За мъжете и брака

• 26 213
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Ох, завалийката, ако наистина си на 46 години - едва ли има много с 20 години по-млади жени, които да горят от желание да спят с толкова възрастен. Аз поне не бих си го причинила.

# 676
Не е нужно децата да разбират. Сина е на 14, сам ще стигне до тези изводи, аз му демонстрирам че уважавам и ценя майка му. А той като порасне сам да си решава. Мъжа кръшка тайно, за да му е сладка тръпката. Почне ли любовницата да иска да излиза на светло, а този момент винаги идва значи е време да си ходи. Тук не визирам семейните дами с любовник защото над 30 ква любовница е това???

Аха, значи ценност в отношенията баща-син е изграждане на връзка, основана на яка лъжа и лицемерие. Ок.

Тия деца не са ли И нейни??? Защото все жената подбутва мъжа за деца. Мъжа може да си я чука и без да я окоти

Това, че ти не си желал това дете не значи, че другите бащи също са подбутвани. Има такива, които повече искат деца, а жените им се дърпат. Аз съм такъв пример. Какво толкова чудно има в това, че един мъж иска дете?

Изключително грозни са приказките за окотването. Говориш за децата си, нали го съзнаваш  Sick

Ще ми отговориш ли на въпроса за битовизмите, който ти зададох?

Аз един такъв мъж не познавам, още поче че именно тук са масово темите от жени които подбутват мъжете за брак и/или деца и няма нито една дето жената да се оплаква че мъжа да иска а тя се дърпа.

Лицемерие? Кое е лицимерие? Че мъжа си е завъдил любовница? Може, стиска му - завъдил. На жената като ѝ стиска да си завъди любовник, никой не я спира. Разликата е в кръшкането - мъжа кръшка все едно е бил до тоалетна и забравя, ПОВЕЧЕТО жени кръшкат с горната глава, хлътват емоционално и се провалят.

Какво за битовизмите да ти отговоря?

# 677
Ох, завалийката, ако наистина си на 46 години - едва ли има много с 20 години по-млади жени, които да горят от желание да спят с толкова възрастен. Аз поне не бих си го причинила.

Последната беше 17 години по-млада. Няма жена която да не дава, има мъже които не умеят да си поискат.

# 678
Аз пък познавам много мъже, които искаха деца, преди жените им да поискат, както и такива, които искат 2-3-то, а жените им не.
Всякакви случаи има, въобще не е вярно обаче, че жените напират само  Peace

За битовизмите - какво не искаш? Как предлагаш да се разреши въпроса за твоят дом, твоите дрехи, твоята храна, твоите деца и т.н.  В смисъл то на никой не му се занимава, ама като искаш да излезеш и да миришеш хубаво, трябва да си изпереш дрехите, нали?

# 679
То и жените така, омръзне им едната играчка и скочат на другата  Mr. Green

Аз затова предлагам жените и мъжете да станат общи

# 680

Последната беше 17 години по-млада. Няма жена която да не дава, има мъже които не умеят да си поискат.

Оф, стига, моля ти се. Може някоя, крайно закъсала за пари и недобре изглеждаща да спи с някой такъв поради липсата на избор, ама 27-годишни да тръпнат да развеждат 50-годишен дядо, за да се омъжат те за него, ако не е Хю Хефнер (или някой с наистина много пари), трудно ще се случи.

# 681
Аз затова предлагам жените и мъжете да станат общи

Ами те някои са. В смисъл хората с такива нужди си се движат в такива среди и са си много щастливи. Но не всички са от този вид, просто всеки трябва да намери своя кръг  Simple Smile но не и да налага личните си искания, убеждавайки всички, че и те са такива.

# 682
Аз пък познавам много мъже, които искаха деца, преди жените им да поискат, както и такива, които искат 2-3-то, а жените им не.
Всякакви случаи има, въобще не е вярно обаче, че жените напират само  Peace

За битовизмите - какво не искаш? Как предлагаш да се разреши въпроса за твоят дом, твоите дрехи, твоята храна, твоите деца и т.н.  В смисъл то на никой не му се занимава, ама като искаш да излезеш и да миришеш хубаво, трябва да си изпереш дрехите, нали?

Много просто - оставям жилището на майката и детето и си купувам друго. Пералня със сушилня и се переш сам, мога да гладя, има и химическо, копче мога да си зашия, имам 2 заведения в София та гладен няма да остана, имам и сума ,,приятелки,, които никога не са ми отказали да дойдат да сготвят и изчистят, но да няма кой да ти мрънка на главата - БЕЗЦЕННО. Чистенето ми е проблем но да са ми живи и здрави ,,приятелките,, 😃

# 683

Оф, стига, моля ти се. Може някоя, крайно закъсала за пари и недобре изглеждаща да спи с някой такъв поради липсата на избор, ама 27-годишни да тръпнат да развеждат 50-годишен дядо, за да се омъжат те за него, ако не е Хю Хефнер (или някой с наистина много пари), трудно ще се случи.

