Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 35

• 65 240
  • 812
  •   1
Отговори
# 555
  • София
аз договора за замразяване винаги го подписвам като ходя на следващия цикъл, далече ми е да ходя само заради това.
нищо не са унищожили досега.
а преди договор за замразяване пък не може да се плати замразяването.

# 556

а преди договор за замразяване пък не може да се плати замразяването.

Може аз платих,  а още не съм подписала договора

# 557
  • София
на мен ми казаха че не може, ама беше преди няколко месеца  Rolling Eyes

# 558
Аз получавам документите си на мейла, разпечатвам, попълвам и им ги изпращам по пощата с обратна разписка. На следващо ходене си взимам единия екземпляр, а плащането винаги правя по банков път. Просто не ми се разхожда само заради едни документи. Няма да унищожат нищо, дават някакъв аванс от една-две седмици. Поне по телефона така ми бяха казали.

# 559
мили момичета,

благодаря ви много за отговорите.

живи и здрави на 7,05 съм на преглед - ще отида по-рано да подпиша документите и да платя.

и дано скоро се похваля Simple Smile

# 560
Здравейте, днес след прегледа пуснах хормони
Е2 е 131.5
LH (ЛХ)/LH е 15.08 , в петък пункция. С тези хормони хич не мога да се оправя.
До сега преди пункция ЛХ винаги е бил под 10, това увеличение според вас добре ли е или не?
Е2 е спаднал пак, на предната пункция беше 175.2

Шакира, радвам се, че се завърна. От сърце ти пожелавам да не се налага да бъдеш пациент и на д-р Цветков, не че се съмнявам в добротата и професионализма му, просто ти пожелавам успех този месец.
Аз също си избирам и оставам при Цветков. Дано ни е на късмет.

# 561
Замразеният материал на ММ, ако отсъства, а изтича договора за замразяване, мога ли без него да го преподновя?

# 562
  • София
Здравейте   bouquet.
Някой има ли представа колко време след изпращане на формата през сайта за пъривчен преглед е нормално да ми се обадят, защото със сигурност минаха повече от 10 дни, поне 20.
Чудя се с тази лудница с часове, лекари и т.н. дали изобщо има шанс да ми се обадят  newsm78.

# 563
Ще ти се обадят, имай търпение.

# 564
Здравейте   bouquet.
Някой има ли представа колко време след изпращане на формата през сайта за пъривчен преглед е нормално да ми се обадят, защото със сигурност минаха повече от 10 дни, поне 20.
Чудя се с тази лудница с часове, лекари и т.н. дали изобщо има шанс да ми се обадят  newsm78.
Аз подавах документи по описания начин в края на ноември, началото на декември. Останах силно очудена, че ми се обадиха много скоро. Едва ли е било повече от седмица. Всеки път, когато съм писала мейл и следобеда към 4 часа са ми връщали обаждане. Така че можеш да им пишеш. Може пък нещо да се е объркало по тези пощи.

# 565
Здравейте, днес след прегледа пуснах хормони
Е2 е 131.5
LH (ЛХ)/LH е 15.08 , в петък пункция. С тези хормони хич не мога да се оправя.
До сега преди пункция ЛХ винаги е бил под 10, това увеличение според вас добре ли е или не?
Е2 е спаднал пак, на предната пункция беше 175.2

При мене като пада Е2 и се увеличава LH се влошава качество на Я. 2 пъти имах пункция с добри Я. и на 3-ти път с лоша. Може би не е така при всички жени.
Успех на пункцията Peace

# 566
Здравейте и от мен  bouquet
Десети ден съм в стимулация. Колко големи трябва да станат фоликулите, за да ги извадят. Мисля утре да питам кога съм на пункция. Но напрежението в яйчниците ми е доста.
Дискутирали сте доплащането. До тук съм с над 3400 единици Гонал. Очаквам голяяяма честитка,  ooooh!но разпитах и ми казаха, че може да се подпише спразумение за разсрочено плащане. Някой правил ли е такова? Някой с пункция събота или неделя?
Успех на всички!!!!!!! EFP Two Hearts

# 567
Аз на 99% съм на пункция в понеделник, събота на финален преглед и ще ми кажат окончателно. Момичета от днес трябва да пия по 1/2 таблетка достинекс, а аз никога не съм имала проблеми с пролактина, някой друг пил ли е по време на стимулация и защо го изписват? Предполагам превантивна мярка.

# 568
Аз на 99% съм на пункция в понеделник, събота на финален преглед и ще ми кажат окончателно. Момичета от днес трябва да пия по 1/2 таблетка достинекс, а аз никога не съм имала проблеми с пролактина, някой друг пил ли е по време на стимулация и защо го изписват? Предполагам превантивна мярка.
заради риск от хиперстимулация. Успех!

# 569
Танита 75, благодаря ти за пожеланията! На теб също пожелавам този месец да ме изпревариш и да ни зарадваш с хубави новини! Успех! Дано петък ти бъде късметлийски!  bouquet Аз малко ще отсъствам от страната, но като се прибера след 6ти задължително ще ви проверя Wink Simple Smile Wink Успех на всички ви, момичета! Peace

Общи условия

Активация на акаунт