок ако мъжа иска да го занимават с битовизми. Мъжа който си е надвил на масрафа взема жена до 30. След 32-33 особено ако не са прилъгали някого стават мрънкащи тетки-моролистки. Да започна ли поименно с никовете от форума?

# 659
викаш 40 годишен мъж се котира по зле от 40 годишна жена ? това ли казваш  Flutter

Не, казвам, че зависи от конкретния мъж и конкретната жена. Но според мен човек и от двата пола трудно би изпитал физическо привличане към много по-възрастен партньор. Повечето хора също така не започват сериозни връзки с много по-млади от тях. "Връзките" на по-възрастен мъж с младо момиче, които възхвалявате, обикновено са по-близко до натуралната размяна (секс срещу ботушки и пр.).

Общи условия

Активация на акаунт