Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 35

• 65 256
  • 812
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,възможно ли е след прием на Клостилбегит цикъла да закъснява.Моя закъснява 4 дни.Гърдите са ми болезнени и се чувствам адски подута  Cry

Здравейте, чудя се дали да не отида до д-р Персенска или да звънна на спешния тел.да попитам дали е нормално

# 541
Здравейте,възможно ли е след прием на Клостилбегит цикъла да закъснява.Моя закъснява 4 дни.Гърдите са ми болезнени и се чувствам адски подута  Cry

Здравейте, чудя се дали да не отида до д-р Персенска или да звънна на спешния тел.да попитам дали е нормално
Всичко е възможно, което може и да не е притеснително.  HugПриемът на определени хормони, влияе на всички др.и на тялото като цяло и то 2-3м. напред. Ако планираш някакви дейстния след този МЦ, потърси доки, може с SMS /описваш ситуацията и име, може и на спешния да звънеш/.

# 542
За съжаление му нямам телефона на д-р Стаменов. Момичета, някой може ли да ми го прати на лични?
Благодаря!
  аз правих разширена преди няколко месеца и от информация ми казаха че те придвижват резултатите при док. и той праща смс в петък или неделя

# 543
  • София

а защо реши че закъснява?
пункция имаше ли и преди колко дни беше?

# 544

а защо реши че закъснява?
пункция имаше ли и преди колко дни беше?

Да имаше пункция преди 18 дни

# 545

Всичко е възможно, което може и да не е притеснително.  HugПриемът на определени хормони, влияе на всички др.и на тялото като цяло и то 2-3м. напред. Ако планираш някакви дейстния след този МЦ, потърси доки, може с SMS /описваш ситуацията и име, може и на спешния да звънеш/.
Да ина-73 планирам ЗЕТ

# 546
  • София
закъснява си значи, отиди да те видят по възможност.
може някоя киста да се е образувала  Rolling Eyes

# 547
Мерси Бамба, при положение че се е образувала киста как се действа и опасно ли е ако не отида веднага?

# 548
  • София

Момичета, привет!  Wink

Сори, че се отклонявам от темите ви, но имам един бърз въпрос - имам слабо НЕменструално кафеникаво зацапване, след края на последния МЦ, което се появява и изчезва, но го има, вкл. и днес. Преди няколко дни ме събуди силна режеща болка ниско долу в корема, която отшумя след прием на Спазмалгон. Нямам съпътстващи други проблеми, освен лека болка като преди цикъл понякога, нямам тръби. На какво може да се дължи това течение? В началото на май по принцип щях да записвам час за започване на стимулация, не знам какво да предприема... не ми се е случвало преди...  Thinking
Възможно е да е полип в матката. Просто иди да те видят - вижда се добре около средата на цикъла, когато лигавицата е голяма. В първите дни не се вижда.
Peace  Това мислех да направя, но взе че ми дойде днес!?!  Shocked Два пъти за този месец... на 13-ти и сега - 29-ти...

# 549
  • В сърцето на любимия човек
Кети - Обикновено изписват прогестеронов препарат (Дуфастон/Утрогестан) или противозачатъчни. Аз съм имала киста след прием на Клостилбегит, въпреки че имах цикъл. Проблемът е, че въпросните кисти могат да подтиснат овулацията и да разбутат хормоните.
Най-добре отиди да те погледнат, така можем само да гадаем.

blessed** - може цикълът да е бил ановулаторен. Миналата година ми се случи 2 пъти и цикъла ми беше на 19 дни във въпросните месеци.

# 550
  • София

blessed** - може цикълът да е бил ановулаторен. Миналата година ми се случи 2 пъти и цикъла ми беше на 19 дни във въпросните месеци.

пънче-мънче, много е възможно, аз съм с ранна овулация, която си усещам... във въпросните дни нямаше никакви симптоми.

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 12:08 от blessed**

# 551
Тези от регистратурата са ужасни-отядоха се че нямало часове графика й бил препълнен.
Записаха ме чак за 05.05. Sick

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 11:42 от kеtti

# 552
Момичета,

дали можете да ми помогнете по един въпрос който ме гложди?
По-ранно този месец бях на пункция, извадихме Я, но предвид изтънената лигавица от стимулацията отложихме ЕТ за следващия цикъл.
Когато се чух с ембриолозите, ги информирах, че съм в чужбина - тоест, че ще мина да си подпиша договора за замразяване на по-късен етап и естествено преди ЕТ.
Въпроса ми е - каква е практиката? нали няма шанс предвид, че не е подписан договора да са унищожени "снежинките"? По моята логика, в клиника, като "Надежда", където са толкова голями професионалисти, няма шанс подобно нещо да се случи но знам ли?
Също така, има ли възможност замразяването да се плати на вда пъти, като разбира се се изплати преди ЕТ?
Много благодаря предварително

# 553
  • София

Въпроса ми е - каква е практиката? нали няма шанс предвид, че не е подписан договора да са унищожени "снежинките"? По моята логика, в клиника, като "Надежда", където са толкова голями професионалисти, няма шанс подобно нещо да се случи но знам ли?
Също така, има ли възможност замразяването да се плати на вда пъти, като разбира се се изплати преди ЕТ?
Много благодаря предварително

нищо не са унищожили. не може да се плаща на 2 пъти, има си кредитни институции за тази работа, даже май в клиниката четох, че се подвизава подобна.

# 554

нищо не са унищожили. не може да се плаща на 2 пъти, има си кредитни институции за тази работа, даже май в клиниката четох, че се подвизава подобна.

[/quote]

Благодаря за отговора.
предполагах, че не е възможно да се унищожат, но за мое успокоение реших да питам.
до кредитна институция се надявам да не стигам - интересувах се по-скоро, за да знам дали да нося със себе си цялата сума.
още веднъж - много благодаря

Общи условия

Активация на акаунт