Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 35

• 65 200
  • 812
  •   1
Отговори
# 645
Пънче, добре съм, благодаря. Първата мина, тази седмица съм най-накрая на преглед и нямам търпение.

# 646
Не, не са ми се обадили. Чакам и аз.
Току-що ми звъннаха, слава Богу с добри новини, дано и на теб ти се обадят скоро. Стискам ти палци за хубави новини  Praynig

На мен също ми се обадиха. Новините са добри.  Praynig Сега ще чакам обаждане във вторник и евентуално трансфет

# 647

На мен също ми се обадиха. Новините са добри.  Praynig Сега ще чакам обаждане във вторник и евентуално трансфет
[/quote]

Крис, стискам ти палци  fingerscrossed Hug

# 648

Крис, стискам ти палци  fingerscrossed Hug
[/quote]

Благодаря ти много. Сега ще чакам заветното обаждане във вторник. Дано до тогава не се обърка нещо

# 649
Крис успех!!!  txtloves
Аз си бих последната инжекция. Имам чувството, че ще се гръмна. Като един голям балон съм. Дано всичко да е ОК.
Ани82 къде се изгуби? Добре ли си?
Успех на всички!!!!!    bouquet

# 650
Момичета в страницата на "Надежда" във "Фейсбук" са честитили рождения ден на д-р Шефкетова и вече официално са ни информирали, че ще е на разположение на пациентите си до 15 май. "След тази дата пациентите ще бъдат насочени към останалите специалисти в сектор Репродуктивна медицина", пише там. Да видим към кого ще ни пренасочат.

# 651
Момичета в страницата на "Надежда" във "Фейсбук" са честитили рождения ден на д-р Шефкетова и вече официално са ни информирали, че ще е на разположение на пациентите си до 15 май. "След тази дата пациентите ще бъдат насочени към останалите специалисти в сектор Репродуктивна медицина", пише там. Да видим към кого ще ни пренасочат.
Не ми стана ясно, те ли ще ни пренасочват или ние ще си избираме.Няколко момичета бяха писали, че  д-р Цветков ще замества д-р Шефкетова. Това сигурна информация ли е ?

# 652
Вели, повечето очакват, че той ще я замени, защото последните месеци присъстваше на прегледите ни и тя му обясняваше случаите ни. Преди месец от администрацията на мен ми бяха казали, че не е ясно той кога ще поеме пациентите с репродуктивни проблеми, защото все още си води раждания. От това съобщение не разбирам и аз много-много как ще се процедира. Знам, че Стаменов е поел пациентките й за първичен преглед от този месец. Вероятно и д-р Тихомирова ще поеме част от пациентите, но гадая - нямам представа.

# 653
Миналата седмица бях на преглед при д-р Шефкетова и д-р Цветков беше в кабинета и той ми извърши прегледа,а д-р Шефкетова наблюдаваше отстрани.Това ме навежда на мисълта,че след 15-ти той ще поеме нейните пациенти

# 654
Люси, може и така да е. Мен досега той не ме е преглеждал, не съм виждала да прави пункции или трансфери. Не са само прегледите.

# 655
Съгласна съм с теб mars_4e , надявам се само който ни поеме наистина да ни помогне...без значение кой ще е той Simple Smile Успех на всички !

# 656
Да, Люси, това е най-важното! Да си пожелаем всички успех и да зарадваме д-р Шефи с положителни тестове  Praynig

# 657
  • София
Момичета, имам следната чуденка коментирате, че при лоша имунологична биопсия се прави т.н.лепило, при мен когато правих разширена биопсия през декември излезе лоша имонолгичната само и доц. Балтаджиева каза, че е необходимо вливане на Октагам +антибиотици по схема няколко месеца, за лепило и дума не е ставало да не са ми изуснали нещо #Crazy

# 658
Макси, май говорим а различни неща - доц. Балтаджиева ни изследва НК и другите клетки, отговорни за имунологията в кръвта като цяло. А имунологичната биопсия ни я взема лекуващия инвитро лекар и там се гледа конкретно имунологичната среда в матката. Вливките са, ако има проблем с имунологията като цяло, а РВМС е специално за подобряване на средата в матката. Не съм хич спрециалист по тия неща и изобщо не знам дали правилно се изразявам - но мисълта ми е, че имунолозите в 15 кабинет гледат резултати от кръвни проби, а биопсията се прави на тъкан от маточната лигавица. Дано ме разбираш.

# 659
При имунологичната биопсия се изследват същите НК клетки и т.н., както при  имунл. изследвания, които правим.

Общи условия

Активация на акаунт