Щом казваш...
Но аз друго ще ти кажа - няма нито една на 27 дето да не е закъсала за пари. Масово дори след 30 още са при мама и няма как да се изнесат, те за наем нямат за собствен дом не говорим. Докато не вържат някой с детето и после му вземат жилището при развода

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 14:49 от Анонимен

# 684
Много просто - оставям жилището на майката и детето и си купувам друго. Пералня със сушилня и се переш сам, мога да гладя, има и химическо, копче мога да си зашия, имам 2 заведения в София та гладен няма да остана, имам и сума ,,приятелки,, които никога не са ми отказали да дойдат да сготвят и изчистят, но да няма кой да ти мрънка на главата - БЕЗЦЕННО. Чистенето ми е проблем но да са ми живи и здрави ,,приятелките,, 😃

Ами ето, че има начин. Глади си и сега, викай чистачки да чистят и няма да ти мрънка никой.
Аз за 18 г. още не съм измрънкала на мъжа ми, че не ми е изгладил блузата, но и той никога не ми е мрънкал аз да го гладя. Големи хора сме, като има нещо - прави се.
Мрънкане съм виждала само при двойки, в които единият очаква да го гледат като на хотел, ама и другият не примира да се зарови в битовизми, но не мисля, че правилното е да се мрънка, а просто да спре да го прави. Изчистила днес - сяда пред телевизора или с книжка и готово. Ама трябва и да се яде, е хубаво де, ето я кухнята. Примерно.

Може и да има хора, които обожават да се занимават с битовизми, но не са чак толкова много. Така че всеки да хваща по нещо и да се отхвърля по-бързо, че да има време за почивка и приятни неща  Peace или ако е по-голям обемът работа - помощен персонал, а остатъкът за 4 ръце не се и усеща.

Но ако очакваш жена ти да се впусне в битовизмите ви, просто си избираш жена, която е с такъв тип мислене, нищо няма да ти даде да пипнеш  Peace

# 685
Цитат
Мъжа който си е надвил на масрафа взема жена до 30.
Ама и тя след някоя и друга годинка "хуква" към 40-те .....и какво правите?Сменяте я с нова 30-годишна?    newsm78
В такъв случай аз се чудя що не си купите една надуваема принчипеса от секс-шопа и да си решите възрастовия проблем веднъж завинаги.Тя е винаги на 20 години, винаги усмихната, никога не мрънка, никога не отказва секс, винаги гримирана, винаги гола или натокана (зависи как я искате), никакви разходи няма по нея....жена-мечта за всеки мъж.    Laughing

# 686
Цитат
Мъжа който си е надвил на масрафа взема жена до 30.
Ама и тя след някоя и друга годинка "хуква" към 40-те .....и какво правите?Сменяте я с нова 30-годишна?    newsm78
В такъв случай аз се чудя що не си купите една надуваема принчипеса от секс-шопа и да си решите възрастовия проблем веднъж завинаги.Тя е винаги на 20 години, винаги усмихната, никога не мрънка, никога не отказва секс, винаги гримирана, винаги гола или натокана (зависи как я искате), никакви разходи няма по нея....жена-мечта за всеки мъж.    Laughing

Ами нали това казвам - любовницата не е за постоянно защото 1.омръзва, 2.одъртява, 3.превръща се във втора съпруга. Затова казах че се чудя на мъжете които с години имат една и съща любовница.
Предполагам че и куклата омръзва.

# 687
Леле, на какво внимание се радва Scooba.
Явно твърденията му се котират добре, иначе никой нямаше да му обръща внимание.
  bouquet

# 688
Леле, на какво внимание се радва Scooba.
Явно твърденията му се котират добре, иначе никой нямаше да му обръща внимание.
  bouquet

Ся ще си завъдя любовница от бгмаммата 😘

# 689
викаш 40 годишен мъж се котира по зле от 40 годишна жена ? това ли казваш  Flutter

Не, казвам, че зависи от конкретния мъж и конкретната жена. Но според мен човек и от двата пола трудно би изпитал физическо привличане към много по-възрастен партньор. Повечето хора също така не започват сериозни връзки с много по-млади от тях. "Връзките" на по-възрастен мъж с младо момиче, които възхвалявате, обикновено са по-близко до натуралната размяна (секс срещу ботушки и пр.).

ами .. какво ще кажеш за това, че един мъж на 40 става за разплод ..
а на същата възраст жената е на предела ? ... това мислиш ли че няма значение и отношение към това кой на каква възраст се котира добре  Flutter
а колко жени познаваш, които са в състояние да привлекат интереса на мъж с парите , които имат ..
и колко мъже познаваш, които могат да привлекат жена с парички ?
и кой е в по добра позиция .. като вземеш предвид тези неща ?

Общи условия

Активация на акаунт